Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben karnabahar etcem bugün kuzum hiç etmedim

Kiyma kavurdum soğan kapya biber salcası nane sivri biber
Altınada
Un su muhallebi gibi kavurdum bebeğim

Bende herhalde mücver yaparım. Tam karar veremedim ya

Reactions: Jou
Bnm kocam bana bunlarin hepsini almak icin son teknolojiyi bekliyo . Hadi bakalım bekliyoruz daha iyisi çıkar dur sen diye diye aklınca oyalaiyo beni

Iptal ettim bgn baska bakiniyorum zipzip guzel oluyor ilk iki gun cok hevesliydi kizim ama yine de bi 15 dk oyalaniyor
İyi yapmışsın 1 ay çok uzun Arkadaşımın kızı çok oynuyordu içinde dedim bu erkek bebek daha çok sevebilir ama tabi fiyatları uçmuştur ya trambolin miydi gerçek ismi tamda hatırlamıyorum. Bime gelmişti Bahçeli evler için güzel seçenek ya da evi büyük olanlar için

Şehriyeli tarhana çorbası yaptım. Kız sadece belise yapacağım için 2 dk lık iş
Aynen öylee bende beraber yiyorum kızımla ayrı ayrı yoray benii neseki buhafta dinlenmiş oldum heheheheh kocam gece geliyo isten

Ay benim kızz buaracok fena
Bugece uyanmış yatagıtam dibimde nese sessiz sessiz kalkiyo biz esimle uyuyoruzz dokundu koluma bacağıma uyanayim diye ay allahımm nasıl yiyorum o an onu

Burda acayip bir yabancı yoğunluğu var. Geçen parkta çocuk bebek arabasına ters yüzüstü bir şekilde bindirilmiş gidiyorlar ama çok acayip bir duruş anam milletin bebeğine bak
Çocuk bi şekilde duruyo istek ayy bn büyük kız da ne rezillikler yaşıyordum ya bi elimde araba bi elimde o kucakta. Sokaklarda bağıra bağıra otobüste milletin içinde memeeemm memeeemm diye bağırmalar mi dersin oyyy kadın erkek herkes bana bakıyo aç aç der gibi

Ayy yavrum ya bn hiç ekmekle fln uğraşmadım o taraklarda bezim yok ekmek yemiom ben .
Ama spora sarmıştım cidden.
Kuzum bana o üst bacak hareketlerini atsana ya link fln varsa

Yulaf tarzı şeyler pek beğenmedi ya da ben hiç böyle muhallebi gibi vermediğimden de alışmamış olabilir. İnşallah sever
Bahçeden toplayıp sıktırdığımı zy doktor kullanma hazır al demişti. Ben aslında aldıydım ama çiğden dökülüyormuş sanırım. Isıtılan bir zy arıyorum o yüzden..

Benimki direk suratıma yapıştırıyor :)

Reactions: Jou
İllaki dediğin gibi kopukluk oluyor. Ben heralde cumartesiyi isteyemem sanırım vermeyedebilirler.
Benim sıkıntım evde annemle bırakınca kvgil hemen üşüşüyorlar annemin başına benim istemediğim hareketlerde bulunuyorlar bebeğime aklım burda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…