Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğumdan sonrada Allah izin verirse yine tecrübeleri paylaşmaya devam

Ben de anlattıklarınızla görmüş kadar oldum, izleme demişti burada biri.
İzlemedim.

Yazık yaa, ah yavrucak.

.
Sakın izlemeyin sakın benim betim benzim attı keşke izlemeseydim yemek bile yiyemedim umarım tutunur hayata o alçakta bi yerlerde ölü bulunur inşallah

Kızlar maşallah bu gün kuş hafif ve enerjik geçirdim bir yandan korktum bebişler iyimidir diye iyi olsak kabahat kötü olsak kabahat nedense tedirgin oldum ben

11+ larda benim bulantılarım kesilmişti, çıkarmadığım için hastalık , yorgunluk hali de bitmişti sadece ben bu hafta 2 kere çıkardım onun dışında iyi gidiyo

inşallah senin de güzel dönemin başlamıştır

Bu gece 12+0 oluyoruz ondan mıdır acaba ? çok şükür tek sefer bile kusmadım sadece kusacak gibi midem ağzımda olurdu. Ayy ne bilim ya kendimizden bişey anlamadık gitti

Bende bugün iş yerinde araştırdım hala devam ediyor aksine bi yazı gelene kadar devam dediler

kızlar merhaba, bir yandan bilgisayarı açtım iş yetiştiriyorum, bir yandan da sizleri okuyorum :) herkes iyidir umarım

Kolay gelsin canım, benim biraz midem kötüydü sabah.
Saatlerce döndüm durdum.
Ama şimdi daha iyiyim.

Sen nasılsın?
Ne iş yapıyorsun bu saatte?
Mesai bitmedi mi?

.

Kolay gelsin canım, benim biraz midem kötüydü sabah.
Saatlerce döndüm durdum.
Ama şimdi daha iyiyim.

Sen nasılsın?
Ne iş yapıyorsun bu saatte?
Mesai bitmedi mi?

.
Bitti bitti çoktan:) sabah atmam gereken mailleri hazırlıyorum mide bulantım olunca yazamıyorum hiçbişe hazır iyiyken halledeyim dedim. ahh hiç azalma olmadı mı Canan 12. haftadasın sen de .
Çok şükür allah'a emanet yaşıyoruz :) sen nasilsin nasıl gidiyor
İyiym ben de :) her sabah bugün nasıl geçecek acaba diye düşünüyorum. Ama 8-9. haftalara göre daha iyiyim sanki. Enerjim de daha yüksek. inşallah şu rahat dönemlere geçeriz hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…