Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim çok geçmiş olsun bizde öyleydik ama zamanla sevdik 2 haftadir falan yemek yiyoruz cok mama hazirladim pureler tatlilar ama sevmemisti simdi sonra hep sofraya birlikte oturduk bize ozenip yemeye basladi zamanla yer kendi keyiflerine gore degisiyor bence

Vallahii kuzumm süpürgen ayrı güzelll nasıll iyimi çok görüyodum reklamlarda
Evet canim ben çokk memnunum zaten annem ihlasta magaza sorumlusu yıllardir bilirim bu robotu çok tanitimlarina gittim küçükken ceyizim icinde bunu tercih ettim o yüzden tek sorunu ağırlıği hamileyken zorlamisti beni yine zorlanirim diye dusunuyorum bide haznesini yıkamak zor geliyor

Reactions: Jou
Çok geçmiş olsun. Çoğu bebeğin yemediği şeyler var tabiki. Bence araya hastalik falan girmis ondan da ek gıda biraz yavaş ilerlemiş olabilir. Uzmanlar sürekli teklif edin ama ısrar da etmeyin diyorlar. Siz sık sık farklı şeyler teklif edin yine. Mesela benm kızım köfte yemiyor. Tatlı yemiyor. Yoğurdu yiyor ama içine meyve doğrasam benmki de yemiyor. Tarhana, yoğurt çorbası, sebzeli peynirli krep gibi şeyler deneyebilirsiniz. Mesela yumurtasına cEviz rendeleyebilirsiniz. Muzlu şekersiz kek yapıp verebilirsiniz… Zamanla düzeliyor gerçekten dedikleri gibi

Anneme yumurta haşlayıp götürdüm sen yumurta sarısı ver deyip işe gittim sen beyazını neyi vermiş unutmuş bana aylar sonra söyledi
Ananeler yine bildiğimiz gibi benimkide önceki patates tostunda da beyazı koymuş geçen dedi. Ama o zaman bebe geçenki kadar yememişti iğne ucu kadar yemişti.

Bazen böyle acı gibi geliyor bana tadına bakıyorum. Sanki kapya biberi falan fazla gibi. Bende ekmek atıp yediriyorum
Başka bir marka mı alsam acaba bilemedim yeseydi kurtarıcı olurdu bana arada.. ne yemek yapıcam bilemiyorum gerçi malzeme de almam lazım. Marka seçemiyorum Beyorganikte indirim varmış. Sen öz kullanıyordum dimi sweet memnun musun? Ya da memnun kaldığın un vs var mı? Ekmeği kendin mi yaptın hazır mı aldın?

Bazen salıyorum bazen salamıyorum zaman geçince amannn yaaa diyeceğim bunu da biliyorum ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…