Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim cuma devlette randevum var göremezsem giderim canıma tak etti fsm gelse sana daha yakın olur çok az mesafen oluyor bende özel anadolu hastanesi'ne gidiyorum

O kadar haklısın ki ben dün gördüm 5 hafta sonra dedi bir sonraki randevuya benimki şey teselli sadece
Ay yok artık 5 hafta mı bence ek olarak başka yerler bize şart oldu kendi Dr dan sonra devlete al randevu ultrason da görürken teselli oluruz diğer randevu gelene kadar az zaman kalır

ben hamile olduğumu anadolu hastanesinde öğrendimmmmmmm :) :) :)
Yaaa murat kadıoğluna gidiyorum inanır mısın adam muaneye başlarken bile besmele çekiyor muane bitiyor ayetler okuyor maşallah niyetine güleryüzü ton ton misss inşallah bebişlerim onun elinde doğar

Yaaa murat kadıoğluna gidiyorum inanır mısın adam muaneye başlarken bile besmele çekiyor muane bitiyor ayetler okuyor maşallah niyetine güleryüzü ton ton misss inşallah bebişlerim onun elinde doğar
ay ne güzelll maşallah
Şehir hastanesi bana çok uzak yüksek ihtisas hastanesi bana çok yakın oraya gidicem canım eski adıyla şevket yılmaz hastanesi
hmmm anladım canım. daha önce şehir hastanesinde yaşar can gittim. ama hamile değildim gittiğimde. hamile kalmak istiyordum rutin kontrol yaptırayım diye gitmiştim. malum özellerde çok pahalı testler falan. smear hpv testi falan da yaptırmıştım. aklın da olsun Yaşar Can da çok iyi bir doktor. onunda tek sıkıntısı çok sıra var adamın kapısında araştırarak gitmiştim ben de.

Abla benimkiler bunun içine mümkün değil girmez iki kavunu yanyana koymuş gibi durur yine arası sıkışır. Ama sporcu sütyeni olabilir belki. Teşekkür ederim
Sporcu sütyeni ben hamilelikten önce under armour kullanıyordum yürüyüş için olan en hafifi o bile sıkıştırıyor göğüsleri, spor esnasında sallanıp sarkmasın olarak tasarlandığı için yine de sıkıyor biraz. Rahatlık istersen tavsiye etmiyorum. Diğer markaları bilmiyorum. Denemeden almamakta fayda var
benim de acayip büyüdü büyük sütyen aldım biraz rahatladım.
Çok bunaldıysan takmarahatsız olursan da uçları için bant takarsın bol giyersin rahatından önemli değil sonuçta.
Şu sütyen işi toptan kalksa da biz de rahat bi nefes alsak

Nemlendir mutlaka sürekli kaşınır yoksa

Korkma. Benim göğüsler de hassasiyet vardı gitti. Hiç dolgunlașmadı bile

Atarım tabi

Yani sonuçta yaşamadık tecrübesiziz napalım

Reactions: kdv
Yaaaa saçmalama unut lütfen. Bebiklerini gör gell

Ya espri olsun diye mercedesin bebek arabasını gösterdim birkaç hafta önce. 13 bindi. Ciddiye aldı adam. Bu kadar pahalıysa kesin iyidir diye tutturdu.
Bende 21 bin liralık mercedesin arabasını gösterdim kendimi gidiyormuş dedi

Ya espri olsun diye mercedesin bebek arabasını gösterdim birkaç hafta önce. 13 bindi. Ciddiye aldı adam. Bu kadar pahalıysa kesin iyidir diye tutturdu.
Benim eşim galerici instagramda görmüş ondan alcam diyip duruyor zor vazgeçirdim ben o arabalardan benden gizli inş almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…