Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
BUgün bidaha deniycem normalde hic yatmiyor ama insallah yatar cok kıpırdak inanilmaz yoruyor gece uykuda sen gibi hep kalkiorim kuzu ustunu ortmeye keske en bastan alistirsaydim cok pismanim

Mama sandalyesine benimkide oyle yapıyo ayakta yiyoruz resmen tovbe estagfurullah yaaa
Bende sen gibi oturmuyorum kuzu ayakta yedirdigim kadar bazen yurutece koyuyorum ordan pesine kosturup yediriyorum önlük takmaz durdugu yerde durmaz elinden bisey alsan kıyameti kopartir bilmiorum 2.yaş sendromunda nasil yapcaz simdiden beterböcek gı buuu

Reactions: Jou
Aboovvvv yurutece koyma kuzum yemezsede bırak zorla vverme yaniii benimki genede mesela bugün oturdu doydumuda kalkıyo değişik değişik hareketler

Benimkide onluķ istemiyo hergün değişiyoruz resmen hele aksam yemeklerinde meraklı mahlukat bunlarr

VAllahi oyle ama yemiyor kuzu icim rahat etmiyor actir diye cunku agzini aciyor verdigim zaman. Bu arada 2 tane disi patlamis biri azı

Benimki diş iyi artik 4tsne patladi buyuyolar bile
Masqllah kuzuma bizim 4 tanesi büyüdü 2 tanede simdi cikiyo cok sukur ilk 4 tanesi rahatti ama bunlar huzursuzluk yapio kuzu ya dedigin gibi

BUgün bidaha deniycem normalde hic yatmiyor ama insallah yatar cok kıpırdak inanilmaz yoruyor gece uykuda sen gibi hep kalkiorim kuzu ustunu ortmeye keske en bastan alistirsaydim cok pismanim

çocuklar nasıl istiyorsa öyle oluyor ben hiç yatarak emzirmedim başta korkuyordum kuzu
şimdi yatağa yatırdığımda hemen uyanıyor istemiyor kucağımda olacakmış
dalıncada bırakıyorum ama bu aralar dalmıyor ne kadar emerse emsin bırakmıyor

Bu meme düşkünlüğü her bebekte var sanirim isimiz zor valla

Felaket ya dis
Ooo senin ki masallahh yan kesiciler ozaman üstlerdemi
Aynen canim biri yan biri azı vallahi durmuyor hic galiba onun acisindan bu haftaki cektiklerim birazdan parka goturucem karar verdim yorulsun bi yoksa ben elden gidicem

Aynen canim biri yan biri azı vallahi durmuyor hic galiba onun acisindan bu haftaki cektiklerim birazdan parka goturucem karar verdim yorulsun bi yoksa ben elden gidicem
Bencede getir kuzum hava guzelse cikar yorulsun iyice değişiklik olur onada ben çıkarsammı çıkarmasammı gidip geliyorum

Ay evt bende asagiya indirmak istemiyorum cocugu ya, benle ayni yukseklikte yatsin istiyorum ama ativericek kendini asagi diye korkuyorum, yere yastik mastik koydum zaten duvarla yatak arasina skstirdim yatagini, bitek ayak ucu acik orda da minder var yerde
Aa bu cok iyiymis afiyet bal seker olsun
canım biz daha inmedik zaten tutunup kalkmayı henüz yapmıyor sadece tutunup kalkmaya çalışıp düşüyor ama 1 ay son fln indiririm muhtelemen
Evt iki eliyle tutunup kendini cekmeye calisiyo bi kendini ittirirse asagi gidiverir koyluyorum
Daha indirmedim ben tam alta değil de diğer beşiğin yatağı var 10 cm falan onu koyup üstüne yatağını koycam yani bi tık inmiş olcak
mantikli ya oyle, bende kalin yatak alip altina da biseyler tıkıştirim biraz yukarda kalsin, yerin dibinde oluyo en altta ya sevmedm oyle

yatak odasındaki yatağı yere koysanız? sana da yazık hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…