- 19 Temmuz 2020
- 148
- 222
- 53
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.921
Günaydın Balkız . Benim hiç abartılı bir şekilde göğüs hassasiyetim olmadı hatta gögüsleri baz alırsam gebe olmamam lazım diyebilirimKızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Doktora cumartesi randevu aldım 1 aylık rutin kontrol için ama kasık ağrım da oluyor korkuyorum çocuğuma bir şey mi oldu acaba diye çok tedirginim
Evet canım biraz daha rahat olmaya çalışacağım inşallah bir sıkıntı yoktur da cumartesi sağ salim görebilirimhahahaha ayyyy burayı düşünemiyorum cidden bennnn. ben sürekli panik halde olurum kesin ahsdfkjal
bu modellere ben de bayılıyorum hiç giymedim ama görüntüsü çok hoş duruyor. bim'e bile geliyordu görüyorum ara ara.
benim de göğüslerimin çok büyüdü maşallahı var ahalaskld sütyenlerimin yanlarından taşıyor artık.
kendime yeni bir sütyen alma vakti geldi. ben de bu modeli alacağım sanırım.
kuzuum hiç korkma benim de sabah kalktığım da birden göğüs hassasiyetim bitmişti.
bebişin içeride büyümeye devam ediyor. ama artık sen de kendini strese sokucak şeyler yapma
İnşallah kuzum sıkı sıkı tutunsun annesineCanım tam olarak geçen hafta aynı şekilde oldu benimde kesinlikle sıkıntı etme.onlar çok korunaklı bir yerde annesinin tam merkezinde iyice tutunmuş halde büyümekle uğraşıyorlar.
Bende onu dedim hatta tam bugün regl döngümün ilk günü kasık ağrımı falan ona yordum inşallah sağ salim cumartesi görürümhiç korkma kuzu genelde regl belirtilerimiz devam ettiği için o dönemde yine şişiyo sonra yine inebilirnormal
Bende üstüne yatamıyordum tek belirtim oydu canımGünaydın Balkız . Benim hiç abartılı bir şekilde göğüs hassasiyetim olmadı hatta gögüsleri baz alırsam gebe olmamam lazım diyebilirimiçini ferah tut, bebiş de gerilmesin
Gunaydin canım, benim göğüs hassasiyeti iki haftadır bitti sadece ucu dokununca sızlıyor, dün bende kızlara yazdım bebeklerim iyi mi diye çünkü diğer günlere nazaran kendimi iyi hissediyorum şüpheye kapıldım bendeKızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Doktora cumartesi randevu aldım 1 aylık rutin kontrol için ama kasık ağrım da oluyor korkuyorum çocuğuma bir şey mi oldu acaba diye çok tedirginim
Kızlar günaydın, ben bebişlerimi çok özledim görmeye karar verdim. Az önce randevu aldım ama sonradan aklıma geldi kürtaj olduğum hastaneydi şu an psikolojik olarak geri çekildim sanki yine kötü söyler söyler düşüncesine girdim
Randevuyu kürtaj olduğum hastaneye aldım ama gitmek gelmiyor içimden kötü hatırları var bendeofff evet böyle 1 ay arayla n'apıcaz biz? başka hastaneye al randevugöresin geldiyse gör gitsin minik kelebekleri
Normalde başka hastaneye gidiyorsan orada devam et canım, oraya gittikçe aklına gelir stres olursun.Kızlar günaydın, ben bebişlerimi çok özledim görmeye karar verdim. Az önce randevu aldım ama sonradan aklıma geldi kürtaj olduğum hastaneydi şu an psikolojik olarak geri çekildim sanki yine kötü söyler düşüncesine girdim
Gittiğim hastane uzak biraz ondan yakından alayım dedimNormalde başka hastaneye gidiyorsan orada devam et canım, oraya gittikçe aklına gelir stres olursun.
Devlete hic gitmediğim için bilgim yom kuzumGittiğim hastane uzak biraz ondan yakından alayım dedimcuma günü devlette de randevum var onu mu beklesem acaba? Özel gibi ultrasona koyar mı beni kan testi için randevu almıştım ama bakar sanırım
Devlete hic gitmediğim için bilgim yom kuzum
canım bursadaydın demi. benim doktorumu sana öneririrm. ben çok memnunum. hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama belediye binasının karşısında hastane. muayene ücreti 165 tl. boş yer bulabilir misin bilmiyorum amaRandevuyu kürtaj olduğum hastaneye aldım ama gitmek gelmiyor içimden kötü hatırları var bendebaşka hastane bakayim en iyisi
Aynen kız cumaya 2 gün kaldı zaten, biraz daha özle bebiklerinibende hiç gitmedim ultrason nasıldır bilmem en iyisi cumayı bekliyim orda bakmasalar direk özele geçerim
Aynen kız cumaya 2 gün kaldı zaten, biraz daha özle bebiklerini
Evet canım yıldırımdayım tam olarak hangi belediye kuzu kentmeydanının oralarda mı?canım bursadaydın demi. benim doktorumu sana öneririrm. ben çok memnunum. hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama belediye binasının karşısında hastane. muayene ücreti 165 tl. boş yer bulabilir misin bilmiyorum ama
Ne kadar güzel işte kuzu sağlıklı işteayy bir ay beklenmiyor ya dr belirticem 2 haftada bir çağırın başka Dr giden para size gelsin hahajah
Balkizim hiç sıkıntı stres etme benimde öyle oluyor arada. Sancı ve kanama olmadıkça ki 'olmasın da' sıkıntı yok. Kendini artık üzecek şeylere odaklanma. Bir kitap bir örgü al eline bunlarla sıkıntılardan uzaklaşKızlar günaydın yaklaşık 3-4 gündür diş ağrısı eşimin görevi migren derken çok gergin günler yaşadım. Sabah bir kalktım göğüslerim sönmüş çok olmamakla birlikte dokunabiliyorum falan normalde dokunamiyordum bile.
Sonuçta merak ediyoruz bir ay çok uzun süre belki bebişin bişeye ihtiyacı vardır sfsjsjs yani belki gözlenmesi gereken bişey olur demiNe kadar güzel işte kuzu sağlıklı işte
kent meydanını geçiyorsun kuzu. bursa büyükşehir belediye binası karşısı. Özel Hayat hastanesi diye yazınca gösterir google aslında. doktorum 24 aralıkta hastaneden ayrılcak kendisine yer açıcak FSM taraflarına taşıncak benim işime gelicek çünkü şu an da bulunduğu hastane bana çok uzak kalıyor Nilüferdeyim benEvet canım yıldırımdayım tam olarak hangi belediye kuzu kentmeydanının oralarda mı?
O kadar haklısın ki ben dün gördüm 5 hafta sonra dedi bir sonraki randevuyaSonuçta merak ediyoruz bir ay çok uzun süre belki bebişin bişeye ihtiyacı vardır sfsjsjs yani belki gözlenmesi gereken bişey olur demi
Abla benimkiler bunun içine mümkün değil girmezbak şöyle, bralet tarzında olanlar, bunlar yormuyo, sıkıştırmıyo, kasmıyo, terletmiyohele o telli olanlar bana artık kabus gibi geliyo beni öldürmeleri lâzım onu giydirmeleri için bunlardan Penti'de de çok oluyo bikini gibi çok rahat, sporcu iç çamaşırları da çok rahat bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?