• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Görseli iyi görünmesede aslında tadı güzel :) brokoli, karnabahar, havuç, patates ve Brüksel lahanası haşladım. Yanına domatesli beyaz peynirli makarna 🤪
Eki Görüntüle 3212009
Olsun görsel önemli değelll bakalimm yediriyomusun diye ozet ediyorum falan😁😁🤪🤪
Agzuni yerimmmm belistisumunn ilk gözağrımm

Akşam yemeğamıızzzzzzzz

Patates püresi yatağında köfte kefir🥳 tabağımızı temizledik şükür 🤲

20230301_165712.webp

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kizlar simdi 8 aylik bnm minik, ben daha tahin vermedim domates vermedim yumurta beyazi vermedim, veriliyo mu bu ayda?
Bi de gecen gun keci sutunden yogurt denedim iki kasik hemen omuzlari kabarmis ya, denemeye devam ediyimmi birakimmi napicm
Hayır canım domates ve yumurta beyazı bende hic vermedim 9 aylık benimkii cuma gunu
Tahin verebilirsin
Birakk daha verme canımm yogurdu 1ay sonra tekrar verirsin iyice bi gitsin ustünden

Hayır canım domates ve yumurta beyazı bende hic vermedim 9 aylık benimkii cuma gunu
Tahin verebilirsin
Birakk daha verme canımm yogurdu 1ay sonra tekrar verirsin iyice bi gitsin ustünden
Ya yogurt verebilsem bi rahatlicm, tek cesit beslenip duruyo cocuk, bise yapsam yanina yogurt eklerim ne bilim pilav yapsam tereyag var veremiyorum, hic de yemek fikri gelmiyo aklima, sut tozu var diye hazir biskuvi veremiyorum, ne zmn bu cocikler sofraya oturup bzmle peynir zeytin donates salatalik yicekler ya cok sabirsizlaniyoruum 😍

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kizlar simdi 8 aylik bnm minik, ben daha tahin vermedim domates vermedim yumurta beyazi vermedim, veriliyo mu bu ayda?
Bi de gecen gun keci sutunden yogurt denedim iki kasik hemen omuzlari kabarmis ya, denemeye devam ediyimmi birakimmi napicm

Ben 8. Ayda denemeye başladım sonra alerjik durumu oldu 9.ayda tekrar denedim bu sefer sıkıntı olması tahin, yumurta beyazı, domates falan veriyorum hep şimdi. Kabarmışsa verme sonra yine denersin canım
Pankek falan pek sevmedii yumurta labne salata yedi

Şimdiden koruyor formunu minik :))

Ben 8. Ayda denemeye başladım sonra alerjik durumu oldu 9.ayda tekrar denedim bu sefer sıkıntı olması tahin, yumurta beyazı, domates falan veriyorum hep şimdi. Kabarmışsa verme sonra yine denersin canım

Vermiyim o zmn evt, acele ediyorum biraz cunku yogurt yan urun olarak cok kolaylastiriyo isi

8 ayda domates salçası başlanıyor kendisi değilde. Yumurta beyazını da 9 ay aşısına gitmeden deneyin diyorlar. Hatta artık 6.ayda başlayın diyorlar. Ben de 8.ayda verdim beyazını.

He vallaha bacaklar poncikk totosu kucuk♥️

Ya yogurt verebilsem bi rahatlicm, tek cesit beslenip duruyo cocuk, bise yapsam yanina yogurt eklerim ne bilim pilav yapsam tereyag var veremiyorum, hic de yemek fikri gelmiyo aklima, sut tozu var diye hazir biskuvi veremiyorum, ne zmn bu cocikler sofraya oturup bzmle peynir zeytin donates salatalik yicekler ya cok sabirsizlaniyoruum 😍
Ayy bende sabırsızlanıyorum artıkkk
Inan yumurta konusunda ben cok zorlandımm canım çıktı😔

Back
X