Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen tadı çok güzel gerçekten,benim bebe çok sevdigi için ben yiyemiyorum

Valla veriyorum ne yapayım mecburum

Her şey üst üste gelir zaten.. İnşallah orta yol bulunur kuzum ya çok zor şu bakıcı işleri.. Ne olur ne olmaz diye benimde bir araştırma yapmam lazım

Sorma kuzu ya
İnşallah bulunur bilemiyorum yani evleri kalabalık
Ay n bilim ya çok zor
İnşallah sende kafana göre birini bulursun kuzu

Canım ne yiyorsa onu ver. Ben bir gün çaya batırıp petibör bisküvi bile verdim yemek yemeyince neyi seviyorsa onu veriyorum yeterki yesin.

Heh hislerime tercüme oldun
Ama ayar oluyodum sana çocuğ aneler veriyo daha erken diye
Heyy maşaallahhyiyonda kilo alıyonmuu bende cok severim yemek yemeyi ne bulursam yerimm

Kuzum şehriye herhangi bir marka olur ya
Sebze sevmiyor çok benimkide

Valla bana çekti bence bu babasına çeksin boğazı dedim ama yok ama var ya tam burcuna münhasır. Mesela muzlu elmalı kaşık mamasını geçen ilk kez 1 kavanoz bitirdi. Şimdi 2 3 kaşık yiyor
BUrcu ne kuzum ? Sana ceksin işte mis kilo iyi degil zaten ben fazla sevmiyorum incecik olsun prensesim

Koltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
Allahımmmm yiyceeeeemmmmmm benimki daha o iş etmedi ama ünitede ne varsa alıyo eline hemen sokuyo ağzına prizlere dalıyo kablolara dalıyor şimdilik benimde sermem lazım yoksa üşütecek hepten

Koltuğun altına giriyor sonra çıkamayıp basıyor çığlığı :)) bu arada emekliyo diye her yere halı serdim :)
Eki Görüntüle 3210166
Kiz bende senin tersine butun halilari kaldirdim sinirimden halinin tiftilmedik yeri kalmadi su hale bak agzindan kaç kez aldim en son hepsini kaldirdim yetisemedim nasil bi güç varsa mübarek benim yolamadiklarimi yolmayi basariyor

Eklentiler

• Screenshot_20230225_203546_Gallery.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
Bizimkide 7de yikadim baya artık bayılacaktı 8de uyutmak istedim 7 buçukta uyudu kıyamadım daha 1 den beri uyumadı
1den beri uyumadı yine iyi dayanmış he :) benimki sabah kaçta kalkacak bakalım
Allahımmmm yiyceeeeemmmmmm benimki daha o iş etmedi ama ünitede ne varsa alıyo eline hemen sokuyo ağzına prizlere dalıyo kablolara dalıyor şimdilik benimde sermem lazım yoksa üşütecek hepten
Çok meraklı dönemindeler herşeyi keşfetmek istiyor minnoklar:) buz gibi oluyor bacakları ya terlemeyeceğini bilsem külotlu çorap giydirilen valla
Kiz bende senin tersine butun halilari kaldirdim sinirimden halinin tiftilmedik yeri kalmadi su hale bak agzindan kaç kez aldim en son hepsini kaldirdim yetisemedim nasil bi güç varsa mübarek benim yolamadiklarimi yolmayi basariyor
Eneeeemmmm kız nasıl yaptı onu minnok benimki de halının kenarlarıyla oynamayı seviyor ama neyse ki zarar vermiyor onun zararı anasına saçımı tek tek yoluyor:) halıları kaldırdın hasta olmasın kız

Reactions: Jou
Olmas canim bizim oturma odasindaki zemin sıcak oluyor alt üst yaniyor diye heralde bide ben iclik giydiriyorum suruncegi zamanlar sorma benimde saclari yoluyorda halinin kenarlarini isira isira boyle yapti disleriyle yapiyor sonra yoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…