Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyi akşamlar tatlı annişkolar 9. Ay muayenesinde kan veren abiler ablalar var mı? Randevu aldım bu hafta için de nerden nasıl alıyorlar bu kanı ya minnacık bebekten

Sezeryandan sonra artış oldu mu orada? Sedef deriyi kabuklaştırıyor ya deri sertleştiği için dikiş yarasının kapanması sprun olur mu acaba? Bu giidşimde bir sorayım doktora.

Dikiş yerleri beyazladı biraz. Sende kesilen yerde sertleşme oluyor mu genelde

Reactions: Jou
Bizimki erkenden uyudu yaw
Oooo ben 2 uyku yapıyorum çünkü 4 .5 5 saatte bir uyuyo enson 3 de uyudu 4 de kalktı şimdi 8bucukta uyutcam geliyo yavaştan uykusu
Güzel soru bende bilmiyorum bakalım bişiler sen bulursan haber et bari:)
Sende haberdar et haaa
Amaann suss beee
Bende serklaj olmuştum direk sezeryan yapmıştı doktorum

Aaaa bizim hep açık

Kuruma çizgisidir olsa akşamda da çıkardı
Hele ben hele ben. Oyuncak dışarda yere düşse üfleyip veriyorum artık bağışıklığı kuvvetlenir
Ahahahaha bende elimle falan bi silip veriyorum ortamın kirine göre

İyi akşamlar tatlı annişkolar 9. Ay muayenesinde kan veren abiler ablalar var mı? Randevu aldım bu hafta için de nerden nasıl alıyorlar bu kanı ya minnacık bebekten
Benim doktorum 8aylıkken aldı oyüzden gerek duyulmadı sadece kkk iğne vurulduk sanırım 2 veya 3 doz var tam bilmiyorum defterimde yazıyo

Yok normalde elimi falan kesince olmuyor ama bu büyük derin bir kesi olacak ya o yüzden tedirgin oldum.
Ben elimi kesince de genelde oluyor oyüzden sordum umarım olmaz
Oooo ben 2 uyku yapıyorum çünkü 4 .5 5 saatte bir uyuyo enson 3 de uyudu 4 de kalktı şimdi 8bucukta uyutcam geliyo yavaştan uykusu

Sende haberdar et haaa

Amaann suss beee
Uyandı yaw şimdide uyutmaya çalışıyorum. Hiç uyuyacak göz yok
Bizde de balık vardı köydeydik foto çekemedim
Ooo köyde ve balık missss

Reactions: Jou
Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor
Masallah çokta iyi kilosu bizim 9 kilo suan ek gıdayı cok vermiyorum ben genelde sabah aksam öğünü zengin arada ya yogurt yada meyve suyu Formül mama vermiyorum emziriyorum

İnşallah rayına oturur şu bakıcı işi.. İşinde güzel çok emek vermişsin kaç senedir.. Birde çalışan insan için tamamen evde olmakta zor oluyor..

Aynen canım alıştığım hayat bir yandanda kızımdan ayrı kalmamak hissi bu akşam bunu düşündüm her h sonu bunu oglumdada yaşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…