Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin canım ay önce transfer düşünüyordjm ama fiyatlar çok uçmuş kendiliğinden olsun istiyorum ama nasip bakalım
Ilki transfermiydi kuzum fiyatlar hakkinda bilgim yok ama dogrudur ya dogum ucretleri bile nerdeyse 2 kat artmis

Günde bir kez kuzum ya minicik sürüyorum ama ise yaradı . Dediğim gibi her şeyde var tabi. Bu dr umuz bizim de soğuk biraz ama iyi bi kadın araştırdım fln baya memnun herkes . Isını iyi yapıyo en azından soğukluğu idare etcez artık. Ben de sogugumdur zaten sıkıntı olmuyo

Ya kolunda puturler vardı kuzum atomik dermatit diye verdi .

Aynen üzerinde 5gun kullanın yazıyo kuzum ama bugün sürmedim zaten çok faşizanlığını gitmiyo. Yine de iyi geldi sanki . Bak deriyi incelttigini bilmiyordum eşime kalsa çocuğu kremle banyo yaptıracaz diyeyim de o da bilsin

Benim iş yeri sıkıntılı kuzu izin almam zor ve uzak eşim alıyor ama oda ne derece bakacak zor vallahi alt komşum var sagolsun o Yardımcı oldu
Kuzum esin de idare eder artık ya büyüyorlar çünkü yavaştan daha kolay artık. Bn büyük kız tam 1yasindayken başlamıştım . Eşim de bakıyordu . Senin de iki ay fln zorlar sonra o da rahat bakar ama umarım tabi olmasın böyle plansız acil durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…