- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.941
Yerimmm senii şaka yapıyorum kuzucuklarımmYa gerçekten kaçmıştır ya da fikrim yoktur kız kaçar mısın sen![]()
Hep yaşayınn emiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerimmm senii şaka yapıyorum kuzucuklarımmYa gerçekten kaçmıştır ya da fikrim yoktur kız kaçar mısın sen![]()
Bi şaplak da sanaYerimmm senii şaka yapıyorum kuzucuklarımm
Hep yaşayınn emiii![]()
3 uz olan mi yoksa basta ikizdi sonra ucuz çıktıTemmuz topiğine bakıyordum. Çok garip bişi gördüm biri fake hamilelikle katılmış gruba. Ultrason fotosu falan fake anlattıkları da doğal olarak. Şoke oldumay ne manyaklar var kız tövbeler olsun
![]()
Hahahaha abboovvvvvvvvvBi şaplak da sanaHep bebeye mi gelcek
![]()
Hahaha tersi oldu sanırım ya herşey kişiden kişiye değişiyo işte kuzuBoşver ağla ama abartma üzme kendiniziAy inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum
![]()
Ayy iyi ki görmedim onu da kaldırmaz du bu kafaDoktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandır
Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz kibugün nasıl ağladım görmüşsünüzdür bir yavru köpeğe çarpmışlar hayırsever biri Allah razı olsun ondan, kurtarıyor yavruyu anne köpek nasıl ağlıyor tedavi ettirmişler yavrusunu annesi ellerini yalıyor adamın teşekkür ediyor yavrusunun başında nasıl inleyip zıplıyor. Allahımın annelere verdiği bu merhamet ne güzel bir nimet
![]()
Hashshshshahj başından beri bilmiyorum ben doktor sormuştum orda birine ondan bakıyordum tesadüfen denk geldim mahidevran diye biri o muydu senin dediğin?? Ultrason fotosu blogun birinden çalmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ay dışarda ne manyaklar var3 uz olan mi yoksa basta ikizdi sonra ucuz çıktı
Kız bi doğuraydık ben galiba gebelik depresyonuna girdimAalll bendende okadarrrr![]()
Ayy bu süper
Kızzz helee habu uşaklaarrrr kucağımızda aglarsa ben herhalde onla beraber ağlarumm yaaaKız bi doğuraydık ben galiba gebelik depresyonuna girdim![]()

Ayy amacı nedir ki, belki de canı çok sıkılmıştır garibim yaTemmuz topiğine bakıyordum. Çok garip bişi gördüm biri fake hamilelikle katılmış gruba. Ultrason fotosu falan fake anlattıkları da doğal olarak. Şoke oldumay ne manyaklar var kız tövbeler olsun
![]()
Evet ooooo. O kadar emindim ki yazdıklarını okudum yalan olduğu belli ama acaba gerçek mi diyordum. Gerçekten pes..Hashshshshahj başından beri bilmiyorum ben doktor sormuştum orda birine ondan bakıyordum tesadüfen denk geldim mahidevran diye biri o muydu senin dediğin?? Ultrason fotosu blogun birinden çalmış. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ay dışarda ne manyaklar var![]()
Hahahahahaah
Temmuz topiğine bakıyordum. Çok garip bişi gördüm biri fake hamilelikle katılmış gruba. Ultrason fotosu falan fake anlattıkları da doğal olarak. Şoke oldumay ne manyaklar var kız tövbeler olsun
![]()
Hahahaha abboovvvvvvvvvbebeye vuruyordukk banamı ceza oldiiiiheeehhh swoootttt
![]()
Ay ben de ağlarım artık bizi mi susturacaklar bebeği mi bilmiyorumKızzz helee habu uşaklaarrrr kucağımızda aglarsa ben herhalde onla beraber ağlarumm yaaa![]()
Kız tabi öyle olcak benim yeğenim ağlıyodu bende başlıyodum onla ağlamaya canı yanıyo demekki ne sıkıntısı var diye ben varya çocuğu delirtmem inşallahKızzz helee habu uşaklaarrrr kucağımızda aglarsa ben herhalde onla beraber ağlarumm yaaa![]()
Üşenmedim okudum merak edenler için 457. Sayfada ifşa etmiş biriahahaa niye ki acabao neymiş yaa öylee
mantığı ne acaba? girip okumaya para almıyolar sonuçta girip okuyabilir ki neden böyle bir şey yapmış acaba? merak ettim bakıcam![]()