Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
geçmiş olsun canım. Ben hiç yiyemeden kustum çoğu zaman. Hep öyleydi. Mide salgısını kusmuşsun. Çok aç kalmamaya çalış. Uzun süren açlık da bulantı yapıyor.

geçmiş olsun canım. Ben hiç yiyemeden kustum çoğu zaman. Hep öyleydi. Mide salgısını kusmuşsun. Çok aç kalmamaya çalış. Uzun süren açlık da bulantı yapıyor.
Teşekkür ederim canım, Gece uyandım canım hiç bişey istemedi sabahı zor ettim asla kusan biri de değilim kendime şaşırdım ıyyy ne kötüymüş hemde gözümü açalı 5 dakika olmuştu

Yaa 2 ayda 1 mi dedi bundan sonra bende dikkat edeyim o zaman kendi doktorumla konuşayım o da takip etsin. Canım sakin ol bende de vardı enfeksiyon hatta ben Monurol un işe yaradığını düşünmüyorum çünkü hala devam ediyor gibi geliyor 1 aydır da gitmedim kendi doktoruma ama hemen bir şey olmaz herhalde bundan sonra takibini güzelce yaptirirsin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bundan sonra bende çok dikkat ederim

Ben sürekli kesiyorum sanki saç uzunken daha çok dökülüyor bence öyle de canım şu an bağlanacak boyutta uzun sadece

Cidden uzunken daha fazla dökülüyor. Ben genelde hep küt kullanırım. Şimdi baya uzadı sürekli topluyorum belki onunda etkisi var. Kısa saç candır ya:)

Günaydın kızlar, saçını dökülen varmı aranızda. Benim çok fazla dökülüyor. Normalde tam tersi olması gerekmiyormuydu bu zamanda yw
Ben de aynı durumdayım duşta şoke oluyorum ya öyle bi dökülüyor kitam tersi olması gerekiyordu
Günaydın miden boşsa öyle su kusuyorsun da açlıktan olmuyor bende o, aç olmuyorum yani yersem de yediğimi çıkarıyorum fark etmiyor.

merhaba 4 ay boyunca kusan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. sırasıyla yaptıklarım

sabah tuzlu çubuk yemek
yataktan kalkmadan yeşil elma yemek
yeşil elma kesmezse üstüne limon sıkıp tuz dökerek yemek.

istisnasız bana en iyi geleni ekşi yeşil elmaya önce bol limon sonra tuz döküp yemek oldu

Mantıklı iş ettin ama buseferr geçmiyoorrr geçmiyooreeeeee

Umarım bidaha olmaz kusmuyorum diye hava atarken ben ayhh çok kötü duygu

ayy canım bunu seviyorsan bir de ayvayı dene. Ben bayılıyorum ayva limon tuz. Bana çok iyi geliyor alıyor bulantımı.

Kızlar biraz detaya gireceğim kusura bakmayın ya az önce WC ye gittiğimde kahverengi balgamsı akıntı gelmiş. Tekrar tekrar baktım şu an devamı yok ama çok korktum. Bu haftalarda normal mi? Progestan var evde şimdi fitil olarak alıcam.

Kahverengiyse birşey olmaz kuzu progestan kalan kısmını atmıştırrr bende progestan vurulurken gelirdi hep mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…