Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sızdırıyor mi kuzum sleppy. Walla bnde öyle bişe yapsam mi bilmiom prima çok fena fiyatlar. Gerçi eskisi kadar çok bez gitmiyo ama yine de çok
Sleepy sabaha kadar sızdırır prima 12 saat duruyo maşallah. Sleepy de gece değişim yapıyordum ben

Bencede getir kuzum hava guzelse cikar yorulsun iyice değişiklik olur onada ben çıkarsammı çıkarmasammı gidip geliyorum
Hava kapaliydi kuzum ama yinede ciktik gerci benimki oynamadi uyudu bindiremedim salıncağa

Eklentiler

• 20230314_132542.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 40
Of memede uyutmak aşırı zor bazen biz de öyle oluyoruz da kolum kopuyor saatlerce meme ağızda ben yapcam dediğim hiçbir şeyi yapamıyorum o ne isterse öyle ilerliyor. İnat edince daha kötü oluyor
Aynen öyle kuzum hele elinden birsey al kıyameti kopartiyor

yatak odasındaki yatağı yere koysanız? sana da yazık hamilesin?
Kuzum oda cok yuksek bide asiri agir koyduk ama cocuk ordanda düşse sorun olur diye kaldirdim bide kaldiramiyorum büyük agir hergün süpürge yapiyorum zor olcak

Annelik sonu olmayan bir yolculuk zaten, her yaşta ihtiyaçları olacak tabi ama şu an tam bağımlılar o zorluyor iyice. Ne biliyim babası masal okusa onla da uyusa o yaşlar gelse, gece kalkılır tabi de en azından 2 3ü geçmese çok mu uçtum hayallere

Aaa farklı iki bez mi kullanion kuzum. Pişik yapmıyo mu peki ya.
Ben de gündüz goon gece prima premium care kullanıyorum. Doğduğundan beri 2 bez bu şekilde ilerledim, pişik falan yapmadı kuzum, gündüz zaten daha sık değişiyor altı, gece bağlıyorum sabah alıyorum kaka olayı yaşanmadığı sürece

ay vallahi oğlum büyüdüğünde masal okuyup uyuttuğum zamanlar gelince çok şükür demiştim
şimdi direk yatıp uyuyoruz arada masal arada dua ile uyuyoruz ona bakıp zaman ne çabuk geçmiş diyorum
bir yandanda kızıma bakıp zaman geçsinde şu kızce uyusun artık diyorum
çok karmaşık duygular içersindeyim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…