Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa canımmm bayadır doğru düzgün bakamıyorum yazılanlara gözlerime inanamıyorummm hayırlı olsun bebişinn isteyerek mi oldu kazara mı? Ben biraz korkuyorum açıkçası daha düzen oturtamadım oğlanla bir de işe döneceğim

Kaza

BAkalim canim yani 1 yıl kadar emerse yine iyi benim icin

Kazara canim ben ilac kullanmadigim icin esimin hatasi oldu biraz napalim alisicaz iki bebisede bende korkuyordum inan gecen ay burda bile yazmistim ama hamile kalinca korku yerine heyecan sardi her yanımı zor oluyor ya calisinca ben ev hanimi oldugum icin goze alabiliyorum suan yoksa ikisi birden cok sorun olurdu benim icin tamda sana yazicaktim ondan girmistim filiz soydani duydunmu hic kadin dogumcu ona gidicem bu defa sen kime gitmistin hangi hastanede dgum yapmistin?

Reactions: Jou
Aslında bu tempoya alışmışken birlikte büyümeleri daha güzel olur, zaten evdeyiz ve günümüz bebek bakmakla geçiyor şimdi 2 bebiş olcak sen yaparsın kuzum hem artık tecrübelisin ikinci daha keyifli olur. Sağlıkla gelsin grubumuzun ilk 2. Tur bebişi dediğin doktoru hiç duymadım canım ben odakta yaptım muhammet göçmen doktorum. Sen kadın dr arıyormuşsun özel sağlıkta ayşe seçile gitti hep arkadaşlarım bir de deva hazar var beğenilenlerden

Evet canim ikisini birden buyutmek daha kolay en azindan sonra rahat ederim. Alistim dedigin gibi eskiden en ufacik seyi kafama takiyordum simdi rahatim.ozel saglikta dogum yapmistim baska bir doktora gitmistim ozaman ama sogudum ordan ciddi anlamda devayı duydum iyi diyorlar onada ilk secil hanima gidicem bakalim duruma gore belki degistreblirim

Yaptım çok güzel olduu biraz farklı ettim çekerim sen ne etcen

Heee merak ettim ayit bakam. Ben sebze çorbası yaptım. Akşama da kuzu eti düdüklüde pişirdim çorbanın içine biraz ondan da koyup veririm

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…