Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou karar verdim kız ben yemeğe eşim sulu köfte istedi yarın bizim yemekten yer minnok birde mantı yapacağım diğer güne onuda kararlaştırdım:)

Reactions: Jou
Masallah çokta iyi kilosu bizim 9 kilo suan ek gıdayı cok vermiyorum ben genelde sabah aksam öğünü zengin arada ya yogurt yada meyve suyu Formül mama vermiyorum emziriyorum
Ya benim oğlan ne yiyosak yemek istiyor e şuan her yediğümizdende veremem mecbur hemen biz yemeden önce onada sağlıklı şeyler yapıyorum.. ne güzel maşallah benim sütüm yetmedi mamaya başlamak zorunda kalmıştım artık kesmek istiyorum mamadan bakalım

Niye kız siz sağlıksız şeyler mi yiyorsunuz :)

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor
Maşallah daha nolsun. Benim oğlum mama almadı, ek gıda da nerdeyse yok denecek kadar az, emiyor 8,5 kilo galiba yani evde tarttığıma göre bakalım bu hafta muayenede belli olacak. Bana bile normal diyor doktor sizin çok iyi

Kuzum bn de domates fln veriyorum ama bal çilek çikolata bunlarin 3u 1yas öncesi asla verilmiyo diye biliyordum . Denenebilir tabi ama .

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor
Kız maşallah 10kg Muş nesi az geliyo göğüslü bişe o zaman He .
Boyu fln da önemli gerçi de .
Bizim ek gıda yok denecek kadar az. Yarın dr kontrolümüz bakalım kilo boy öğrenecez ins

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…