• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Walla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi 😀
Ay aman bırak o evde tut diyenleri 🙈 eşim evden gitmesin diye göbek bağını evde sandıkta bekletiyorlarmış, görümcemde su gibi gezsin tozsun diye suya atmışlar 😤 Eşim olduğu şehirden diblerinden çıkamıyor tüm yükler üstünde, görümcem fıldır fıldır istediği gibi hayat yaşıyor.

Hayirli olsun canim sana da iyi gelmiştir çalışmak saatlerin çok iyiymiş ya ve eve gelebilmek büyük bir avantaj
Geceleri uyumama sorunu Sen ise başladıktan sonra başladıysa belki özlediğinden yapıyordur kuzum

Benim ise gelecek olursak o kadar gerginim.ki anlatamam

Bugun anlaştığımız abla geldi tansiyonum çıktı dedi geç geldi sonrada anlattı 10 yaşında oğlu okula gitmiyomus annem ise gidiyor ben onun ise gitmesini istemiyorum demis rehber öğretmene zaten dikkat dağınıklığı var diyor annesi gelemicem dedi çok iyi anlıyorum benimde evladım var tabiki öncelik evlat ama benim durumum da karıştı sen getir bana diyor bende kalabalık olacaklarindan dolayı en azından şu aşamada istemiyorum
Etrafımdaki herkesten rahatlıkla.cikcaksin o zaman diyip efsane yorumlarını alıyorm bol bol
15 yıllık iş yerim haklarım 2.5 yıl kalan primin sonuç bende biliyorum bunları gerekirse yapacağımı ama bir yandanda çabalıyorum
Özlediğinden de olabilir doğru diyosun bakalım bir süre sonra alışacağız ikimiz de iyice. İlk gün kafama biraz fazla taktım sanırım sütümde azalma oldu hemen şu an düşünmemeye çalışıyorum.
Tabi öncelik evlat ama verilmiş bir söz de var sonuçta. Kalabalık eve bıraksan da için rahat etmez ki sürekli orda olur aklın. Yılların emeğini de bir anda silmek hiç kolay değil valla anlıyorum seni. Son durumda o abla bakmayacak o zaman demi

Offfff saat başı uyandı gene diş vakasımı yavvv bu diş sona kadar hep böylemi olcak 🤦‍♀️🤦‍♀️ ilkkez te uyandı ve uyumuyo saat 1.30 da uyandı oturuyoruz bismillah 😒😒

Bizde dün öyle olmuştuk kolay gelsin canım

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben 😳

Ay aman bırak o evde tut diyenleri 🙈 eşim evden gitmesin diye göbek bağını evde sandıkta bekletiyorlarmış, görümcemde su gibi gezsin tozsun diye suya atmışlar 😤 Eşim olduğu şehirden diblerinden çıkamıyor tüm yükler üstünde, görümcem fıldır fıldır istediği gibi hayat yaşıyor.
Ayy şaka yapıyorsun kuzum yaaa 🙈 hemen çıkarayım bn onu walla bak doğru dion . Alarm kuruom hatta perşembe akşamına eşime vereyim cuma günü namaza gidip camiye bi yere gomsun

Kız hamileyken de bu kız az kilo alıyordu doktor dedi ki minyon olacak. Biz dalga geçtik ne alaka ana baba iri minyon yok etrafta diye 🤭 bebe gerçekten minyon oldu. Boyu uzun kilo yok 😂
Benmki de aynı kilosu yok zaten 2,5 kg doğdu 😁 şimdi de 7900 falan artık zaten yavaş alıyorlar. Sağlıklı olsun da kilo hiç dert değil🥰
Kızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben 😳
Ben hastalık zamanı Nebuzilator kullanırken açmak zorunda kaldım başka çare bulamadık çünkü🙈 şimdi açmıyoruz ama çok darda kalırsam ben de 10 dk falan açabilirim 😁

Arada telden müzikler açıyorum. Zorda kalınca özellikle 😂

Back
X