Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

gitmez mi hele tek olunca daha fena

birincede 8 aylıktı elinde ekmeğin sert tarafı vardı nasıl olduysa sadeece 5 dk ekmeği ıslatıp koparmış
nefessiz kaldı küçük yiğeni vardı eşimin korkudan eşimi aramış dayı acil gel diye
ben nasıl müdahele ettim nasıl toparlattım bilmiyorum

ikinice 2 yaşındayken havuç kemiriyordu o zamanlar yabancı kimi görse ağlıyor kuzenimle nişanlısı davetiye getirmeye geldi bizimki onları görünce ağzındaki havuçla beraber başladı ağlamaya mosmor oldu babası müdahale etti

rabbim evlatlarımızı korusun

dediğin gb yapayım kuzu akşamdan ıslatan bile varmış

Ney yaktı kızz midesine

Eşin ilgilense biraz akşamları dinlenirsin en azından
Kuzum soyluyorum bakiyor en fazla 10 dk sonra hemen merveee. Bende çekisiyorum bazen cok yoruluyorum okadar adamla ugrasiyorum hem beden hem kafa yorgunlugum var benide anla die beni susturuyor insaat sektorunde calisiyor esim yorgun oldgunu bldigimden bende ses edemiyorum

Off ya ne güzel Bahçeli evde çok güzel olur. Bizim de otopark geniş aslinda olabilir ama eşim de diyo millete karşı saçma olur diyo. Aslında görümcemin villası var Bahçeli fln ama onu da diyemem tabi .
OToparkta olurki kuzum neden olmasin millet sokaklarda dugun yapiyor nolcak bundan

kendine de bebişede bakabilmen gerekiyor kuzum ya
inşallah vitamin fln işe yarar
ben bile bebekle gece sürekli yat kalk olduğum için güçsüz hissediyorum sen bide iki canlısın Rabbim sana güç versin
Amin kuzum

Benimki sadece memede uyuyor kuzum neler neler yapiyorum ama boş

Valla kuzum fırsat verse ben uyku egitimine baslardim ama memeden kopmadigi icin cok zor benimde

Oh kuzuma ya kiyamam

Benim de ayagimda durmuyor veya zor duruyor. Babalarinda meme olmadigini bildikleri icin onlarin ayaklarinda uyuyabiliyorlar bence. Bizde kucakta memede olmayi tercih ettiklerinden huysuzluk yapiyolar. Demin dikilerek kucagimda bi saga bi sola hipnoz ede ede uyuttum artık bacakta sallama out kucakta sallama in huysuzlukları sadece geceyle sınırli kalsa keşke

Ne kadar dikkat etsekte oluyor maalesef
Bende onu diyecektim öyle yapıp atıyorlar dolaba ertesi gün hazır olmuş oluyor
Ney yaktı kızz midesine

Kuzum reflüsü vardı ya dün yoğurt yedirince ağzından burnundan geldi

Ne kadar dikkat etsekte oluyor maalesef
Bende onu diyecektim öyle yapıp atıyorlar dolaba ertesi gün hazır olmuş oluyor

Kuzum reflüsü vardı ya dün yoğurt yedirince ağzından burnundan geldi
Yoğurt yaparr benide yapardı sulu sulu gibi oluyo mideye ekşitiyo işte bende kefir içiyorum hep

Ah gecmisolsun minige ya, korkuyo insan gercekten
Grip oldum cano yaa fenaydım bugün biraz daha iyiyim şükür
Cok gecmisolsun, bitki caylari da cok iyi gelir
Kahvaltımizzzzzzz

Eki Görüntüle 3216801 kızımm hüupledii ben bile bayıldımm

Eki Görüntüle 3216802
Oo guzelmis cok begendim bu tarifi, afiyetolsun

Kızlar belisin ağzının kenarında sivilce gibi bişi çıkmış neden olabilir

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…