Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

evet canım muhtelemen o şekilde düşünüyor eşimle konuşuyoruz ben kızla ilgilenirsem sen abisiyle ilgilen diye
tam başlıyoruz hooooop kız durmuyor bağırıyor ağlıyor bakıyoruz ikimiz birden küçüğün başındayım oğlumda koltukta oturuyor benimle oynasınlar diye
genelde maç fln yapıyorlar babayla
hep diyordum küçük anlamayacağı için büyüğe ilgi göstereceğim diye ama malesef enerjide bitiyor zamanda bitiyor
olan büyüklere oluyor

Aynen kuzum en azindan gündüzleri kullanmak iyi olcak senin gibi deniycem ya bu hafta alicam

bizimki 4 doz olandan kuzu 7-9 - 13 / 15 diye söylemişti sanırım sweetgirlcandy daha iyi biliyor isimleri bende uzağım ya

Teorik bilgiyle pratik yani gerçek hayat hiç örtüşmüyor zaten. Günü kurtarmaya bakıyoruz, geçecek bu günler de. Sizin onu ne kadar sevdiğinizi biliyor da işte o da çocuk sonuçta hep istemesi daha fazlasını istemesi normal. Ben de evin büyüğüyüm küçükken kıskanırdım ama büyüyünce en yakın arkadaşım oldu kardeşim

Hahahah ayy güldürdün beniii ama çok mantıklı kızzz
Napyim kuzu ister istemez elimin ayari kaciyor bu arada corbaya hic yag atmadim uzerindeki tavuk suyunun yagi köy tavugu kesmistik onu hasladim sonra kasikla aldim ama cok yagli oldu gbi corba

Reactions: Jou
Asla kitap okuyamiyoruz bu nezaman sona ericek bilmiyorum bu arada kizlar el sallama olayinida hala yapmiyor okadar ugrasiyorum markete gidince deli gibi kasiyere by by yap hadi diorum sanki yapcakmis gibi bi türlü ögrenmedi varmi bi yolu şu el hareketlerini ogrenmesi icin

Eklentiler

• Screenshot_20230314_184343_Gallery.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230314_184740_Gallery.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 44
Bende okuyamıyorum elime vuruyor okuma diyor alıp yemeye başlıyor :) bay batı bizimki de yapmak istemiyor. Gel yapıyor sadece
Oyyyy yerim ya çokk guzeller bayiliyorum şu kız bebislerin kiyafetlerine

Ya lcw da çok güzel kıyafetler var hepsini alasım geldi. Erkeklerinde çok tatlı kıyafetleri vardı

Napyim kuzu ister istemez elimin ayari kaciyor bu arada corbaya hic yag atmadim uzerindeki tavuk suyunun yagi köy tavugu kesmistik onu hasladim sonra kasikla aldim ama cok yagli oldu gbi corba
Evettt yağ geldi banada yukarı durmuş karıştırınca kendine gelmistir eminim ama güzele benziyor vallahaaa

Ayyy ben alcam halaaa bide kuponuda kaptım sepette duruyo alacaklarim hehehehehe zamanı geldimi hemen sipariş ins kaybolmaz

Ayyy ben alcam halaaa bide kuponuda kaptım sepette duruyo alacaklarim hehehehehe zamanı geldimi hemen sipariş ins kaybolmaz

Yazlık mı alacaksın sendeç gördün mü aldıklarımı elcoooo yaz gelsin hemen :)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…