Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tramboline gerek yok yaa böyle tavana asmalilar iş goruyor hem de daha korunaklı tramboline göre. Bak şundan bnm aldigim fiyati 300 dü. Bi de bunun yurutec gibi olanlarindan var ama onlar hem cok yer kapliyo hem de gereksiz pahalı.

Eklentiler

• 20230309_185042.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben karnabahar etcem bugün kuzum hiç etmedim

Kiyma kavurdum soğan kapya biber salcası nane sivri biber
Altınada
Un su muhallebi gibi kavurdum bebeğim
Saoalsın kuzum çok makbule geçti salça yarın gelicek yarına aldım menüyü Kırmızı mercimek içirdin mi sen minnoşa.. Annem mercimek yapmış verelim bebeğede dedi.

Reactions: Jou
Evet evett ben kaşar rendeledim küçük sarımsak rendesiyle
Yaa benim kızım bu aralar bi hic bisey yemiyo ek gida olarak. Doktor anne sutunu azalt 4 öğüne cikacaz artik dedi ama gozu hep memede, agladigi icin azaltamiyorum da öyle. Bi yogurt yiyodu onu da artik 3 kasik alip birakiyo ne etsem bilemedim

Kızlar cumartesi kızımın sınıf ark ları gelecek anneleriyle. Kalburabasti yaptım damla çikolatalı kurabiye yaptım, ıspanaklı kek yapcam kısır yapcam. Ama dereotu poğaça mi yapsam yoksa dondurucumdan börek mi çıkarsam sizce ya ?

Canım diş gelecek olabilir. Bizim de öyle pek de K gıda istemiyo sürekli emmek istiyo . Ya da hazır sut varken yemek zor geliyo bence bunlara

Dr da saçmalamasın yaa ben doktoruma dedim 3 ögün yapmıyo bazen meme istiyo dedim olsun emzir bol bol demişti bana ben bazen yaparım bazen yapmam yanii bebek iştee seninkinde daha tatlı alıyorr kilosu iyimii iyi gidiyosa sıkintı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…