Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım onlar için herseye razıyız, hele bi sağlıkla alalım kucağımıza da hepsi geçici
Bellirtilerine bin şükür Rabbim isteyen dielyen herkese yaşatsın bazen zorlu reaksiyonlar gösteriyor vucudumuz ama bunu arayip bulamayanlar var şikayetçi degilim hiç

Bellirtilerine bin şükür Rabbim isteyen dielyen herkese yaşatsın bazen zorlu reaksiyonlar gösteriyor vucudumuz ama bunu arayip bulamayanlar var şikayetçi degilim hiç
Demii bende bi yakınıyorum ne zaman düzelecek diye. Sonra diyorum ben 1 sene bekledim daha uzun yıllar bekleyen var haline şükret

Amin canım amin. Çok şükür bugunlerimize

Demii bende bi yakınıyorum ne zaman düzelecek diye. Sonra diyorum ben 1 sene bekledim daha uzun yıllar bekleyen var haline şükret
Bnm bi kaybm oldu cok minikti ve ameliyat olacaktm gecen sene o sirada bilemedk ilacalrdan sanririm düştü. Ki suan uc bck yillik evliyim hic ummadgm anda geldi minigm biraz bekletti. Ama yıllarca bekleyenler var tanidgm tanimadigm herkese her gece dua ediyorm hamile duasina inanıyorum Rabbim isteyen herkese hayirli olani en kisa zamanda nasip etsin

Kızlar bazen nefes almakta zorlanıyorum demiştim. 70li günlerdeyim ben ama uygulamada gezinirken 90.günde böyle bir bilgilendirme gördüm sizle de paylaşayım dedim uygulama ismi hamilelik+
sweetgirlcandy

ben de daha erken yorulmaya başlamıştım aynen sanki kilometrelerce yol gitmiş gibi

Amin amin. Bende öyle ummadığım bir anda oldu. Rabbimin mucizesi gerçekten. İsteyen herkese nasip etsiiin kolaylıkla

Yas 37 son adet tarihi 30 eylul 1. Cocuk kese goruldu kalp atisi duyuldu İZMİR umarim dogru doldurdum

Yas 37 son adet tarihi 30 eylul 1. Cocuk kese goruldu kalp atisi duyuldu İZMİR umarim dogru doldurdum
Ozman hayırlı olsun. Tamamina erdirsin diyelim
Coook tesekkur ederim hepimiz tamamina erelim insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…