• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben olsam gitmem yine iyi gidiyorsun 🤭🙈

Aaa neden öyle dedi bana o zaman. Fetal dedi evet. İkisi farklıysa ne alaka hani seçenek olarak sunmadı sanki ikilinin diğer adı gibiydi 😂😂😂 Ben mi uyduruyorum ki acaba🙈

Tam kemiğin olduğu yer genital bölgeyle birleşimi özellikle yürürken oluyor. Bende düşünüyorum bir şey yaptım ondan mı diye bilemiyorum. Annem de olur öyle bebek büyüdükçe falan dedi
Kız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirim 😁

Kız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirim 😁
O zaman git tabi eşini yalnız bırakma. Bencede ay otur elleme onlar yapsın. Ne garip insanlar ha nasılda sakladınız 9 ay😂

Ben bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işte😂😂😂 progestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip

Senin doktor gerçekten bi değişikmiş canım. 😳

Ama mutebessimm mutebessimm ’in dediği başka bir şey. Tarama testleri için doktorlar kesin yaptır ya da yaptırma deme yetkisine sahip değiller.
Sadece bilgi vermek zorundalar.
Yaptırıp yaptırmamak bize kalmış bir şey.

.

Yok eşime dedim arayıp hayırlı olsun diyin diye yok bildini belli etme dedi a niye dedim kimseye deme demişler eşime ben kimseyim dedim bu arada eşim bile öğreneli bı hafta olmuş laf arasında ağzından kaçırdı onada küstüm ama onuda anlıyorum gerçekten çok tuhaflar ailede herkes eltimden çekiniyor 🤦🏻‍♀️
Eli sopalı desene🤣🤣
Kız o ne öyle progestana sen bilirsin 😂Ben bilseydim şu an burda olmazdım deseydin sende😂😂
Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündüm
Sen hangi sehirdesin cnm
Şu anda ardahandayım. Kasaba diyelim😂😂niye il yaptılarsa
Pahallı bir test ondan yaptır diyemiyorlar sanırım 😄 Ben de progestan kullanıyorum bu hafta vedalaşıyorum kendisiyle 🤣🤣 sen bilirsin deseydi hamileliğim boyunca kullanırdım heralde 😅
YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyor:( umarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi😂😂 aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa
Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyor😁 büyüklük sende kalsın boşver eşinin yanında gitmen çok şık bi hareket🧿🧿

Eli sopalı desene🤣🤣

Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündüm

YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyor:KK43: umarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi😂😂 aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa

Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyor😁 büyüklük sende kalsın boşver eşinin yanında gitmen çok şık bi hareket🧿🧿

Eli sopalı desene🤣🤣

YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyor:KK43: umarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi😂😂 aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa

Hemde ne sopalı valla hepsi korkuyor ondan onlarada hak verdim için kimseye kizamadim esimide anlıyorum üzülüyorum da belki gitmeyen desem gitmeyecek ama kıyamadım dedin gibi büyüklük bende kalsın 😁 en küçük gelin olsamda 🙈

Yaşlılara çok görmüyorum bazı şeyleri. Garip oluyorlar bi yaştan sonra. Eşimin dedesi de niye çocuk yapmıyorlar demişti bunu dediğinde biz 1 aylık evliydik😂😂😂😂😂 yani göremeyiz diye mi korkuyorlar bilmiyorum ama bi torun isteği oluyo tontiklerde🥰🥰🥰
bize iyi gelecek insanlarla iletişim kuralım gerisiyle merhaba merhaba bu kadar 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Yaaa evett geçen babaannemm inşaallahh görürümm dedi bana dedim babanne deme öyle görüceksin tabiii neelr düşünüyorsun simdiden dedim
Eki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Ooyy maşaallahhh 12 haftadan sonra bukadar kocaman olması gerçejten çok garip geliyor bana ya 😍 bakalımm yarın ben görünce neler olcakk
Maşaaallahhh hele ağzını büzmüşş

Yaaa evett geçen babaannemm inşaallahh görürümm dedi bana dedim babanne deme öyle görüceksin tabiii neelr düşünüyorsun simdiden dedim

Ooyy maşaallahhh 12 haftadan sonra bukadar kocaman olması gerçejten çok garip geliyor bana ya 😍 bakalımm yarın ben görünce neler olcakk
Maşaaallahhh hele ağzını büzmüşş
Gercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina

Hee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yok 😂

Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi😂

Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzme

Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdır

Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorum

Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildir

Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insan😂😂😂 Ben olsam çatlarım 🤭🤭
Doktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandır 😍
Yarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte
Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz ki 🤣 bugün nasıl ağladım görmüşsünüzdür bir yavru köpeğe çarpmışlar hayırsever biri Allah razı olsun ondan, kurtarıyor yavruyu anne köpek nasıl ağlıyor tedavi ettirmişler yavrusunu annesi ellerini yalıyor adamın teşekkür ediyor yavrusunun başında nasıl inleyip zıplıyor. Allahımın annelere verdiği bu merhamet ne güzel bir nimet ♥️

Gercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina
5 aydan sonra yavaşlıyormuş yanii çabuk büyümüyolarmış amaa cok garip dahaa tam 3 ay olmadık gibii herşey hemen gelişiyorr :21:
Bunun totosunada bi güzel şaapplatırımm bak affetmem haaa :KK48:
Haböyleeeee
punishment-spanked.gif

Doktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandır 😍

Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz ki 🤣 bugün nasıl ağladım görmüşsünüzdür bir yavru köpeğe çarpmışlar hayırsever biri Allah razı olsun ondan, kurtarıyor yavruyu anne köpek nasıl ağlıyor tedavi ettirmişler yavrusunu annesi ellerini yalıyor adamın teşekkür ediyor yavrusunun başında nasıl inleyip zıplıyor. Allahımın annelere verdiği bu merhamet ne güzel bir nimet ♥️
Bana da haber ver sorduğun zaman 🥰

Yarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte
Aalll bendende okadarrrr:KK48::KK48:

Back
X