• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Annem arada sarı kafam diye seviyor 😁 Sade frappe Sade frappe oto koltuğu kılıfları oluyor demişti. Ona bakmayı planlıyorum şu terletme ve temizleme açısından.. ahahahah ya çok rahat ya da uykuları var 🤣
Aman uğraşma be kılıf fln çıkartılabiliyor zaten kirletince çıkar yıka . Ter icin de illa olur diye düşünüyorum ya . Ne bileyim benim ki her türlü terliyor mesela

Uyuyunca kafaları düşüyor mu? Ya bizimkinin kafa ta koluna kadar iniyor müdahale etmezsem. Bende ebebekten böyle boyunluk gibi bişey aldım daha denemediğin inşallah işe yarar
Evet düşüyor😂napcaz onu ya . E aslında koltuğun boyunluk kısmı ekstra kalın ek sünger gibi bişe var ama yetmiyo. Sıkan bişe lazım o da rahatsız etmez mi ya bilemedim

Evde yapicam kuzum ama aydindaki evde bahceli orasi o yuzden orayi tercih ettim bide cevrem orda
Off ya ne güzel Bahçeli evde çok güzel olur. Bizim de otopark geniş aslinda olabilir ama eşim de diyo millete karşı saçma olur diyo. Aslında görümcemin villası var Bahçeli fln ama onu da diyemem tabi .

Bugün çok zordu. Belise yoğurt verirken birden ağlamaya başladı yüzü kıpkırmızı oldu nefes alamadı evde tektim. O kadar çok korktum ki. Reflü gibi bişi oldu. Midesi ağzına geldikçe sanırım yaktı onu oyüzden canı acıdı diye düşünüyorum. Bir kaç dakika sürdü. Nefes alamıyor. Aldığı zamanlar da çığlığı basıyor ☹️ hayatımın en zor günlerinden biriydi. Sonunda yoğurt ağzından burnunda geldi ve bir süre sonra rahatladı yavrum. Halbuki daha bir kaç kaşık yemişti neden öyle oldu anlamadım. Bugün uyandığından beri çok fazla huzursuzluk vardı. Şimdi nasıl yoğurt vereceğim bilmiyorum çok korktum 😐
Çok gecmis olsun cnm. Midesi rahatsizlanmistir yoğurt da denk gelmiştir. Bence ne versen aynısı olacaktı. Geçmiş gitmiş olsun bir daha da olmaz insallah 🙁

Evet düşüyor😂napcaz onu ya . E aslında koltuğun boyunluk kısmı ekstra kalın ek sünger gibi bişe var ama yetmiyo. Sıkan bişe lazım o da rahatsız etmez mi ya bilemedim
Şundan aldım denemedim daha. Bazen tutabiliyor kafasını arkaya yaslıyor ama genelde düşüyor öne 😂

Screenshot_20230313_061523_Google.webp

INsallah kuzum cok zor bi durum bugün yemek yapamadim kendimize cocuga bi corba yaptim okadar ac kaldik valla neyi tutsam tiksindim
kendine de bebişede bakabilmen gerekiyor kuzum ya
inşallah vitamin fln işe yarar
ben bile bebekle gece sürekli yat kalk olduğum için güçsüz hissediyorum sen bide iki canlısın Rabbim sana güç versin

Bugün fenaydım sabah kahvaltı hazırlamadım mama içirdim. Öğlen yoğurt çorbası içti. Sonra makarna yapmıştım sebzeli makarnalardan kefirle. Annem yedirememiş mama içirmiş yatırmış. Uyandığında zaten toktu mamadan dolayı yani bugün ek gıda almadı pek

neyin var canım ?

canım şimdi okudum çok geçmiş olsun oğlumda boğazına 2 kere bişi kaçmıştı nefessiz kalmıştı o gün bugündür çok korkuyorum seni çok iyi anladım

bu arada yulaf ezmesini pişirdin dimi ben ne kadar su ile pişirsemde kıtır geliyor sanki bana ya tam ölçü var mı :D

Bizim uyku duzeni diye birseyimiz kalmadi ya sadece sabah 6 da kalkip 9 gibi en fazla 1 saat uyuyor sonra tüm gün ayakta hala uyumadi bayilicam artik

keşke uyusalar bizim kızçe de öyle günde 2 kere uyuyor 12 gibi 1-1,5 saat belki
h sonu bide düzeni bozuluyor misafir fln derken dün akşam 6 da uyuttuk yarım saat uyudu gece 11 de uyudu tekrardan
sende dinlenirdin biraz nasıl uyutuyorsun biz ayakta sallıyoruz uykuya dalamıyor
gece sürekli memede

Bizim de kötüydü uykular ama son zamanlarda iyice kötü oldu. Gece sürekli uyanıyor geri uyutmak çok zor oluyor bazen 2 saate yakın uyanık kalıyor gece 3 4 gibi:KK43: ben sallanarak uyumasına bağlıyorum desteksiz uyuyamıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?

evet bizimde son zamanlarda bildiğin gözler açık oturuyor sürekli kalkmadan söyleniyordum şimdi bildiğin gözleri açıp oturuyor
bende sallayarak uyutuyorum memede artık dalamıyor
uyku eğitimi vermeye gücüm yok abisi gibi 14 ayını bekleyip sallanmayı bırakırım :( Sade frappe Sade frappe 1mrw 1mrw

Beni emzik yapmak istiyor, bizim sıkıntımız o. Gece saat başi kalkip emmek istiyor bazen emiyor bazen de sadece emzik olarak agzinda tutmak istiyor. Buna izin vermedigim de ciglik atarak agliyor. Ayakta sallayarak uyutuyordum normalde ama artik ayakta hemen hemen uyumayi kesti. Kucagimda salliyorum bazen uyuyor bazen ille de meme diye inat ediyor. Ayakta pispisla, gezdir, uyut sonra koy yrm saat sonra başa sar... dişten diyecem ama ust dişleri de patladi artik arsizligindan yapiyor sanirim. Bazen artik sussun diye memeye koyuyorum napicam bilmiyorum, emzige de alıştıramadım 🤷‍♀️ sizin dişler çıktı mı?

benimkide gece boyu memede dalıyor bırakıyor koyduğum gibi ağlıyor sonra tekrar alıyorum memeye
bide son bir haftadır fln açıyor gözlerini memede dalamıyor bu sefer ayağa alıyorum ama bende ayak istemiyor babasını çağırıyorum o alıyor ayağına susuyor
diş yok yerleri hazır emzik bizimkide almadı çok uğraştım ama olmadı

Kuzum cok gecmis olsun bende 2 kez yasadim o durumu cennet elmasi ve ekmekte kitlenip kaliyorum ama bi sekilde mudahale ediyorum Rabbim korumuş ayran seklinde verirsin birsey olmaz korkma ben mecbur ekmek veriyorum tutsun midesini diye bide sekerli buz gibi su ic simdi yuregin kalkmistir iyi gelir ( bizde adet böyle korkunca yapariz iyide gelir )

Yedi onda sorun yok. Sonrasında mide ekşimesi mi yaptı naptı ağzından burnundan geldi
Çok gecmis olsun cnm. Midesi rahatsizlanmistir yoğurt da denk gelmiştir. Bence ne versen aynısı olacaktı. Geçmiş gitmiş olsun bir daha da olmaz insallah 🙁

Galiba kuzum ondan olabilir. Dün çok fazla huzursuzdu çünkü
canım şimdi okudum çok geçmiş olsun oğlumda boğazına 2 kere bişi kaçmıştı nefessiz kalmıştı o gün bugündür çok korkuyorum seni çok iyi anladım

bu arada yulaf ezmesini pişirdin dimi ben ne kadar su ile pişirsemde kıtır geliyor sanki bana ya tam ölçü var mı :KK70:

Valla ömrümden ömür gitti tekte olunca. Canım sen ne kadar su koyuyorsun. Ben Göz kararı yapıyorum. Suyunu az bulunca tekrar ekleme yapıyorum. Pişirmeden önce biraz su ekleyip öyle beklet sonra pişir. Daha yumuşak olur:)

Back
X