- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.901
Kese 4. Haftada goruldu kalp atisi 6. Haftada duyuldu hamdolsun.Hayırlı olsunkese ve kalp atışı kaçıncı haftada duyuldu onları da o şekilde ekleyelim
Evet buuu
Kızzz ne güzel yapmışsın ya ba yıl dım ne beceriklisinBunlar son yaptığım hediyeliklerAşırı sıcak tutuyor Allah izin verirse kışa kullanırız
Eki Görüntüle 2962058 Eki Görüntüle 2962059 Eki Görüntüle 2962060 Eki Görüntüle 2962061
Bayildim ya sayfada çok güzel modeller de var
Kızlar ya benim bir derdim var. Benim göğüsler normalde büyüktü şimdi iyice büyüdü yeni sütyen aldım ama bu defa da telsiz olduğu için arası çok kaşınıyor kaşı kası yara ettim napacagim arasına bez Mez koydum ama çare olmadı.
Valla abla annem geçen hafta pazardan iki tane aldı guzel de aslında ama malum ikizler büyük olunca bu defa arası pişik oldudolgusuz, kalıpsız düz bikini gibi olanlar var ya onlardan alsana onlar çok rahat h&m de, penti'de varh&m ' inkiler çok rahat
Valla abla annem geçen hafta pazardan iki tane aldı guzel de aslında ama malum ikizler büyük olunca bu defa arası pişik olducokfena kaşınıyor hm dekiler dediğin nasıl bir fotoğraf atabilir misin?
Ben Penti’den bunu almıştım hatta şuan indirime girmiş.Çok rahat benimde göğüslerim çok büyüdü gebelikte maalesef.Tavsiye ederim bu sütyeniKızlar ya benim bir derdim var. Benim göğüsler normalde büyüktü şimdi iyice büyüdü yeni sütyen aldım ama bu defa da telsiz olduğu için arası çok kaşınıyor kaşı kası yara ettim napacagim arasına bez Mez koydum ama çare olmadı.
Ben Penti’den bunu almıştım hatta şuan indirime girmiş.Çok rahat benimde göğüslerim çok büyüdü gebelikte maalesef.Tavsiye ederim bu sütyeni
Alttakinin rengiyle aşk yaşıyorum. Bayıldım. Şablon at da biz de örelim kızBunlar son yaptığım hediyeliklerAşırı sıcak tutuyor Allah izin verirse kışa kullanırız
Eki Görüntüle 2962058 Eki Görüntüle 2962059 Eki Görüntüle 2962060 Eki Görüntüle 2962061
Günaydın balkız. Hiç merak etme bebiş şu an büyümekle meşgulKızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Doktora cumartesi randevu aldım 1 aylık rutin kontrol için ama kasık ağrım da oluyor korkuyorum çocuğuma bir şey mi oldu acaba diye çok tedirginim
Canım benim ya çok teşekkür ederim persembeyi zor getirecektim cumartesiye ertelemek zorunda kaldım şimdi nasıl geçecek diye düşünüyorum inşallah sağlıkla büyümeye devam ediyordurAlttakinin rengiyle aşk yaşıyorum. Bayıldım. Şablon at da biz de örelim kız
Günaydın balkız. Hiç merak etme bebiş şu an büyümekle meşgulher şey yolunda. Stresi bir kenara bırakıp onu okşa konuş hissedecektir Benim göğüs hassasiyetim de bitti bu arada. Sorun yok merak etme
Hersey yolundadır annesi merak etmeCanım benim ya çok teşekkür ederim persembeyi zor getirecektim cumartesiye ertelemek zorunda kaldım şimdi nasıl geçecek diye düşünüyorum inşallah sağlıkla büyümeye devam ediyordur
aiiyy ne güzel yaa burayı düşünemiyorum
Hahahaha çok güzel ama demii yaaa bizd eburda doğuma gidiyoruzz diye kıyamett
hahahaha ayyyy burayı düşünemiyorum cidden bennnn. ben sürekli panik halde olurum kesin ahsdfkjalKızlar şuram ağrıdı doğum sancısı mı kızlar buram ağrıdı doğum sancısı mı
bu modellere ben de bayılıyorum hiç giymedim ama görüntüsü çok hoş duruyor. bim'e bile geliyordu görüyorum ara ara.bak şöyle, bralet tarzında olanlar, bunlar yormuyo, sıkıştırmıyo, kasmıyo, terletmiyohele o telli olanlar bana artık kabus gibi geliyo beni öldürmeleri lâzım onu giydirmeleri için bunlardan Penti'de de çok oluyo bikini gibi çok rahat, sporcu iç çamaşırları da çok rahat bu arada
kuzuum hiç korkma benim de sabah kalktığım da birden göğüs hassasiyetim bitmişti.Kızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Doktora cumartesi randevu aldım 1 aylık rutin kontrol için ama kasık ağrım da oluyor korkuyorum çocuğuma bir şey mi oldu acaba diye çok tedirginim
Canım tam olarak geçen hafta aynı şekilde oldu benimde kesinlikle sıkıntı etme.onlar çok korunaklı bir yerde annesinin tam merkezinde iyice tutunmuş halde büyümekle uğraşıyorlar.Kızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Kızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?