Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama ayar oluyodum sana çocuğ aneler veriyo daha erken diye

Heyy maşaallahhyiyonda kilo alıyonmuu bende cok severim yemek yemeyi ne bulursam yerimm
Ahaha ne yapalım canım herkesin tarzı farklı ben annemin gazıyla verdim herseyi hiç de pişman değilim doktorumuz da destekledi valla şükür şimdi bizle oturuyor sofraya tavsiye ederim
Kilo almiyom mu?????
Ben doğumdan sonra hemen kilo verip hamile kaldığım kiloya indim sonrasında 10-12 kilo aldım şimdi de ikinci bebek istediğim için diyet yapıyorum ama cok zorlanıyorum anca 4 kilo verebildim kaçamağım cok

Çok zor evde bebeğini bırakıp işe gitmek cidden ana alışcaz hepimiz zamanla. İnşallah yolunda gider sen ve Güneş için her şey

Olmas canim bizim oturma odasindaki zemin sıcak oluyor alt üst yaniyor diye heralde bide ben iclik giydiriyorum suruncegi zamanlar sorma benimde saclari yoluyorda halinin kenarlarini isira isira boyle yapti disleriyle yapiyor sonra yoluyor

Hee bizim diş yok ondan demek ahahaha bizde sagolsun alttaki ve üstteki kombiyi açmıyor 3 evi istiyoruz :) içliğidemi var ya küçük adamın ahahaha

Ahaaa benden bende 10 kilo aldım üzerine üstelik hamilelikten önceki kilomdan daha zayıfım doğumdan hemen sonra enemm yakında 2. Bebiş haberi daha gelecek desene

Çok zor evde bebeğini bırakıp işe gitmek cidden ana alışcaz hepimiz zamanla. İnşallah yolunda gider sen ve Güneş için her şey
Cok zor oglumdan biliyorum hep yarım gelir hersey
Hicbirseye yetişemezmis gb olur insan ne ev ne cocuk ne iş
İnşallah canim Hakkımızda hayırlısı

Bizimkide 7de yikadim baya artık bayılacaktı 8de uyutmak istedim 7 buçukta uyudu kıyamadım daha 1 den beri uyumadı

Ay bende kuzenime gittim oda 1 den beri uyumamisti yolda 6 gb uyuyakaldı 7 de uyandı daha yarım saat önce uyudu
Benimde basim tuttu.feci regl.cabasi

Reactions: Jou
Ahaha ne yapalım canım herkesin tarzı farklı ben annemin gazıyla verdim herseyi hiç de pişman değilim doktorumuz da destekledi valla şükür şimdi bizle oturuyor
Istee bagırsaklari zorlamamak amacıyla dedim yoksa tabi senin kararın
Ooo ikinci bebe ciddimisinn

ASlında 5 te uyucakti uyusa 10da uyurdu aksam uyutmadım bende eşimde geldi onlada oyaladik derken bitti iş

Ahaaa benden bende 10 kilo aldım üzerine üstelik hamilelikten önceki kilomdan daha zayıfım doğumdan hemen sonra enemm yakında 2. Bebiş haberi daha gelecek desene
İnsallah diyelim çabamız o yönde kızım tüp bebekti şimdi 4-5 ay ilaçlı tedavi olmazsa peşine tekrar tup bebek yaptıracağım hayırlısı bakalım
Istee bagırsaklari zorlamamak amacıyla dedim yoksa tabi senin kararın

Ooo ikinci bebe ciddimisinn
Canm ben 36 yaşındayım. Simdi hamile kalsam doğduğunda 37 olacam Vakit dar bnm için. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Eşim de annem de destek oluyor sagolsunlar. 3 tane olsa anca yeter bize

Hadi hayırlısı ozaman inş gerek kalmaz tedaviye

İlaçtan kastettiğiniz nedir acaba? Sakıncasını yoksa paylaşabilir misiniz? Solunum yoluyla iyi gelecek ne olabilir çok merak ettim. Nebülizatör var evde , sadece serum suyu verdik biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…