Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın Balkız . Benim hiç abartılı bir şekilde göğüs hassasiyetim olmadı hatta gögüsleri baz alırsam gebe olmamam lazım diyebilirim içini ferah tut, bebiş de gerilmesin

Evet canım biraz daha rahat olmaya çalışacağım inşallah bir sıkıntı yoktur da cumartesi sağ salim görebilirim
Canım tam olarak geçen hafta aynı şekilde oldu benimde kesinlikle sıkıntı etme.onlar çok korunaklı bir yerde annesinin tam merkezinde iyice tutunmuş halde büyümekle uğraşıyorlar.
İnşallah kuzum sıkı sıkı tutunsun annesine
hiç korkma kuzu genelde regl belirtilerimiz devam ettiği için o dönemde yine şişiyo sonra yine inebilir normal
Bende onu dedim hatta tam bugün regl döngümün ilk günü kasık ağrımı falan ona yordum inşallah sağ salim cumartesi görürüm
Günaydın Balkız . Benim hiç abartılı bir şekilde göğüs hassasiyetim olmadı hatta gögüsleri baz alırsam gebe olmamam lazım diyebilirim içini ferah tut, bebiş de gerilmesin
Bende üstüne yatamıyordum tek belirtim oydu canım neyse bir şey yoktur inşallah daha 3 gün var gitmeme bebeği daha çok germeyeyim

Kızlar günaydın, ben bebişlerimi çok özledim görmeye karar verdim. Az önce randevu aldım ama sonradan aklıma geldi kürtaj olduğum hastaneydi şu an psikolojik olarak geri çekildim sanki yine kötü söyler düşüncesine girdim

Son düzenleme:
Gunaydin canım, benim göğüs hassasiyeti iki haftadır bitti sadece ucu dokununca sızlıyor, dün bende kızlara yazdım bebeklerim iyi mi diye çünkü diğer günlere nazaran kendimi iyi hissediyorum şüpheye kapıldım bende ama merak etme iyiler inşallah bize fazla annelik duygusu bastırıyor daha önce kayıplarımız olduğu için seni anlıyorum

offf evet böyle 1 ay arayla n'apıcaz biz? başka hastaneye al randevu göresin geldiyse gör gitsin minik kelebekleri

Normalde başka hastaneye gidiyorsan orada devam et canım, oraya gittikçe aklına gelir stres olursun.

Normalde başka hastaneye gidiyorsan orada devam et canım, oraya gittikçe aklına gelir stres olursun.
Gittiğim hastane uzak biraz ondan yakından alayım dedim cuma günü devlette de randevum var onu mu beklesem acaba? Özel gibi ultrasona koyar mı beni kan testi için randevu almıştım ama bakar sanırım

Gittiğim hastane uzak biraz ondan yakından alayım dedim cuma günü devlette de randevum var onu mu beklesem acaba? Özel gibi ultrasona koyar mı beni kan testi için randevu almıştım ama bakar sanırım
Devlete hic gitmediğim için bilgim yom kuzum

Randevuyu kürtaj olduğum hastaneye aldım ama gitmek gelmiyor içimden kötü hatırları var bende başka hastane bakayim en iyisi
canım bursadaydın demi. benim doktorumu sana öneririrm. ben çok memnunum. hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama belediye binasının karşısında hastane. muayene ücreti 165 tl. boş yer bulabilir misin bilmiyorum ama

Evet canım yıldırımdayım tam olarak hangi belediye kuzu kentmeydanının oralarda mı?

Balkizim hiç sıkıntı stres etme benimde öyle oluyor arada. Sancı ve kanama olmadıkça ki 'olmasın da' sıkıntı yok. Kendini artık üzecek şeylere odaklanma. Bir kitap bir örgü al eline bunlarla sıkıntılardan uzaklaş . Herşey yolunda merak etme.

Evet canım yıldırımdayım tam olarak hangi belediye kuzu kentmeydanının oralarda mı?
kent meydanını geçiyorsun kuzu. bursa büyükşehir belediye binası karşısı. Özel Hayat hastanesi diye yazınca gösterir google aslında. doktorum 24 aralıkta hastaneden ayrılcak kendisine yer açıcak FSM taraflarına taşıncak benim işime gelicek çünkü şu an da bulunduğu hastane bana çok uzak kalıyor Nilüferdeyim ben

Abla benimkiler bunun içine mümkün değil girmez iki kavunu yanyana koymuş gibi durur yine arası sıkışır. Ama sporcu sütyeni olabilir belki. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…