- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.981
Yurt dışında arkadaş onların ultrasonlari bizimkinden daha iyi bizde böyle net belli olmuyorGercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt dışında arkadaş onların ultrasonlari bizimkinden daha iyi bizde böyle net belli olmuyorGercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina
Benimm cannnnnııııımmmmmBen buradan başka bir de düşük sonrası gebelik planlayanları takip ediyorum.
Hee, bir deJou cuğumun sayfasını.
Hiç öyle Mayıs grubu Temmuz grubu bakmadım.
Çok tuhaf insanlar var yaa, can sıkıntısından mıdır nedir?
Sadece sizin anlattıklarınızla şok oldum resmen.
.
Benim dediğim yerden bak kimler yazmıştan![]()
Akşam akşam eğlence çıktıÜşenmedim okudum merak edenler için 457. Sayfada ifşa etmiş biri![]()
Benimm cannnnnııııımmmmm![]()
Akşam akşam eğlence çıktı![]()
Sayfa ne ki biz de takip edelimYalnız sayfanı çok boşluyorsun kuzu.
Canlandıralım azıcık.
Yok mu yeni bebek ve gelişim içerikleri?
.
Bebişimm ya çekiniyorum aslındaa gelmeek isteyen elbet gelir hanii bakarlar diye şeeyy ediyorummYalnız sayfanı çok boşluyorsun kuzu.
Canlandıralım azıcık.
Yok mu yeni bebek ve gelişim içerikleri?
.
Bebişimm ya çekiniyorum aslındaa gelmeek isteyen elbet gelir hanii bakarlar diye şeeyy ediyorumm![]()
ahahaa ben de şu an hem burada yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum hem oraya bakmaya çalışıyorumoff yemek yiycektim ama şuan ölücem meraktan
![]()
Tamam bebişimm aslinda şuanlık yoj mesela şu 3 aylığızzz ya haniii en çokta bebekle ilgili gelişimler var bendee hamilelikle ilgili yok amaa onuda yapabilirim oysakiiKız sayfanın reklamını yap demiyorum, paylaşımlarını arttır diyorum.
Bi dolu bilgi birikimin var, bizlere de aktar orada.
.
Tamam bebişimm aslinda şuanlık yoj mesela şu 3 aylığızzz ya haniii en çokta bebekle ilgili gelişimler var bendee hamilelikle ilgili yok amaa onuda yapabilirim oysakii![]()
merhaba
benim ikili testim çıktı, pazartesi arayacak doktorum, 250 sınır benim bildiğim 250'nin üzerinde çıkması lâzım, benim bütün değerlerim 250'nin üzerinde bir tek yaş faktörü 140 lardaydı, ben bu haliyle bile dert etmiyorum çünkü yaşımız var, ben 1 ay sonra 39'ummuhtemelen o risk onun için, diğerleri yüksekti, anladığım kadarıyla sende de sadece yaş alanı düşük ki 350 o kadar da düşük değil yani
Bence o yaşımız olduğu için öyle çıkıyor
Ben yarın doktorumla konuştuğumda o söyler bana, burada paylaşırım
![]()
Ben de meraktan açtım okudum şimdi.
Nokta atışı ile 457.sayfayı okudum.
Ya çok tuhaf insanlar var valla.
Edit:My-little-bird , nokta atışı için teşekkür ederim.
.
Hemen bakıyorum 452’ye.yaa off gıybet olacak 452'deyim şu an orada da birinden ben şüphelendim şu annası düştük biz buna
457 ye gidiyorum şimdi
Dile gelirHahahahaha sen ağlarsan oda ağlar bu seferrr beni delirtmaaa annneeeeğğğğ dicek içindennn![]()
Anaa kız noluyor hele ben de gidiyimBen de meraktan açtım okudum şimdi.
Nokta atışı ile 457.sayfayı okudum.
Ya çok tuhaf insanlar var valla.
Edit:My-little-bird , nokta atışı için teşekkür ederim.
.
Konu kaçıncı sayfada başlıyorahahaa ben de şu an hem burada yazılanları kaçırmamaya çalışıyorum hem oraya bakmaya çalışıyorumoff yemek yiycektim ama şuan ölücem meraktan
![]()
Ay bulamadım, hangisi kız?yaa off gıybet olacak 452'deyim şu an orada da birinden ben şüphelendim şu annası düştük biz buna
457 ye gidiyorum şimdi
Evett canımm benim zamanı geldimi paylaşırım dedim hattaaAynen öyle, karnında da olsa bebek gelişiyor değil mi?
.