Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En guzeli herşeyden yemesi diyorlar aslinda ilerisi icin olsun kuzum bende ilk 3 ay mama kullandim zaten sonra sonra sütüm geldi benimde simdi az ama yinede uyuturken yeterli oluyor mamayi 2 yasa kadar veren var aslinda bence normal sütten daha iyi

oğlumda 14-15.aylıktan sonra mamayı azaltarak gitmiştim gece her türlü içiyordu gündüz ek gıdalarla çok aramıyordu
benimde sütüm eskisi gibi değil gece sürekli memede sabah bezine bakıyorum baya baya dolu

ala ala nasıl farklılar yani ben anlamadım kuzu
Bebeğim şöyle aslında 12ci ayda olunuyomuş evettt ama salgın var bide suriyeliler geliyo turistler falan onlardan ordan burdan birşey olur kapar diye sağlık bakanlığı 9 aydan yapın öneri gelmiş bizim sağlık ocağı vuralım dedi ben güveniyorum bizim ocağa 2doz varmış 2ci dozuda 1yaşındayken vurulcak drumda onay verince ben drumuzada güveniyorum bende neolur neolmaz eşimde vurduralım dedi illede bende pisman değilimm demekki bazı yerler vurdurmuyomuş zaten

Doktorun onayladiysa iyi yapmışsın kuzu

Reactions: Jou
Ben bir sizin tabaklara bakıyorum bir de benm çocuğum gariban gibi kahvaltı yapıyor ben bu sabah haşlanmış yumurta verdim. Bir de 3 cay kaşığı cevizli tahin pekmez verdim. İlk defa yedi ama biraz kandırarak verdim yedi ya çok mutluyum ama ben sizin gibi tabak hazırlayamıyorum. Yumurtasını da yumurtalığa koyuyorum tabağa konacak birseyse birlikte aynı tabağı paylaşıyoruz

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu falan nasıl valla ben çok ek gıda veriyorum emziriyorum formül mamada kullanıyorum ama yavaş alıyo sanki 10 kg şuan bu yemeye bu kg bana az geliyor
Benmki 8300 falan suanda. Ben de emzirme ve ek gıda sadece. 10 kg iyiymiş benmki 2,5 kg doğduğu için bana 8300 çok iyi geliyor. Kaldı ki hiç acelem yok taşımak zorlaşıyor gittikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…