• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
vallahi ya
sen meme istiyor sürekli yazınca kahırlandım biraz güneş de meme arıyormuş işim yakın olsa atlar giderdim emzirirdim kızımı
Evettt kuzu istiyoda beynen yoruldum yanii hicbirseydne memnun degil dışarı çıksam hava soğuk vallahi kocama bırakıp market bahanesiyle bi süt alcam gelcem yanii

Anlarim ben 🤣 valla kabiz basa bela bide bezler de ziyan oluyo bole zirt pirt bi minicik kaka

Bnm kizim da cok terliyo ya neden oluyo o terleme, surekli terliyo eli ayagi buz gibi oluyo
Ter de d vitaminini düşünür dr lar genelde canım ama biz de öyle bi sorun yoktu. Çok hareketliyse veya genetik de olabilir vücudun ürettiği bişe iyi bişe aslında ama dikkat gerektiriyor iste kolay hasta edebiliyor

İlk defa oldu kuzum bu şekilde terleme
Bizim büyükde çok terliyor hala gece üstünü değiştiriyorum
Kızımda abiye benziyor sanırım bu arada ikiside en çok omuzdan terliyor
Babalarına çekmiş ben terlemem bu kadar fazla
Aynen bizim büyük de omuzdan hep terler. Bakalım bu nasıl olacak. Bi de zaten küçük bebekken ter olmaz ya genelde bence daha yeni yeni başlıyo O yüzden kuzum .
Bizde de babamız hiç terlemez ben de sadece koltuk altı olur

Ben de öğlen paça çorbası ve tavuk sulu arpa şehriye pilavı verdim. Çorbaya ekmek doğruyorum özellikle ekmekleri yiyor çorbanın suyunu akıtıyor ağzından çok uyanık ya 😁

Geçen kayısı yulaf ezmesi yaptım hiç etki etmedi. Zeytinyağını tatlı kaşığıyla veriyorum

Zeytinyağı önceden veriyordum çok kötü yaptı belisi midesi ağzına geliyordu çok ağlıyordu baya rahatsız etmişti 😳
Kızlar almayan varsa 59 liraya düşmüş

Kim pahalı almıştı :)))

Evettt kuzu istiyoda beynen yoruldum yanii hicbirseydne memnun degil dışarı çıksam hava soğuk vallahi kocama bırakıp market bahanesiyle bi süt alcam gelcem yanii

haklısın canım pazartesi günü kızı bakıcı ablaya bıraktım eşimin iş yerine gittim
minibüse binmeyeli aylar olmuş kulaklığı takdım müziği açtım
sonra eşimin yanında durdum kahve fln içtim kalktım oğluşumu okuldan almaya gittim nasıl mutlu oldu beni görünce
bana da çok iyi geldi
arkadaşlarla konuştuk eşine bırak kahvaltıya fln gidelim dediler eşim ayda bir arkadaşlarıyla buluşuyor kafa dağıtıyor
aslında artık büyüler bi es verebiliriz diye düşünüyorum
bu arada gece sürekli meme arıyor bazen koynuma alıp emizirken uyuyakalıyorum

Ter de d vitaminini düşünür dr lar genelde canım ama biz de öyle bi sorun yoktu. Çok hareketliyse veya genetik de olabilir vücudun ürettiği bişe iyi bişe aslında ama dikkat gerektiriyor iste kolay hasta edebiliyor
bunu duymamıştım kuzu ya
genetik babasının babasında var muhtemelen babasının babasının babasındada vardı :D
evet sürekli hastalar zaten kuzu beee

haklısın canım pazartesi günü kızı bakıcı ablaya bıraktım eşimin iş yerine gittim
minibüse binmeyeli aylar olmuş kulaklığı takdım müziği açtım
sonra eşimin yanında durdum kahve fln içtim kalktım oğluşumu okuldan almaya gittim nasıl mutlu oldu beni görünce
bana da çok iyi geldi
arkadaşlarla konuştuk eşine bırak kahvaltıya fln gidelim dediler eşim ayda bir arkadaşlarıyla buluşuyor kafa dağıtıyor
aslında artık büyüler bi es verebiliriz diye düşünüyorum
bu arada gece sürekli meme arıyor bazen koynuma alıp emizirken uyuyakalıyorum
Yaaaa goruyormusun nasıl sevindi
Bende oylee uzanırken beraber uzanip sarılip gidiyoruzz oan birşey olmaz daha kalmaz boğazına

Görseli iyi görünmesede aslında tadı güzel :) brokoli, karnabahar, havuç, patates ve Brüksel lahanası haşladım. Yanına domatesli beyaz peynirli makarna 🤪
IMG_20230301_161425.webp

Back
X