- 14 Nisan 2021
- 4.412
- 22.683
- 258
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #102.421
Heee
Eii peki peki
İyiyim kuzum nolsun uğraşlar kosturmacalar devam . Hep uyku kodundayım bu ara yaBıyakmamm
Nasılsın canım.benim
Yaa tamamdır şimdi oldu iste bu daha iyi o zmnIsmim elçin herkes elcooo diyo hep bende oyle edeyim dedim tam olsun
bende okul arkadaşlarını anneleriyle beraber ağırlamıştım evi gece 3 e kadar temizledim
oğlana da tembihledim bak evimiz dağınık olmasın toplu dursun diye
neyse arkadşları geldi diyorki anne artık evimizi gördüler dağıtabilir miyim
valla geçen bende pratik olsun diye şinitzel yapayım dedim abi yanına patates kızartması salata derken ulaaaaaaaaaaaa daha çok vaktim gitti
Alt iki diş çıktı, üstten biri çıktı öbürü kabarık ama çıkamadı bir türlü. İyice bilinçlendiler artık, istemediği şeyleri yapmak çok zor oluyor, burnunu çok kolay temizlerdim mesela şimdi çok direniyor. Sizin de baya zor ve destekli uyuyormuş. Allah yardımcımız olsun inşallah 1 yaştan sonra düzene girer uykular, en azından uykuya geçişleri kolay olsunBeni emzik yapmak istiyor, bizim sıkıntımız o. Gece saat başi kalkip emmek istiyor bazen emiyor bazen de sadece emzik olarak agzinda tutmak istiyor. Buna izin vermedigim de ciglik atarak agliyor. Ayakta sallayarak uyutuyordum normalde ama artik ayakta hemen hemen uyumayi kesti. Kucagimda salliyorum bazen uyuyor bazen ille de meme diye inat ediyor. Ayakta pispisla, gezdir, uyut sonra koy yrm saat sonra başa sar... dişten diyecem ama ust dişleri de patladi artik arsizligindan yapiyor sanirim. Bazen artik sussun diye memeye koyuyorum napicam bilmiyorum, emzige de alıştıramadımsizin dişler çıktı mı?
ay evet senin avantajın kıyafetinin olması ama diğer taraftan ablasınada aynı yaptırman gerekecek keşke kadın bırakmasaydı ya elbiselerde uçmuş
bende kombin mi yaptırsam tona uyan elbisemi alsam abisinede papyon düşündüm ama takmam ben dedi
Of memede uyutmak aşırı zor bazen biz de öyle oluyoruz da kolum kopuyor saatlerce meme ağızdaBenimki hep memede uyuyor sanirim en basta buna alistirarak hata yaptim ilk kolayima geldi ama simdi yapisik ikiz gibi olduk valla nasil düzen degistircem bilmiyorum
Sızdırıyor mi kuzum sleppy. Walla bnde öyle bişe yapsam mi bilmiom prima çok fena fiyatlar. Gerçi eskisi kadar çok bez gitmiyo ama yine de çokYok yapmıyor canım gündüz sleepy gece yatışta prima kullanıyorum. Gece sleepy i değiştirirken uyku bölünüyordu ondan prima bağlıyorum
Ya bnde 5kullaniyord canım . Geçen akşam baktım 5bitmis bi de zaten bacaklarının kenarları lastikler kıpkırmızı yapmıştı . 6lar vardı (toplu almıştık biz bezleri zamanında ) onu takayım dedim iyi gibi duruyo walla öyle sarkma büyük gelme olmadı yanı.canım benim oğluş 9kg, 5 numara kullanıyorum. premium care benimki
evet benim de 5 sıkıyor bazen çok yukarı çekince. 2 haftalık daha 5 var, sonra 6 almıştım. bitince onları deniyim bari. gerçekten üzerinde yazan kilolar çok saçmaYa bnde 5kullaniyord canım . Geçen akşam baktım 5bitmis bi de zaten bacaklarının kenarları lastikler kıpkırmızı yapmıştı . 6lar vardı (toplu almıştık biz bezleri zamanında ) onu takayım dedim iyi gibi duruyo walla öyle sarkma büyük gelme olmadı yanı.
Alıp koyması da zor olur öyleAy evt bende asagiya indirmak istemiyorum cocugu ya, benle ayni yukseklikte yatsin istiyorum ama ativericek kendini asagi diye korkuyorum, yere yastik mastik koydum zaten duvarla yatak arasina skstirdim yatagini, bitek ayak ucu acik orda da minder var yerde
Aa bu cok iyiymis afiyet bal seker olsun
Evt iki eliyle tutunup kendini cekmeye calisiyo bi kendini ittirirse asagi gidiverir koyluyorum
mantikli ya oyle, bende kalin yatak alip altina da biseyler tıkıştirim biraz yukarda kalsin, yerin dibinde oluyo en altta ya sevmedm oyle
Geçmiş olsun cano yaa hasta mı kuzucumBu sabah haşlanmış yumurta sarısı beyaz peynir elma pekmezi ve çilek reçeli yedik teyzoş Hoş hastalıktan pek istah yok ama en çok yoğurt yiyor bu aralar evde kendim mayaliyorum simdi de yogurt verecegim meryoş hanima
Hepimizin sorunu demek ki uyku. Benzer şeyler yapıyorlar iyice bilinçlendiler artık, kalkıp oynamak istiyor konuşuyor oynayıp alkış yapıyor delircemevet bizimde son zamanlarda bildiğin gözler açık oturuyor sürekli kalkmadan söyleniyordum şimdi bildiğin gözleri açıp oturuyor
bende sallayarak uyutuyorum memede artık dalamıyor
uyku eğitimi vermeye gücüm yok abisi gibi 14 ayını bekleyip sallanmayı bırakırımSade frappe @1mrw
vallahi zor kuzum ya arkadaşın bebeside 2 yaşında gece annesi uyuduktan sonra açıp emiyormuşBu meme düşkünlüğü her bebekte var sanirim isimiz zor valla
ay özlemezmi kuzu içim gidiyor yakın olsa öğle arası atlar giderim emziririm öyle bir şsansım da yokkiKiyamam ya ozluyordur oda cok
Denemeden bilemeyizvallahi süt bitiyor hala emiyor bizimki
ay keşke ya lakin bizim veletler kurt kurt asla ama asla yemezler
Iyi bakalım 1 yaşi bekleyelim bari şunun surasında 3 ay kaldıAlt iki diş çıktı, üstten biri çıktı öbürü kabarık ama çıkamadı bir türlü. İyice bilinçlendiler artık, istemediği şeyleri yapmak çok zor oluyor, burnunu çok kolay temizlerdim mesela şimdi çok direniyor. Sizin de baya zor ve destekli uyuyormuş. Allah yardımcımız olsun inşallah 1 yaştan sonra düzene girer uykular, en azından uykuya geçişleri kolay olsun
Hepimizin sorunu demek ki uyku. Benzer şeyler yapıyorlar iyice bilinçlendiler artık, kalkıp oynamak istiyor konuşuyor oynayıp alkış yapıyor delircemsinirden gülüyorum bazen kaç aylık düzeliyor ki sen tecrübelisin 18 ay falan diyorlar
Denemeden bilemeyizinternette bi video vardı bebek babasiyla yuzuyodu sonra babasinin memelerine yapisip emmeye calisiyodu gecen annemler bizdeydiler bebek geceleri aglayinca birak emzik yapsin nolacak dedi. Dedim o zaman gece sana getireyim seni yapsin çıt yok
Iyi bakalım 1 yaşi bekleyelim bari şunun surasında 3 ay kaldı
B12 takviyesi doktor hem bana hem urasa yazdı benden kan tahlili istemeden ondan sorayım dedimNe alıyormuyum kuzum
dimi daha cok uğraştırıyor en temizi tencere yemeği. Bnm eşim de yemek yapamadım ya napsam dediğimde hemen karışık kızartma yapıver der ama bilmiyo ki o daha cok vakit aliyo .
Ayy yavrum ya nasılsa gördüler artık dağılabilirim demiştirbn de öyle bak dikkat et diye diye kıza. Normalde ayakta yemezdi dökmezdi fln 1aydir cok dağınık yemeye başladı ya dokuyo fln anlaşamıyoruz onkonuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?