Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nimenrix 12.aydan sonra vurulursa evet tek doz. Bexsero 12.aydan sonra vurulursa 3 doz olmalı.

Ay kızlar valla şu menenjit aşısı beni gıcık etti doktorun verdiği Türk Pediatri Derneğine göre plan yapmıştım bexsero 3 dozdu. Bexseronun prospektüsünü buldum şimdi bizimki 4 doz olması gerekiyormuş

Alt çıkınca üstüde geldi hemen ama baya uzadılar gene
Evet bizimde öyle oldu şimdi üstleri zorluyor bakalım ama böyle tatlı tavşan gibi
Kaç sayfadır okuyarak geliyorum yeni farkettim sen deyince bi rahatsızlık vardı hele okurken
Kız Allah seni
Yok kııız gece bağlıyorum uyku arasında sleepy i değiştiriyordum gece o da uyanıyordu. Prima aldım gece bağlamak için
Goon da sabaha kadar gidiyor aklında bulunsun. Ben hiç değiştirmiyorm yalnız biraz koku yapıyor mavi olan diğeri nasıl bilmiyorum
Anammmm maşallah ya canavar olmuş artık o beni bile yer

Yaa dur goon alayım bi dahakine

Hem de ne canavar parmağımı bi ısırdı kopardı resmen nasıl keskin emse nolurdu bilmiyorum

Yaa dur goon alayım bi dahakine

Hem de ne canavar parmağımı bi ısırdı kopardı resmen nasıl keskin emse nolurdu bilmiyorum
Koparırdı kesin ben çok tırsıyorum iki dişi ile sanırsın vampir emziriyorum
Catlak-kurabiye kurabiyem senin tosun oturuyo mu desteksiz
Yok canım ya oturuyor ama belirli bir süre sonra düşüyor. Gelişim olarak gerideyiz zaten o yüzden canım sıkılıyordu bakmıyordum bir yere. Gördükçe üzülüp duruyorm benim bebem niye bunu yapmıyor niye şunu yapmıyor diye. Dr dedi bir şeyi yok çocuğun erken doğdu onun da etkisi var dedi.

Kız seninki erken doğdu onla avunabilirsin benimki de aynı oturmuyor asla canı isterse oturuyor da genel olarak oturma yok, emekleme yok ayağa kalkma basma yok, yürüteçle bile gitme yok 28 Mayısta var bişey

Kız seninki erken doğdu onla avunabilirsin benimki de aynı oturmuyor asla canı isterse oturuyor da genel olarak oturma yok, emekleme yok ayağa kalkma basma yok, yürüteçle bile gitme yok 28 Mayısta var bişey
Ah ah sorma kuzum bu bebeler akıl bırakmıyor aman dedim akışına bıraktım canı ne zaman isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…