Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok emmiyo aslinda kisa kisa emiyo, iki tarafi da emiyo ama sol taraf ozellikle kotu oldu

Valla ya ayni bnmde, bizim bebiklerin emerek uyumalari da benziyodu ztn, sen sallayarak uyumaya arastirdin galiba sonra dimi

canım meme reddi yaşadık çok
3 ayında memeyi emmiyor ağlıyordu uykusu var belli her türlü ağlıyor dedik ayakta ağlaya ağlaya uyudu
çok uğraştık ayağa alıştırana kadar
benim ayağımda durmuyor meme istiyor ben dışında herkesin ayağında uyuyor
bide şu var hala ağlayarak uyuyor ve ayaktan kalkmak için direniyor
uyku hep sorun bizde

kuzucum sende benim gb yapma yani ayıp olur diye fln ilk doğum günleri gönlünden ne giydirmek geliyorsa onu giydir
anne kız kombini yapabilirsin
benim görümcemde sağolsun 40 uçurmada çok güzel efsane bir elbise almış belki onuda giydirir kendimede ona uyan bişi alırım belki kombin yaparım ama aile arasında az biraz süslemeli bişiler yaparım bak oğlanın doğumgünü böyleydi
ay gözümde canlandı koskoca mazi şimdi kızımada yapmam lazım hakkını yemim

Günaydın kızlar menü atayım bende dün yaptığım menü

sabah haşlanmış yumurta 2 dilim muz ceviz pekmez 1 zeytin minik peyaz peynir.

Öğle mücver yoğurt

Akşam sebze çorbası fırında somon
Minnaklara afiyet olsun

günaydın canım
peyniri sütten lor yaptım ama süreklide olmuyor suda bekletip herhangi bir peynirden mi veriyorsun kuzu
masallah afiyet olsun minike balık hiç denemedim

İlk bebelere çok özeniliyor bende konsept yapmış beşiktaşlı 2.de zor geliyor o koşuşturmalar ama büyüdüğünde abimin olmuş benim niye olmadı demesin diye süslemeyi düşünüyorum

günaydın canım
peyniri sütten lor yaptım ama süreklide olmuyor suda bekletip herhangi bir peynirden mi veriyorsun kuzu
masallah afiyet olsun minike balık hiç denemedim
Yarım saat önceden bekletiyorum canım zeytinide peyniride tuzsuz peynir aldım ama çabuk tüketemediğinden bozuluyor lorda öyle annem yapıp gönderiyor olmayınca öyle veriyorum. Balık doktorumuz haftada 2 gün vereceksin dedi 3 gün kırmızı et yemesi gerekiyormuş çorbalarınada muhakkak kıyma kemik suyu koy dedi demiri düşük çıktı

Eneee almış koymuşlar ha. Al kendin onu da önce giydir

Biliyorum bunu ama bunu yapmak da marifet yeğenime yapıyoruz her sene ama öyle olmuyor beceremiyoruz

İlk bebelere çok özeniliyor bende konsept yapmış beşiktaşlı 2.de zor geliyor o koşuşturmalar ama büyüdüğünde abimin olmuş benim niye olmadı demesin diye süslemeyi düşünüyorum

aynen cano ilk bebeklerde inanılmaz özeniyorsun ikincide kesin der benimki niye böyle

bizimde aile arasında olacak bende süsleme yapıcam kızım oğlum ve ben aynı tonlar giyeriz neyse kocaya bişi yaparım artık
yaa yazık dışlamayın, senin koca türünün tek örneği
benimki 1 hafta gece benimle ayaktaydı sonra 1 kere uyanmadı valla

yaa yazık dışlamayın, senin koca türünün tek örneği
benimki 1 hafta gece benimle ayaktaydı sonra 1 kere uyanmadı valla
ay sen böyle diyince içimde bir muhasebeleşme yaşadım doğru dışlamayayım hehehehhe
ya canım destek almadan çok zor vallahi Allah yardımcın olsun

Bi tek ben organizasyon falan yapmıyorum herhalde
Bende yapmicm, aile arasinda minik pasta kesme kutlama fln olur
İki kiyafet giydirebilirsin, birini de sen sec iste kiyafet degistirirsin gun icinde bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…