Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyım

Abowwww her bebek farklı oluyor demekki
Ama genelde mide yanması kızlarda oluyor bence gelişmeleri alicaz 1mrw

Oh minik bol bol emsin öyleyse

Çok şükür bi sorun yok simdilik bekliyim ya bosu bosuna git gel olmasin oğlanla zor olcak zaten

Bekle bencede 6.hafta sonrası kalp atışına bakıyorlar simdi gidersen kese kontrolünü yapabilirler neden alt muayene yaptılar çok riskli

Betana baktın mı 3 binlerde karından kese görünüyor ben aşağı yukarı kendim hesaplayıp öyle gitmiştim kese için

Alışırsın ins canım ya. Muhtemelen orda yalnız olduğun icin öyle hissediyorsun. Arkadaşın vs olsa aslında güzeldir Denizli gezmek için fln. Merkeze de uzaksın biraz sanırım o yüzden

Yemekleri paylasmiyosunuz artik beler yaptiniz bakim bebelere
Dimi yaaa ne güzeldi deprem girdi hersey durdu artik duzelmemiz lazım cano

Ben şuan kızıma öğlen pek yemek etmiyorum yetişemiyorum ama dün fazla etmiştim yarisını kavanoza koymuştum uyanınca vercem

Irmikli yulaflı elma yaptım çok seviyo

Elmayı hasladım suyunda irmik ve yulaf koydum pismesini bekledim blendirden geçirdim puding gibi oldu akşamada sulu köfte M -Murphy gelmedi bitürlü tarif verseeeeeeeeeğğğğ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…