Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım diş gelecek olabilir. Bizim de öyle pek de K gıda istemiyo sürekli emmek istiyo . Ya da hazır sut varken yemek zor geliyo bence bunlara
Ust disleri yeni cikti canim belki ondandır. Tek öğün besleniyo
8.ay kontrolunde 9 kilo çıkmıştı. Gercı bu aralar zıplayarak egzersiz de yapıyor bakalım 9. Ay kontrolünde kaç okka çıkacak

Ust disleri yeni cikti canim belki ondandır. Tek öğün besleniyo

8.ay kontrolunde 9 kilo çıkmıştı. Gercı bu aralar zıplayarak egzersiz de yapıyor bakalım 9. Ay kontrolünde kaç okka çıkacak
Hahahahahaah daha nee maşaallahh yaa benimki suan 8300 dü 3martta düşün yani emzir diyo bana diş vakasıda yapar benimki ilk 3 gün hicbirşey yemedi hep meme ister

Akşam yemağımızzzzzz

Karnabahar etli yemek

Eki Görüntüle 3215239

Önceden et yemeği edip buzluğa atmıstım ikisi bir yapıp pişirdim tabagıhüüplediii
Uu çok güzel görünüyor bakıyorum artık beni de geçtin hee yürü beee elcooo:)
M -Murphy yemegimi niye kimse görmüyoyaaaa
Harbiden ha etiketleme tekrar yapmak lazım sanırım bendede çok oluyor o :)

Bence börek çıkar canım yeterince yapmışsın birde onunla uğraşma
O zaman üst bacak etkinlik yap bol bol kuzum . Ya bn takintiliyim resmen gelip geçip oramı buramı kontrol edip duruom . Büyük kızımdan görüyo o da bakıyo sürekli şimdi
Ya keşke bende takıntılı olsam 3 5 gün yapıyorum sonra vazgeçiyorum çok tembelim
Arada bi boyle et belistoşumaa marifetlerin yettiiii benum yemağımı görme zatenn

Ahahaha oda sıkıldı sanırım

Daha yeni oturabildim valla buzdolabını boşaltıp temizledim, ıspanakları yıkadım doğradım, şimdi belistoşa sabah ne yapacam ona karar vermem lazım

Uu çok güzel görünüyor bakıyorum artık beni de geçtin hee yürü beee elcooo:)
Hahahahaha beni rahat bıraksa ediyorumm bugün iyiydi şükürr
Harbiden ha etiketleme tekrar yapmak lazım sanırım bendede çok oluyor o :)
Hayırrr topige giriyosun bildirimde beni gormeden oda okunmuş sayılıyor sonra
Bence börek çıkar canım yeterince yapmışsın birde onunla uğraşma

Ya keşke bende takıntılı olsam 3 5 gün yapıyorum sonra vazgeçiyorum çok tembelim

Ahahaha oda sıkıldı sanırım
Olabilir

Daha yeni oturabildim valla buzdolabını boşaltıp temizledim, ıspanakları yıkadım doğradım, şimdi belistoşa sabah ne yapacam ona karar vermem lazım
Abooo iyi is cikardınn bende mutfagı temizledimm ocak temizlendii musluk yeri köpüklendii buzdolabi içi bende temizlemem lazım ya ama üşendim şinu

Emilimi iyi de bizim depolar niye azmış gerçi 2.doktor sorun yok tahlillerde dedi de

Su veriyorum+fırçalıyorum ama simsiyah olmuştu resmen sünger aldım o geçirdi şimdi başka demire başlıyorum ben
Ben de biraz daha devam edeyim newvite daha dişleri yeni bizimkinin kararma olursa değişeceğim bende.
Saoalsın kuzum çok makbule geçti salça yarın gelicek yarına aldım menüyü Kırmızı mercimek içirdin mi sen minnoşa.. Annem mercimek yapmış verelim bebeğede dedi.
Bana sormadın ama ben de cevap vereyim ben iki aydır veriyorum mercimek çok da seviyor. Ama ilk başlarda eğer akşam veriyorsam içine kimyon kattım biraz ki gaz yapmasın diye. Şimdi eklemiyorum kimyonu direk veriyorum.

Kızlar ben de bgn ancak girebildim. Sayfaları oku oku anca bitirdim bgnu kendime ayırdım güzellik bakım kuaför işlerimi hallettim çok da iyi geldi kızım 4.dişini çıkarıyor ve iştahı bariz azaldı. Altlar çıkarken böyle değildi ama üstler biraz sıkıntılı oldu iştah açısından. Sabah haşlanmış yumurta ve labne yedi. Öğlen tavuk suyu çorbası biraz ekmekle. Akşam da kuzu eti ve fırında baharatlı karnabahar yedirdim. Miktarları az yedi. Aman napiiim sağlıklı olsun da yiyecek elbet

Ust dişleri cok fena benim kızım 3 gün hicbirşey yemedii cok zorduu çok fenaydı neyseki bitti o iş yan kesiciler gelecek ama nezaman afiyet olsun

negüzelde ayırdın kendinee saçını boyattınmı acaba ben boyatsam kızım beni tanırmı korkuyom.ha

Hahahahaha beni rahat bıraksa ediyorumm bugün iyiydi şükürr

Hayırrr topige giriyosun bildirimde beni gormeden oda okunmuş sayılıyor sonra

Olabilir
Arada kaynıyor işte beybi :) halbuki sen paylaşmışsın ben ardından yorum yapmışım eheheh
Abooo iyi is cikardınn bende mutfagı temizledimm ocak temizlendii musluk yeri köpüklendii buzdolabi içi bende temizlemem lazım ya ama üşendim şinu
Yaparsın onu da ya neyse ki onu gören kimse yok eheheh. Ama açınca buzdolabını terli toplu temiz görünce çok mutlu oluyor insan yaw:)
Kız en güzelini sen yapmışsın he. Ben aylardır kendime manikür yapcam mesela ama ona ayırdığım zamanı temizlik yapıyorum hep :)

Reactions: Jou
4.dişten sonra bir es vereceğiz dimi
Yok kız saçımı boyatmadım. Benm saçım sarıydı ama artık siyaha döndü hamilelik emzirme derken çocuk doktoru bana kesinlikle izin vermiyor emzirirken sarı boyaya çünkü kimyasal süte etki ediyormuş. Aslında boyatilabilir bence ama Doktor bir kere suyu bulandırdı ben için
Tanır kız niye tanımasın. Banyodan çıkınca kafam havlulu tanıyorsa beni saçımın rengi değişince de tanır bence kokumuz yeter onlara
Ben de manikur pedikur cilt bakımı fön kaş o işlerimi hallettim. Kalıcı oje yaptıracaktım ama son anda ondan da vazgeçtim belki emzirirken kızıma zararı olur vs dedim, saçma bence ama psikopat analığım tuttu orada

Abooo benimki ağlıyo kızzzz bornoza gelemiyo resmenn

Arada kaynıyor işte beybi :) halbuki sen paylaşmışsın ben ardından yorum yapmışım eheheh
Akıllı oll
Yaparsın onu da ya neyse ki onu gören kimse yok eheheh. Ama açınca buzdolabını terli toplu temiz görünce çok mutlu oluyor insan yaw:)
Evettt neseki bos yeri temizledim
Kız en güzelini sen yapmışsın he. Ben aylardır kendime manikür yapcam mesela ama ona ayırdığım zamanı temizlik yapıyorum hep :)

Bende istiyorum aslında kalıcı ojeyi ama uzayınca hemen gidememek sonra o halde dolaşmak var onu düşününce vazgeçiyorum :)

benim doktor 1 yasa kadar bol bol emzir dedi Ek gidayi yemiyorduk bizde ilk simdi 2 tam öğün veriyorum arada meyve suyu veriyorum genelde emiyor gunduzleri

Abooo benimki ağlıyo kızzzz bornoza gelemiyo resmenn
Yaa kıyamam benimki bornozlu görünce beni gülüyor komik oluyorum galiba
Bende istiyorum aslında kalıcı ojeyi ama uzayınca hemen gidememek sonra o halde dolaşmak var onu düşününce vazgeçiyorum :)
Benim arkadaşların hepsi kendi cikartiyor. Tek tek parmaklarını asetonla alüminyum folyoya sarıyorsun yarım saat beklet çıkıyor sonra, hiç yapmadım ama çok gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…