Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bende gece için prima alacağım kuzu

sagol bebik
Cok iyi yaparsin canım. Gercekten insan uyurken ici rahat ediyor ben emzirsem bile degistirmiyorum bi kez molfix almistim bulamadigim icin tasti ortalik

maşallah kuzuya
canım bizde ay sonu gideceğiz muhtelemen bizdende kan almayacaklardır
sağlık ocağına ben kendim sordum yaptırmana gerek yok dedi
bu arada benim kızçe desteksiz baya baya oturuyor biryerden tutunuyor ama tam kalkamıyor
kafama takılan şu desteksiz oturuyor ama bişiye uzandığında dengesini kaybediyor bende biraz pimpirikliyim rahat bırakmıyorum çocuğu sanırım
kendi zaten yatmaktan hiç hoşlanmıyor bide benim onu bırakmamam + bir durum oluşturuyor
koltuktan tutturup bırakıyorum hoooop yakalıyorum oyun sanıyor uykusu gelince memeye atıyor güya kendini
kafasını geri atıyor her yerde mama sandalyesinde kafayı vuruyor

Cok iyi yaparsin canım. Gercekten insan uyurken ici rahat ediyor ben emzirsem bile degistirmiyorum bi kez molfix almistim bulamadigim icin tasti ortalik

bizim molfixde taşma olmadı kuzu ama dediğim gb cok dolu olduğunda kuşu ıslak görüyorum onun için içim rahat etmedi

Canim desteksiz oturma konusunda bebeyatmaz benim cok işime yaradi..benim aldigim bebeyatmazin ön kismi cikiyodu arka yastigi koruyodu bebişi.ben cok kendi haline biraktim.eğildi bukuldu,duştü kalkti,oylece kaldi,yuvarlandi,düzeldi ama ben pek yardimci olmadim.kizimda da yardim etmiyodum bana ne kadar gaddarsin diyodu eşim:))
Canim desteksiz oturuyosa yeter zaten,eğilince şimdilik düser sonra düsmeden dogrulmayi oğrenir.
Mesela geçen hafta bi koltuktan diğerine atlamaya çalisoyodu,araya yastiklar koydum,duserse oraya düşsun diye,pratik yapa yapa oğrendi.şimdi bi koltuktan digerine atlayabiliyo rahatça

Hahahahahaha sıpaya bak sen yaaaa günah oglum günah dicezz
Valla kuzum diyorum da ciglik cigliga bagiriyor dun bi video izledim adam dioki bu ayda karakter olusuyor sinirlimi huysuzmu vs hepsi var mübarek ben cok cekicem bu sarı fırtınadan

bizim molfixde taşma olmadı kuzu ama dediğim gb cok dolu olduğunda kuşu ıslak görüyorum onun için içim rahat etmedi
VAlla kuzum degisiyor sanirim bebekten bebege sleepyde pisik yapiyor bizde ne zaman taksam totis kipkirmizi kuzeniminde bizden 1 ay buyuk oglu var mesela o sleepy kullanio benden kullandi bikez onda bisey olmadi ama ben ondan almistim bez bitti diye aninda kizardik

aynen kuzu değişiyor bencede sleepy bizdede kızarıklık yaptı kullanamadım
görümcemin oğluşda sleepy kullanıyor hiç sıkıntı yok diyor

bebeyatmazı kullanmadı bizimki 3 hafta durdurdum sonra başladı klasik ağlamaya
aslında yaptığın doğru biraz bırakıp mücadele etmeyi bilmeleri lazım :)

bebeyatmazı kullanmadı bizimki 3 hafta durdurdum sonra başladı klasik ağlamaya
aslında yaptığın doğru biraz bırakıp mücadele etmeyi bilmeleri lazım :)
Benim bebeyatmaz değişikti,arkasi emzirme yastigi gibi,onude tepsisi vardi cirt cirtliydi cikiyodu.cok kullandim diyebilirim ve cok işime yaradi.
Bide canim musade et kontrollu bi şekilde düşsun,düşsun ki tehlikeyi anlasin.
Amaan aslinda bunlari erken yapsa da olur geç yapsa da,3 ay sonra fik fik gezecekler zaten:))

Valla kuzum diyorum da ciglik cigliga bagiriyor dun bi video izledim adam dioki bu ayda karakter olusuyor sinirlimi huysuzmu vs hepsi var mübarek ben cok cekicem bu sarı fırtınadan
Karakterine kuyban olemm onun ben oyyy pipisiii heleeeeee

aynen kuzu değişiyor bencede sleepy bizdede kızarıklık yaptı kullanamadım
görümcemin oğluşda sleepy kullanıyor hiç sıkıntı yok diyor
Kiz bunlarin totisleri bile farkli yicem hepsini

Karakterine kuyban olemm onun ben oyyy pipisiii heleeeeee
Cok sinirli teyzesi ya valla ayni babasi yandim ben .. 2.5 saattir mutfaktayiz bulasik makinasini kapiyorum agliyor aciyorum biraz oynuyor aliyorum yine ayni ciglik cigliga 2 yaş sendromu yasiyor sanki mübarek

Reactions: Jou
Bize eczanede bi sıvı hazırlattı banyo sonrası onu kullandık. Bide yine özel bi krem hazırlattı bursadan geldi adı falan yok kendileri yapıyormuş onu kullandık. Geceleri de hametan sürdüm
Ya bizim de pütürlü gibi olan geçti bn çikolata yemedikçe sorun yok ama bu sefer de sivilce gibi bişe çıktı kolunda ya acaba o da mi alerjik bişe bilemedim. Dr krem yazmıştı puturlere ama bn sebebini bildiğim için kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…