Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah düzelir. Mutlaka yediklerimizden de teklif ediyorum ona özel de hazırlıyorum ama silkeliyor kendini sonra da öğürüyor omlet yaptım mesela onu yiyecekti aslında ağzına aldı ama yutmayı başaramadı bi türlü sonra da öğürdü. Benim kardeşim de böyleydi eşim de öyledir çok sınırlı yediği şeyler. İnşallah öyle olmaz bakalım kıyma deneyeceğim bu hafta sonu, köfte falan severse içim daha rahat olacak kek fikri de mantıklı onu da deneyeceğim

Kuzum şehriye herhangi bir marka olur ya
Sebze sevmiyor çok benimkide
Balkabağı çorbasını red etti benimki dün yemedi sıpa Sebze sevmiyorsa ne verilebilir ki çorbaya kıyma vs katsan olmaz mı acaba en azından gerekli proteini alır. Bende halen çok acemiyim aklıma bir şey gelmiyor yemek konusunda

Maşallah kuzum valla istemine hayranım Eşimde annende destekçi olunca insanın gözü korkmuyor. Valla ben korkuyorum eşim pek destekçi değil, anneciğim destekçim ama elimden geldiğince ama 2. Çocuğa bakacak durumu yok. Eş tarafını hiç ağzıma almayacağım gözüm görmesin
İnşallah en kısa zamanda 2. Bebek haberini verirsin bizlere

İlaçtan kastettiğiniz nedir acaba? Sakıncasını yoksa paylaşabilir misiniz? Solunum yoluyla iyi gelecek ne olabilir çok merak ettim. Nebülizatör var evde , sadece serum suyu verdik biz.
Doktor tavsiye etmeden kullanmayın yalnız.. Ventolin ile cortair diye ilaçlar. Mg ve karıştırma miktarlarını doktor ayarlıyor. Cortair mesela kortizol varmış içinde sonradan öğrendim. Ventolini bilmiyorum ama oda çarpıntı yapabiliyormuş çocukta.. Yani doktor demedikçe kullanılması sakıncalı.. Sadece hava da kullanmadık iğne, antibiyotik, şurup..

Haşlanmış yumurta, muz ve avokado tabiki yemedi yarısını yer diye bekledim ama yok neyse buna şükür. Labne ve karadutu seviyor Allahtan onları yedi

Eki Görüntüle 3210299
Ahahah bende labne pekmez ikilisi veriyorum. Yumurta sarısını ıhlamur ile ıslatıyorum. Bazen avokado-muz karıştırıp ekliyorum yanına ama çok nadir bazen arada sade muz da verdiğim oluyor. Bugün ilk defa yulaf ezmesi ve günkurusu haşlamasın blend yaptım. Ama 1-2 kaşık yedi gün kurusundan.. Yulafı öğürdü yemedi

Ayy bende eltinin yurutecini bekliom o verecekti alma boşa dedi .
Ama acaba yürüme arkadaşı mi alsam diom çünkü çok hevesli.
Bnm de sağ taraf omzumun ordan çok fena ağrı var. Kol kası yapcam bu gidişle de

gerçekten çok iyi geliyormuş kuzum ya
bende eşime bırakıp artık kendime vakit ayıracağım
vay vay sahalara döndüm deseydin
sahalara o günlük döndüm sonra kaldı aynen devam . Çıkamadım deprem fln muhabbetine moraller bozuk olunca. Ama bu haftasonu yine bi çıkasım var bakalım .
Haftaya da büyük kızın sınıftan ark larını çağırayım diom anneleriyle . Ama ne yapcam nasıl ne zaman hazırlıcam hiç fikrim yok

Maşallah kuzuma darısı bize inşallah benim tospikte kilo almıştır Saçmalık dediğim değerlere bakılmaması, herkes işini iyi yapsa böyle olmaz Bizim kan alımı nasıl olacak acaba özel muayenede yapıyorlar mı acaba yoksa hastaneye mi gidin diyorlar.

Kızlar benim kafam yine karıştı ya size sorayım dedim. 7.ayda başlayınca kaç doz beksero yeterliydi? sweetgirlcandy Dreamgirls ve diğer aşı yaptıran arkadaşlarım
Kuzum bizde 7. Ayda başladık. 7-9-15 3 doz bexsero demişti doktor ama şöyle bir şey de var 3. Ayda tavsiye ettiğinde de 3 doz demişti 3-5-13

Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi
Bu markayı bilmiyorum kuzum. Oto koltuk düşüne düşüne kaç ay geçti valla zor işler yaaa. Geçen gün karar verdik şubatın son günü sipariş verdik Kraft Neptune i-size 0-36 aldık.

Alır ikisinide bizim zamanımızda doğum parası 1. Çocuk için 300 TL idi. Emzirme parasıda 316 TL idi sanırım. Emzirme için bir şey yapmadım ben çalıştığım için zaten doğum raporu vs çıkıyordu. Sanırım hastane iletti. Çalışmayanlar içinde aynı olabilir. Ama doğum parası için doğumdan sonra eşi bulunduğu yerdeki aile, çalışma ve sosyal hizmetler il müdürlükleri ya da sosyal hizmet merkezlerine yapılıyor. Orda dilekçe doldurulması gerekiyor. 2023 te fiyat değişti mi bilmiyorum.

Emzirme otomatik yatıyor ptt ye ya da hesaba doğum parasını için de başvuru yapılıyor. Benim emzirme yatmadı gidip sormadım ptt ye, doğum parası için de başvurmadim daha
Benimde yatmadı emzirme.. Biraz önce baktım PTT’ye yatar denmiş. Yarın bir kontrol edicem gözümden mi kaçtı acaba

Tüm başvurular doğum sonrasında kuzum aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…