Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Once onu hazırlaniyom ben hazırlanana kadarr beklesin yavv hadi diyorum hemen kapıya pohluuu bide erkekleri gördumü peşine kosuyo kızım diyo onlar koşsun
Once onu hazırlaniyom ben hazırlanana kadarr beklesin yavv hadi diyorum hemen kapıya pohluuu bide erkekleri gördumü peşine kosuyo kızım diyo onlar koşsun
Evet önce azılar çıkıyor sonra köpek dişleri. Bayadır köpek dişleri kabarık duruyordu birinin ucu çıkmıştı ama uzamamıştı şimdi 4 ü de çıkmış baya uçları sivri sivri
canım ben işe başladığımdan beri ayrı yemek yapmıyorum
dün somon köfte yapmıştım, öğlen onu yedi. somonu pişirip, patates, havuç, limon suyu, galeta, maydonoz, tuz, karabiber blenderdan geçirip, galeta ve zeytinyağına bulayıp airfryerda pişiriyorum, güzel oluyor.
canım ben işe başladığımdan beri ayrı yemek yapmıyorum
dün somon köfte yapmıştım, öğlen onu yedi. somonu pişirip, patates, havuç, limon suyu, galeta, maydonoz, tuz, karabiber blenderdan geçirip, galeta ve zeytinyağına bulayıp airfryerda pişiriyorum, güzel oluyor.