- 25 Ekim 2021
- 3.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.973
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #102.401
BUgün bidaha deniycem normalde hic yatmiyor ama insallah yatar cok kıpırdak inanilmaz yoruyor gece uykuda sen gibi hep kalkiorim kuzu ustunu ortmeye keske en bastan alistirsaydim cok pismanimkuzucum en mantıklısı park yatak sıfır risk
ama sanırım senin yanında yatmaya alışkın bide direk yatarak emziriyorsun
bizim oğlanı bu aylarda değil ama 1,5 yaşlarında fln iki kere yataktan düşürdük
babasıyla aramızdayken ne yaptın ne ettinde tam uçtan düştün sağında solunda biz varız aradan kaymış
sonrasında park yatağa alıştırdık 2,5 yaşında fln kende kendi odasında yatırdım bende onunla uyudum sonra odaya geçiyordum oda bana sesleniyordu git gel 4-5 kere oluyordu
Bende sen gibi oturmuyorum kuzu ayakta yedirdigim kadar bazen yurutece koyuyorum ordan pesine kosturup yediriyorum önlük takmaz durdugu yerde durmaz elinden bisey alsan kıyameti kopartir bilmiorum 2.yaş sendromunda nasil yapcaz simdiden beterböcek gı buuuMama sandalyesine benimkide oyle yapıyo ayakta yiyoruz resmen tovbe estagfurullah yaaa
Işte ondan dedim yanii cok zorr o işBunu önerdi Ankaradaki doktor. İçeriğinde vitamin falan da var sanırım iştah da açıyormuş kk da baktım öyle yazmışlar
Ama işte neye katıp vercem sonuçta yemiyor her şeyi
Aboovvvv yurutece koyma kuzum yemezsede bırak zorla vverme yaniii benimki genede mesela bugün oturdu doydumuda kalkıyo değişik değişik hareketlerBende sen gibi oturmuyorum kuzu ayakta yedirdigim kadar bazen yurutece koyuyorum ordan pesine kosturup yediriyorum önlük takmaz durdugu yerde durmaz elinden bisey alsan kıyameti kopartir bilmiorum 2.yaş sendromunda nasil yapcaz simdiden beterböcek gı buuu
VAllahi oyle ama yemiyor kuzu icim rahat etmiyor actir diye cunku agzini aciyor verdigim zaman. Bu arada 2 tane disi patlamis biri azıAboovvvv yurutece koyma kuzum yemezsede bırak zorla vverme yaniii benimki genede mesela bugün oturdu doydumuda kalkıyo değişik değişik hareketler
Benimkide onluķ istemiyo hergün değişiyoruz resmen hele aksam yemeklerindemeraklı mahlukat bunlarr
Bak diş zorluyo iştee diş yapıyo ama bunla cok hareketli yerinde duramiyolarVAllahi oyle ama yemiyor kuzu icim rahat etmiyor actir diye cunku agzini aciyor verdigim zaman. Bu arada 2 tane disi patlamis biri azı
Ay insallah durulurlar kuzu ya bukadar tempo bana fazlaBak diş zorluyo iştee diş yapıyo ama bunla cok hareketli yerinde duramiyolar
Benimki diş iyi artik 4tsne patladi buyuyolar bileAy insallah durulurlar kuzu ya bukadar tempo bana fazla
Masqllah kuzuma bizim 4 tanesi büyüdü 2 tanede simdi cikiyo cok sukur ilk 4 tanesi rahatti ama bunlar huzursuzluk yapio kuzu ya dedigin gibiBenimki diş iyi artik 4tsne patladi buyuyolar bile
Ay ayri kalmak cok zor dimi allah yardimcin olsun kuzum aksami zor ediosundur simdi
BUgün bidaha deniycem normalde hic yatmiyor ama insallah yatar cok kıpırdak inanilmaz yoruyor gece uykuda sen gibi hep kalkiorim kuzu ustunu ortmeye keske en bastan alistirsaydim cok pismanim
Bu meme düşkünlüğü her bebekte var sanirim isimiz zor vallaçocuklar nasıl istiyorsa öyle oluyor ben hiç yatarak emzirmedim başta korkuyordum kuzu
şimdi yatağa yatırdığımda hemen uyanıyor istemiyor kucağımda olacakmış
dalıncada bırakıyorum ama bu aralar dalmıyor ne kadar emerse emsin bırakmıyor
Kiyamam ya ozluyordur oda coköyle kuzum ya vallahi burnumda kokusu var
akşam bide görünce mutsuz gb sanki gözleri sönük sanki diye kendi kendime kuruyorum
Felaket ya disMasqllah kuzuma bizim 4 tanesi büyüdü 2 tanede simdi cikiyo cok sukur ilk 4 tanesi rahatti ama bunlar huzursuzluk yapio kuzu ya dedigin gibi
Aynen canim biri yan biri azıFelaket ya dis
Ooo senin ki masallahh yan kesiciler ozamanüstlerdemi
Bencede getir kuzum hava guzelse cikar yorulsun iyice değişiklik olur onada ben çıkarsammı çıkarmasammı gidip geliyorumAynen canim biri yan biri azıvallahi durmuyor hic galiba onun acisindan bu haftaki cektiklerim birazdan parka goturucem karar verdim yorulsun bi yoksa ben elden gidicem
Ay evt bende asagiya indirmak istemiyorum cocugu ya, benle ayni yukseklikte yatsin istiyorum ama ativericek kendini asagi diye korkuyorum, yere yastik mastik koydum zaten duvarla yatak arasina skstirdim yatagini, bitek ayak ucu acik orda da minder var yerdeBen hala indirmedim benimki cam kenarına yatağı asaga indirsem hepten donarr zaten ama indirsemde bituğaf oluyorum ben yüksek o aşağada falan bilmiyorum yani sanki yerde yatıyo gibi oluyo
Başında kalkıyo ediyo ama daha atlayamıyo üstünde cikamıyor
Aa bu cok iyiymis afiyet bal seker olsunKahvaltımızzzzzzzzzzz
Semizotlu yumurta
Elma suyu (hipp inden)
3 Yumurta sarısı
Yogurt
LOr peynir
kaşar peynir
Az sarımsak tozu
Nane
Hepsini bir edip iyice sulandırıp karıştırdım tereyağında pişirdim hüüplediiibende yiyecektim kalırsa amaa 2 parça ekmekle yedim gerisi almira hanım maşaallahh
Kendim uydurdum ama efsane olduu
Eki Görüntüle 3217550
Evt iki eliyle tutunup kendini cekmeye calisiyo bi kendini ittirirse asagi gidiverir koyluyorumcanım biz daha inmedik zaten tutunup kalkmayı henüz yapmıyor sadece tutunup kalkmaya çalışıp düşüyor ama 1 ay son fln indiririm muhtelemen
mantikli ya oyle, bende kalin yatak alip altina da biseyler tıkıştirim biraz yukarda kalsin, yerin dibinde oluyo en altta ya sevmedm oyleDaha indirmedim ben tam alta değil de diğer beşiğin yatağı var 10 cm falan onu koyup üstüne yatağını koycam yani bi tık inmiş olcak
yatak odasındaki yatağı yere koysanız? sana da yazık hamilesin?Kizlar ya size bisey danisicam simdi biz normalde yatak odasinda yatioduk surunmeye basladi oturma odasina gectik koltuga emekleyip ayaga kalkmaya basladi diye 2 gundurde yerde yatioz koltuktan bi kez dusurdum cunku cok hareketli korktugum icin yere bi yorgan battaniye serdim ama cok sert yinede valla kemiklerim agriyor benim cocuk icin bi sakincasi olurmuki? Yer döşegim yok benim simdi aydinda teyzem dikiyor ama gidio.almam 1 haftayi bulcak ozamana kadar napicam bilmiorm ben idare ederimde oglana uzuluyorum ya cani aciomudurki
canım benim oğluş 9kg, 5 numara kullanıyorum. premium care benimkiKızlar prima kullananlar vardır görüp yazarsanız çok sevinirim. Kac numara kullanıyorsunuz prima da . Ya bu üstündeki kilolar bnce saçma ya uymuyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?