- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #100.721
İnşallah düzelir. Mutlaka yediklerimizden de teklif ediyorum ona özel de hazırlıyorum ama silkeliyor kendini sonra da öğürüyorÇok geçmiş olsun. Çoğu bebeğin yemediği şeyler var tabiki. Bence araya hastalik falan girmis ondan da ek gıda biraz yavaş ilerlemiş olabilir. Uzmanlar sürekli teklif edin ama ısrar da etmeyin diyorlar. Siz sık sık farklı şeyler teklif edin yine. Mesela benm kızım köfte yemiyor. Tatlı yemiyor. Yoğurdu yiyor ama içine meyve doğrasam benmki de yemiyor. Tarhana, yoğurt çorbası, sebzeli peynirli krep gibi şeyler deneyebilirsiniz. Mesela yumurtasına cEviz rendeleyebilirsiniz. Muzlu şekersiz kek yapıp verebilirsiniz… Zamanla düzeliyor gerçekten dedikleri gibi
Balkabağı çorbasını red etti benimki dün yemedi sıpaKuzum şehriye herhangi bir marka olur ya
Sebze sevmiyor çok benimkide
Ahahahah yedeklemiş uykuda acıkırsam diye akıllı bebeeeBugün sabah kahvaltı yaptı uyudu Ahsen uyandı ağzında bir şey geveliyor yatakta. Hemen bi atladım ne aldın diye yatakta bişey de yok. Sen yumurta kalmış ağzında onu çiğniyormuş
Maşallah kuzum valla istemine hayranımİnsallah diyelimçabamız o yönde kızım tüp bebekti şimdi 4-5 ay ilaçlı tedavi olmazsa peşine tekrar tup bebek yaptıracağım hayırlısı bakalım
Canm ben 36 yaşındayım. Simdi hamile kalsam doğduğunda 37 olacamVakit dar bnm için. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Eşim de annem de destek oluyor sagolsunlar. 3 tane olsa anca yeter bize
Doktor tavsiye etmeden kullanmayın yalnız.. Ventolin ile cortair diye ilaçlar. Mg ve karıştırma miktarlarını doktor ayarlıyor. Cortair mesela kortizol varmış içinde sonradan öğrendim. Ventolini bilmiyorum ama oda çarpıntı yapabiliyormuş çocukta.. Yani doktor demedikçe kullanılması sakıncalı.. Sadece hava da kullanmadık iğne, antibiyotik, şurup..İlaçtan kastettiğiniz nedir acaba? Sakıncasını yoksa paylaşabilir misiniz? Solunum yoluyla iyi gelecek ne olabilir çok merak ettim. Nebülizatör var evde , sadece serum suyu verdik biz.
Ahahah bende labne pekmez ikilisi veriyorum. Yumurta sarısını ıhlamur ile ıslatıyorum. Bazen avokado-muz karıştırıp ekliyorum yanına ama çok nadirHaşlanmış yumurta, muz ve avokadotabiki yemedi yarısını yer diye bekledim ama yok neyse buna şükür. Labne ve karadutu seviyor Allahtan onları yedi
Eki Görüntüle 3210299
Ayy bende eltinin yurutecini bekliom o verecekti alma boşa dedi .güneş sürekli yürütülmek istiyordu yürüteçi sevdi bu ara kullanıyor kuzu
sürekli kucağımda benimde oyuncaklarla oyalamaya çalışıyorum
bende alıştım tek elle yapmaya ama kollar bel sırt heryerim ağrıyor
gerçekten çok iyi geliyormuş kuzum ya
bende eşime bırakıp artık kendime vakit ayıracağım
vay vay sahalara döndüm deseydin
Maşallah kuzuma darısı bize inşallah benim tospikte kilo almıştırTeyzoşlar biz kontrole gittik bugün 9 ay için kan verdik. Kilomuz 7800 olmuş 500 gr almış ben şokgenel olarak iyi. Bakalım sonuçları bekliyoruz kan için. D vitamini çinko da bakılsın demiştim onlar yok listede sinir oldum sonuçta sürekli kan veremeyiz yani
Erken uyumasa da olur ahahahArkadaşlar bebişlerinizin erken uyumasını istiyorsanız babaanneye götürün :))
Yok kız benim oğlan aksine uyumuyor orada,yatağını arıyor bey zadeleriArkadaşlar bebişlerinizin erken uyumasını istiyorsanız babaanneye götürün :))
Kuzum bizde 7. Ayda başladık. 7-9-15 3 doz bexsero demişti doktor ama şöyle bir şey de var 3. Ayda tavsiye ettiğinde de 3 doz demişti 3-5-13Kızlar benim kafam yine karıştı ya size sorayım dedim. 7.ayda başlayınca kaç doz beksero yeterliydi?sweetgirlcandy Dreamgirls ve diğer aşı yaptıran arkadaşlarım
Kim çıkardı bu göbek bağını ilk acaba hep onun yüzünden birde bunu düşünmek zorundayızBnm ki nerde acaba meçhulbüyük kızınkini dedesine vermiştik kayınpedere. Cami bahçesine gömsun diye gomdum fln dedi ama o da meçhul
Bu markayı bilmiyorum kuzum. Oto koltuk düşüne düşüne kaç ay geçti valla zor işler yaaa. Geçen gün karar verdik şubatın son günü sipariş verdik Kraft Neptune i-size 0-36 aldık.Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi
Ozaman da elco ya alışırım ama :)))Tamamen olmadı değiştiririmm 3 ay sonra aşkomm istediğin kadar çağırr
Ahahahaha okadar yani :)
Bizim yan apt da olunca uykusu gelince hemen eve geliyoruz :)Yok kız benim oğlan aksine uyumuyor orada,yatağını arıyor bey zadeleri
Alır ikisinide bizim zamanımızda doğum parası 1. Çocuk için 300 TL idi. Emzirme parasıda 316 TL idi sanırım. Emzirme için bir şey yapmadım ben çalıştığım için zaten doğum raporu vs çıkıyordu. Sanırım hastane iletti. Çalışmayanlar içinde aynı olabilir. Ama doğum parası için doğumdan sonra eşi bulunduğu yerdeki aile, çalışma ve sosyal hizmetler il müdürlükleri ya da sosyal hizmet merkezlerine yapılıyor. Orda dilekçe doldurulması gerekiyor. 2023 te fiyat değişti mi bilmiyorum.Kizlar ya size birsey danismak istiyorum . Benim bi arkadasim dogum yapicak 2 hafta sonra falan emzirme veya dogum parasi nasil aliniyor diye sordu ben almadim bana bi evrak vermisti hastane sgkya git basvur diye basvurmadik biz vaktimizde olmadi acikcasi o yuzden bu isler nasil oluyor bilmiyorum kiz calismiyor esinden sigortali hem emzirme hem dogum parasi alabiliyormu ben dogum parasi alamazsin dedim ona alinabiliyor esine veriyorlar demis biri ama ben sadece emzirme ucreti alinabildigini duymustum konu hakkinda bilginiz varmi? Nekdar veriliyormuş bide onu biliyormusunuz ?
Benimde yatmadı emzirme.. Biraz önce baktım PTT’ye yatar denmiş. Yarın bir kontrol edicem gözümden mi kaçtı acabaEmzirme otomatik yatıyor ptt ye ya da hesaba doğum parasını için de başvuru yapılıyor. Benim emzirme yatmadı gidip sormadım ptt ye, doğum parası için de başvurmadim daha
Daha fazla alsın istiyoruz da ondan kuzum yaAy benim kız 500 gr değil 300 gr almış ya geçen ay 7500 du ben niye 7300 hatırlıyorsam
Tüm başvurular doğum sonrasında kuzum aklında olsun.Ay iyi hadi söyliyim ozaman sgkya gitsin basvursun ama otomatik yatmiyordur bence canim cunku ben dogum yaptigimda ebe esime 2 evrak vermis biri nüfus cikartmak icin biride emzirme ucreti icinmis esimde gitmeyelim gerek yok vaktimde yok dedi kaldi oyle bende gidemedim 1 ay suresi oluyor demisler cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?