Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende çok gördüm ama uğraştırıcı ama ya zarar veriyor mu acaba tırnağa

Olabilirr hahahaahah

Aynen canım börek cikarcam ugrasamicam artık ya.
Ya kuzum bn tel hatırlatma alarm kuruyorum her akşam 9da mesela çalınca o bana bi dürtü oluyo kalkıp yapmama yardımcı oluyo

Aynen canım börek cikarcam ugrasamicam artık ya.
Ya kuzum bn tel hatırlatma alarm kuruyorum her akşam 9da mesela çalınca o bana bi dürtü oluyo kalkıp yapmama yardımcı oluyo

Hadi be ne güzel bende 9 dedinmi uyku moduna girmeye başlıyorum :)

Kızlar günaydın salyadan sivilce gibi bir şey oluşmuştu. Annem elini değince patlamış. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ne yapmak lazım bilemedim.

Sıcak olur çorap giydirme artık cano
sweetgirlcandy anammm nerde paylaşmıştın bacım bebek hünkar beğendisi lazım bana
Atmışlar ben gelene kadar
4.dişten sonra bir es vereceğiz dimi
Biz vermedik 5 ve 6 aynı anda çıktı üstten. 7. de hemen arkasından çıktı alttan ama çok uzun zamandır 8 i bekliyoruz o gelmedi niyeyse

Ay anam düşününce ne kadar zor bir durum Tek başına bebekle otobüse binmek ayrı bir dert zaten.. Ay inşallah alışırlar

Bu tarz hiç düşünmemiştim önermiyorlar diye.. Bu tarz fileli bir şeydi markasını hatırlayamadım. Tabi 2 senede çok pahalanmışlar. Bahçeli balkonlu yerler için ideal. Tabi her şey gibi belli bir taşa kadar kullanılıyordur. Sizde bu hoppalalardan mı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…