Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendensin walla bn de çok seviom kuzum. Walla o yüzden üşenmedim yaptım dayanamadım geçen haftadan beri hayalini kuruom. Tabi anneminki gibi olmadı ama napim artık
Hee bende diyorum neye katıyorlar bende süt ile açtım ama oğlan pek sevmedi sanki bir dahakine su ile açayım. Senin kız nasıl oldu ve kakasında sıkıntı yok dimi
Ay 2 gündür gunesde ole öyle bir ağlıyor ki kaldırıyorum hiç bisi yok sürekli yürütecegjm yüzüstü kıyamet kopuyor oturmak istemiyo
Bağırıyor bide almayınca başımı agritti bulaşık makinesini boşaltıp doldurmam gerekiyor yok durmuyor
Oğlumda anne ben alim güneşi dedi
Baktım bağırıyor anne al şunu diyor
Oyuncak vermeyince ağlıyorsun verincede atıyorsun diyorkiziupr kıza
Aaa su ile pişirmeden önce öyle mi . Deneyeyim kuzucum sağ ol ya.
Kız napcaz biz bu cadıları yemiyorlar etmiyorlar .
Bn ayağımdayken uyursam sanki düşecekmiş gibi geliyo
Aynen kuzum cirpiyoz ya içine su atıp cogaltalim yarın ole denicem ne demek.kuzum
Vallahi yandık.ilk defa Princ unlu muhallebi yaptım 10 kaşık fln yedi beğendi
Ayagimdayken çok nadiren uyuyorum kuzu çok uykusuzsam ben düşmekten ziyade dalamiyorum :)
Kızlar biz birtürlü çıkaramadık diş 6 bucuk aylığız çok kaşınıyor sürekli huysuz ne tavsiye verirsiniz bana bebegimle ilgileniyorum girip bakamıyorum da.
Tek başına ona sebep olur mu bilmiyorum ama etkisi vardır illaki.. Bugün açtırtmadım ama bir iki işi halletmeye dışarı çıktık bir geldim telefon izliyor Engelleyebildiğim kadar engellemeye çalışıyorum.
sweetgirlcandy
bizimde ev soğuk biliyorsunuz. Bugün iki odaya (yatak ve salon) parke döşetmek için parke seçmeye gittik. Bir adım tamamlanmış olucak illaki etki eder ısıyı korumada. Geriye pimapenler ve duvarlar kaldı. Duvara yapacak bir şeyim yok ama pimapenlere macun silikon çekilmesi lazım bakalım.
Ay 2 gündür gunesde ole öyle bir ağlıyor ki kaldırıyorum hiç bisi yok sürekli yürütecegjm yüzüstü kıyamet kopuyor oturmak istemiyo
Bağırıyor bide almayınca başımı agritti bulaşık makinesini boşaltıp doldurmam gerekiyor yok durmuyor
Oğlumda anne ben alim güneşi dedi
Baktım bağırıyor anne al şunu diyor
Oyuncak vermeyince ağlıyorsun verincede atıyorsun diyorkiziupr kıza