- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #102.201
Yedi onda sorun yok. Sonrasında mide ekşimesi mi yaptı naptı ağzından burnundan geldi
Galiba kuzum ondan olabilir. Dün çok fazla huzursuzdu çünkü
Valla ömrümden ömür gitti tekte olunca. Canım sen ne kadar su koyuyorsun. Ben Göz kararı yapıyorum. Suyunu az bulunca tekrar ekleme yapıyorum. Pişirmeden önce biraz su ekleyip öyle beklet sonra pişir. Daha yumuşak olur:)
Grip oldum cano yaa fenaydım bugün biraz daha iyiyim şükür
Ney yaktı kızz midesineYedi onda sorun yok. Sonrasında mide ekşimesi mi yaptı naptı ağzından burnundan geldi
Valla ömrümden ömür gitti tekte olunca. Canım sen ne kadar su koyuyorsun. Ben Göz kararı yapıyorum. Suyunu az bulunca tekrar ekleme yapıyorum. Pişirmeden önce biraz su ekleyip öyle beklet sonra pişir. Daha yumuşak olur:)
Anlamayyy benimki gülmeyyy dahada sinirlenip dikiliyo ayağa
Hahahahahahq benimkide hic oturmak istemiyo yaaa sandalyeyebenimkide hayır dedikçe gülüyor
mama sandalyesinde mutfaktayız almayınca bağırıyor elleriyle bi vuruyor kızıyormuş güya
sweetgirlcandy
Kuzum soyluyorum bakiyor en fazla 10 dk sonra hemen merveee. Bende çekisiyorum bazen cok yoruluyorum okadar adamla ugrasiyorum hem beden hem kafa yorgunlugum var benide anla die beni susturuyor insaat sektorunde calisiyor esim yorgun oldgunu bldigimden bende ses edemiyorumEşin ilgilense biraz akşamları dinlenirsin en azından
OToparkta olurki kuzum neden olmasin millet sokaklarda dugun yapiyor nolcak bundanOff ya ne güzel Bahçeli evde çok güzel olur. Bizim de otopark geniş aslinda olabilir ama eşim de diyo millete karşı saçma olur diyo. Aslında görümcemin villası var Bahçeli fln ama onu da diyemem tabi .
Amin kuzumkendine de bebişede bakabilmen gerekiyor kuzum ya
inşallah vitamin fln işe yarar
ben bile bebekle gece sürekli yat kalk olduğum için güçsüz hissediyorum sen bide iki canlısın Rabbim sana güç versin
Benimki sadece memede uyuyor kuzum neler neler yapiyorum ama boşkeşke uyusalar bizim kızçe de öyle günde 2 kere uyuyor 12 gibi 1-1,5 saat belki
h sonu bide düzeni bozuluyor misafir fln derken dün akşam 6 da uyuttuk yarım saat uyudu gece 11 de uyudu tekrardan
sende dinlenirdin biraz nasıl uyutuyorsun biz ayakta sallıyoruz uykuya dalamıyor
gece sürekli memede
Valla kuzum fırsat verse ben uyku egitimine baslardim ama memeden kopmadigi icin cok zor benimdeevet bizimde son zamanlarda bildiğin gözler açık oturuyor sürekli kalkmadan söyleniyordum şimdi bildiğin gözleri açıp oturuyor
bende sallayarak uyutuyorum memede artık dalamıyor
uyku eğitimi vermeye gücüm yok abisi gibi 14 ayını bekleyip sallanmayı bırakırımSade frappe 1mrw
Oh kuzuma ya kiyamamYedi onda sorun yok. Sonrasında mide ekşimesi mi yaptı naptı ağzından burnundan geldi
evet bizimde son zamanlarda bildiğin gözler açık oturuyor sürekli kalkmadan söyleniyordum şimdi bildiğin gözleri açıp oturuyor
bende sallayarak uyutuyorum memede artık dalamıyor
uyku eğitimi vermeye gücüm yok abisi gibi 14 ayını bekleyip sallanmayı bırakırımSade frappe 1mrw
Benim de ayagimda durmuyor veya zor duruyor. Babalarinda meme olmadigini bildikleri icin onlarin ayaklarinda uyuyabiliyorlar bence. Bizde kucakta memede olmayi tercih ettiklerinden huysuzluk yapiyolar. Demin dikilerek kucagimda bi saga bi sola hipnoz ede ede uyuttumbenimkide gece boyu memede dalıyor bırakıyor koyduğum gibi ağlıyor sonra tekrar alıyorum memeye
bide son bir haftadır fln açıyor gözlerini memede dalamıyor bu sefer ayağa alıyorum ama bende ayak istemiyor babasını çağırıyorum o alıyor ayağına susuyor
diş yok yerleri hazır emzik bizimkide almadı çok uğraştım ama olmadı
Ne kadar dikkat etsekte oluyor maalesefgitmez mi hele tek olunca daha fena
birincede 8 aylıktı elinde ekmeğin sert tarafı vardı nasıl olduysa sadeece 5 dk ekmeği ıslatıp koparmış
nefessiz kaldı küçük yiğeni vardı eşimin korkudan eşimi aramış dayı acil gel diye
ben nasıl müdahele ettim nasıl toparlattım bilmiyorum
ikinice 2 yaşındayken havuç kemiriyordu o zamanlar yabancı kimi görse ağlıyor kuzenimle nişanlısı davetiye getirmeye geldi bizimki onları görünce ağzındaki havuçla beraber başladı ağlamaya mosmor oldu babası müdahale etti
rabbim evlatlarımızı korusun
dediğin gb yapayım kuzu akşamdan ıslatan bile varmış
Ney yaktı kızz midesine
KuduruklarAnlamayyy benimki gülmeyyy dahada sinirlenip dikiliyo ayağa
Yoğurt yaparr benide yapardı sulu sulu gibi oluyo mideye ekşitiyo işte bende kefir içiyorum hepNe kadar dikkat etsekte oluyor maalesef
Bende onu diyecektim öyle yapıp atıyorlar dolaba ertesi gün hazır olmuş oluyor
Kuzum reflüsü vardı ya dün yoğurt yedirince ağzından burnundan geldi
Tatlı belamızzz kocam geliyo diyo anneni niye çildirtıyosun kızım benimKuduruklar
Ah gecmisolsun minige ya, korkuyo insan gercektenBugün çok zordu. Belise yoğurt verirken birden ağlamaya başladı yüzü kıpkırmızı oldu nefes alamadı evde tektim. O kadar çok korktum ki. Reflü gibi bişi oldu. Midesi ağzına geldikçe sanırım yaktı onu oyüzden canı acıdı diye düşünüyorum. Bir kaç dakika sürdü. Nefes alamıyor. Aldığı zamanlar da çığlığı basıyorhayatımın en zor günlerinden biriydi. Sonunda yoğurt ağzından burnunda geldi ve bir süre sonra rahatladı yavrum. Halbuki daha bir kaç kaşık yemişti neden öyle oldu anlamadım. Bugün uyandığından beri çok fazla huzursuzluk vardı. Şimdi nasıl yoğurt vereceğim bilmiyorum çok korktum
Cok gecmisolsun, bitki caylari da cok iyi gelirGrip oldum cano yaa fenaydım bugün biraz daha iyiyim şükür
Oo guzelmis cok begendim bu tarifi, afiyetolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?