• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben bizim yemeklerden veriyorum 1 aydır falan domates salçasında sorun olmadı. Geçen hafta domates çorbası verdim çok az yanakları kızardı ama ben öyle olunca ara ara az az veriyorum ki bünyesi alışsın yani kızarıklık oldu diye vermeyi bırakmıyorum 🙈

Benmki bence bana çekmiş. Ben yemek yemeyi çok seviyorum ve istahliyim da😁 çocuk annesini rol model alıyor ya ben işte sürekli onu mama sandalyesine oturtup yemek yiyorum 4.ayindan beri o da 6.ayda bana katıldı 😁 öyle çok dolu dolu yemiyor ama herseyden veriyorum az az.
Bende yerim ve severim 🤭 biz hiç aynı sofrada olmuyoruz ya denk gelmiyor 😕

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Ceza olarak totosunu ısır annesi 😍

Yarasın minnoka ben sabahları sürekli yumurtadan sıkılır diye veriyorum yuları elma ve tarçın çok yakışıyor 😍

Oohh yarasın minnoka zengin menü 😍
Tarçınla hiç denemedim kendim yedim ama kıza vermedim vereyimmii

İste demekki yeterince obur değilsin😁 ben tok bile olsam kızımla mutlaka yiyorum 😂 zaten sabah öğle akşam birlikte denk getiriyorum ama diyelim denk gelmedi onunla da oturup yiyorum 🤪 babasi genelde tek yiyor garibim 😁
Kız hamileyken de bu kız az kilo alıyordu doktor dedi ki minyon olacak. Biz dalga geçtik ne alaka ana baba iri minyon yok etrafta diye 🤭 bebe gerçekten minyon oldu. Boyu uzun kilo yok 😂

Bizde muadili aldık galiba canim
Hafif kanama bizde de oldu şişti morluk yoktu
Doktor hava verecek bir tip merkezi de olur dedi busefer korktum ya dokunursa diye şükür bisi olmadı
Dediler iğne olduktan sonra 15 20 dk hastane bekleyin insan tedirgin oluyor
Evet ya bize bir şey de demediler. Kardeşim hemşire o dedi abla yaptırınca 15 dk bekleyin gitmeyin diye..

Aman canom yaaa valla psikolojim bozuldu hepten. Mama içmiyor onu geçtim. İdrar kültürü vermiştik ya. Bi bakteri ismi yazıyor e nabızda. Ankaradaki doktor kusma ve iştahsızlık yoksa laboratuvar hatası olabilir dedi. E o zaman verdiği şuruplardan iştahsızlık geçmişti. Kusmada yok dedik. Şimdi araştırdım sabah da kk ya baktım biri yazmış sadece bu bakteriyi pek iyi şeyler yazmamış. Şimdi eşime dedim özel hastaneden idrar kabıyla poşet alda deneyelim düzgünce verelim şu tahlili. 2 damladan ne olacak ne anlaşılacak.

Bir de kafası küçük. Geçen e bebek grubu var oraya yazmış biri 9 ay 42 cm baş çevresi. 3 doktora gittim gelişim geriliği dedi diye. Bende ahseninkine baktım 8 ay da 41 cm. İnternetten baktım tabi yine korkunç şeyler 😢 e o zaman doktor demez miydi 2 doktora da gittik diyorum. O da ahsen gibi 8 diş çıkarmış ve iştahsızmış. Kadın diyor iştahsız kilosu az kafası da ona göre diye. Eşim ölçtü 43 cm geldi şimdi. Ay valla takıldım sürekli bir şey çıkıyor

İşte aylara göre gelişimlere baktım fizyoterapist var bi tane. Ahsen heo geri de desteksiz oturmuyor istese oturuyor da devriliyor hep. Ayağının üstüne basmıyor hemen büküyor dizleri. Ona da ayrı takıldım

Doktorun verdiği şuruplarda işe yaramıyor iştahı açıyordu o da durdu. En son 17 Şubat 19.00 da içti mamayı daha yok. Ek gıda da eh işte. Annem diyor dişten ya da enfeksiyondan olsa ek gıdayı da ağzına sürmez. Valla anlayacağın kafam karman çorman
Bakterinin ismi ne kuzu belki biliyorumdur? 2. Kez idrar tahlili verebildiniz mi? Kafada ölçüm yerlerine göre 1-2 santim değişiyormuş. Onun için değişik doktorda değişik çıkabiliyor sanırım. Boy da kiloda öyle.. Sabit bir doktora gitmek lazım oda zor bu konuda müzdaribim burda istediğim gibi doktor bulamadım 😔 birde her yazana bakma kuzum insan strese giriyor. Beni de arkadaşım yok seninki geride kalmış benim eltiminki şunu yapıyor vs. diyor çok kuruyorsun vs. iyide her bebek farklı yani..

Canım ben pazartesi başladım bugün şöyle derin bir oh çektim bir haftayı bitirmenin rahatlığıyla. Oğlum ablayla bayadır kalıyordu zaten günde bir saat falan bahsetmiştim. Şimdi de 8de bırakıyorum 12-1 arası gelip emziriyorum biraz oynuyoruz vs. Çıkışta da 3gibi evde oluyorum. Uyum sağladık çok şükür. Geceleri uyumuyo çok ağlıyor ama sanki diş ağrısı inleyerek uyanıyor sık sık. Sen ne yaptın bakacak ablayla

Hayirli olsun canim sana da iyi gelmiştir çalışmak saatlerin çok iyiymiş ya ve eve gelebilmek büyük bir avantaj
Geceleri uyumama sorunu Sen ise başladıktan sonra başladıysa belki özlediğinden yapıyordur kuzum

Benim ise gelecek olursak o kadar gerginim.ki anlatamam

Bugun anlaştığımız abla geldi tansiyonum çıktı dedi geç geldi sonrada anlattı 10 yaşında oğlu okula gitmiyomus annem ise gidiyor ben onun ise gitmesini istemiyorum demis rehber öğretmene zaten dikkat dağınıklığı var diyor annesi gelemicem dedi çok iyi anlıyorum benimde evladım var tabiki öncelik evlat ama benim durumum da karıştı sen getir bana diyor bende kalabalık olacaklarindan dolayı en azından şu aşamada istemiyorum
Etrafımdaki herkesten rahatlıkla.cikcaksin o zaman diyip efsane yorumlarını alıyorm bol bol
15 yıllık iş yerim haklarım 2.5 yıl kalan primin sonuç bende biliyorum bunları gerekirse yapacağımı ama bir yandanda çabalıyorum

Kızlar yaaa gobek bagını siz naptınız? Ben hala saklıyorum ya hiçte iyi değil ama bitürlü ne yapsam fırsat olmadı en olmadı istanbula anneme getircem o halletsin heote gelsi hiç aklıma gelmedi vermek

Büyük yazayimki herkes görsün kaçırıyonuz sonra :KK70:
Evde koyduğum yeride unuttum birileri bulup istemediğim bir şey yapmasın diye sakladım kendim bulamıyorum 🤣

Ahahaha kızartma candır ya 😁 ben de az önce doktordan çıktım. İkinci için tedaviye başlıyorum 🙈 Dr hemen 6 kg veriyorsun dedi. Şimdi ilaçla regl olacağım o zaman daha hızlı verirsin dedi. Yaza kadar kızıma kardeş gelmezse tekrar tüp bebek 😁

Hehhehe aynen candır dimi
Ay çok sevindim inşallah en kısa zamanda saglikla olur bebik 😍

Back
X