Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahh seninde benim gibi akşamları bulanıyor galiba prilam kullanıyor musun canım? Ben 5- 5.30 gibi prilam kullanmaya başladım hiç olmassa 12 ye kadar mide bulantısı sorunu yaşamıyorum artık tavsiye ederim

Sabah ve akşamları canım.
Doktora söyledim ama hiç oralı olmadı.
Çıkarmıyorsan ve iştahın yerindeyse gerek yok, yeterince ilaç alıyorsun zaten dedi.

.

12 yi bitirdiğinde ilk trimester bitiyor Benim yarın bitiyor çok şükür

12 hafta bitince 84 gün bitiyor canım.
İlk trimester 90 gün.
12’li haftalar, yani 13 haftamız bitince birinci trimester bitiyo.
Yarın 13+0 olacağına göre senin 13 haftan bitmiş olacak ve artık ikinci trimesterda olacaksın, evet.

.

Evet aslında aynı şeyi demek istemişim sayılar yanlış olmuş

Kızlar sağa mı yatıp uyuyorsunuz yoksa sola mı? Hamilelikte sol demişler ama bilemedim düz sırt üstü yatmak tehlikeli mi bir de dönerken veya yatarken bu haftalarda kasıklarına kramp giren var mı?

Kızlar sağa mı yatıp uyuyorsunuz yoksa sola mı? Hamilelikte sol demişler ama bilemedim düz sırt üstü yatmak tehlikeli mi bir de dönerken veya yatarken bu haftalarda kasıklarına kramp giren var mı?

ben sola doğru yatıyorum, yüzüstü uyanıyorum asla değişmiyo göbek için çıkıntı bakıcam internette, varsa öyle bi şey alıcam sonra çünkü günün sonu yine yüzüstüne varıyo

Ben sağ sol yüzüstü sırtüstü her türlü yatıyorum Banu çiftçiye bakmıştım ilk altı ay istediğiniz gibi yatın bebek etkilenmez diyor altıncı aydan sonra sola yatmak gerekiyormuş o zaman hamile yastığı falan oluyormuş onlardan alırız artık.
Bi de bu seçilen bişi değil ki ben soluma yatsam bile iki dk sonra dönesim geliyo

Yüz üstü sırt üstü arada sağa. Sola çok az yatıyorum. Kramp olmuyor ben baya zıplaya zıplaya dönüyorum uykumda

Ben nedense dönerken uyaniyorum
Bende uyanıyorum genellikle. Ya ben evlendim evleneli böyle. Eşim yanımdayken böyle dalıp uyuyamıyorum. Bi kaç kez kanepe de uyuyakalmışım mesela eşim kaldırmamıș sabah kadar mis gibi uyku

Bende uyanıyorum genellikle. Ya ben evlendim evleneli böyle. Eşim yanımdayken böyle dalıp uyuyamıyorum. Bi kaç kez kanepe de uyuyakalmışım mesela eşim kaldırmamıș sabah kadar mis gibi uyku
Benim eşimde ne aynı yastıkta ne aynı yorganda uyuyamaz yorganı kundak gibi kendine sarıyor ben ayrı o ayrı yorgan kullanıyoruz

Benim eşimde ne aynı yastıkta ne aynı yorganda uyuyamaz yorganı kundak gibi kendine sarıyor ben ayrı o ayrı yorgan kullanıyoruz
Bende yorganı biraz sararım eşim gece kalkar battaniye alır gelir. Ben diyorum sen çek üstüne yok rahatsız etmek istemiyormuş beni

Allah Allaah manyak psikopata bak gerçekten kadında olmak çocukta olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…