• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar Sabah çekemedim ama patatesli omlet yedi 2. Kahvaltı da kıymalı pide vardı. Öğlende yeşil mercimekli pirinçli yoğurt çorbası yaptım çok sevdi bitirdi hepsini minnok

IMG_20230318_122647.webp

Kızlar Sabah çekemedim ama patatesli omlet yedi 2. Kahvaltı da kıymalı pide vardı. Öğlende yeşil mercimekli pirinçli yoğurt çorbası yaptım çok sevdi bitirdi hepsini minnok

Eki Görüntüle 3219891
Değişik olmuş ama eminim harika olmuştur bende olağann bi kek ettim kızımaa paylaşacam tarifini hehehehe 😀😀 şimdi yeni çiktı fırindan miss gibi tarçın kokuyo😋

Değişik olmuş ama eminim harika olmuştur bende olağann bi kek ettim kızımaa paylaşacam tarifini hehehehe 😀😀 şimdi yeni çiktı fırindan miss gibi tarçın kokuyo😋

Merak ettim paylaş bakalım :)

• Komik
Reactions: Jou
Tünaydın teyzoşlar bikaç gündür misafirimiz vardi yatılı pek aktif olamadik bizle bir sofraya oturdu hep o yüzden fotoda atamadim.. parka gidiyoruz yine bugün hafta sonu bakalim kalabalik varmi şansımıza hep tek tük cocuk oluyordu 🤭

Eklentiler

• IMG-20230317-WA0015.webp
    IMG-20230317-WA0015.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 43
Tünaydın teyzoşlar bikaç gündür misafirimiz vardi yatılı pek aktif olamadik bizle bir sofraya oturdu hep o yüzden fotoda atamadim.. parka gidiyoruz yine bugün hafta sonu bakalim kalabalik varmi şansımıza hep tek tük cocuk oluyordu 🤭
Yaaa yerimm uyuyarak gidiyo parka😀😀

Aman he kız makas daha hızlı oluyor. Sıpa kurtlu durmuyor ki 😅 elimden almaya çalışıyor 😅

Dikkatini başka birşeye vermen gerekiyor yoksa durmuyorlar valla çoğunlukla 1 parmak kalır mesela bizde :)

Park biraz uzak. Genelde oraya vardigimizda uyuyor oluyo 🤣🤣 uyanmasni bekliyorum bide 🤭

Hava orada güzel herhalde hep nerdeydin sen bizim burası buuzz. Güzel bulduğum an bende çok götürmek istiyorum

Hava orada güzel herhalde hep nerdeydin sen bizim burası buuzz. Güzel bulduğum an bende çok götürmek istiyorum
Denizlideyiz canim evet cok soguk yok burda ama bazen rüzgarli oluyor kuru ayaz yinedr cikariyorum evde sıkılıyor

Denizlideyiz canim evet cok soguk yok burda ama bazen rüzgarli oluyor kuru ayaz yinedr cikariyorum evde sıkılıyor

Çok iyi yapıyosun canım valla helal uzak olmasına rağmen gidiyormuşsun birde 😍

Yine uyuyacak gibi 🤭

Back
X