- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.321
Canım önemli bir durummuş özellikle ilk üç ay ben şimdi tedavisini olucam tabi. En azından sorunu biliyoruz çözeriz inşallah hayırlısıyla. Sende aksatma bence canım. Bende iyi ki o yayını dinledim doktor üstüne basa basa söyledi yani takip edilmeli diyeYaa 2 ayda 1 mi dedi bundan sonra bende dikkat edeyim o zaman kendi doktorumla konuşayım o da takip etsin. Canım sakin ol bende de vardı enfeksiyon hatta ben Monurol un işe yaradığını düşünmüyorum çünkü hala devam ediyor gibi geliyor 1 aydır da gitmedim kendi doktoruma ama hemen bir şey olmaz herhalde bundan sonra takibini güzelce yaptirirsin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum bundan sonra bende çok dikkat ederim
Dün evide havalandırdım kuzumm hep aslında oluyor demekki hamiellikte böyleeBenim de bazen öyle baş ağrım oluyo canım.
Yatmadan 2 saat önce yatak odasının penceresini açıp havalandırıyorum canım.
Sanırım iyi geliyo.
Aslında en güzeli odaya bir hava temizleyicisi almak.
.
11 haftalikken öğrenen de var daha geç öğrenen de canım, o an bebeğin pozisyonuna bağlı. Bende büyük heyecanla bekliyorum az kaldı öğrenmemeKızlar en erken hangi hafta öğrendiniz cinsiyeti. Cinsiyeti öğrenenler :) insan çok merak ediyor ya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil tabiki de ama merak ediyor. Ona göre şeyler düşünmek istiyorum mesela :) 11. Haftaya girdim bugün. 14 te falan mı belli oluyor
Ay bendede dün sormustum hatta ilaç iccen artık diye sanırım lodostan oluyor sanırım havadan benimde ısrarla geçmeyen baş ağrısı var parol içiyorum iki üç günde bir içince bitek geçiyor maalesefGünaaaaydınnnnnn kızlarrrr pek günaymadım sankiii burnum tıkalıı başağrısıyla uyuyamadım gece bu kaçgündur var başağrısı normalmi sence ya
Dimiii başağrısı zaten çok kotü uyusan olmuyo uzansan olmuyoAy bendede dün sormustum hatta ilaç iccen artık diye sanırım lodostan oluyor sanırım havadan benimde ısrarla geçmeyen baş ağrısı var parol içiyorum iki üç günde bir içince bitek geçiyor maalesefilacsiz bir buçuk gün bekliyorum geçsin diye tık yok
Ben 14 e girdim hala iki doktorumda cinsiyeti net söyleyemedi. Neyseki nifty testi yaptırdım önümüzdeki hafta öğrenecem inşallah sağlıklaKızlar en erken hangi hafta öğrendiniz cinsiyeti. Cinsiyeti öğrenenler :) insan çok merak ediyor ya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil tabiki de ama merak ediyor. Ona göre şeyler düşünmek istiyorum mesela :) 11. Haftaya girdim bugün. 14 te falan mı belli oluyor
Ben de aynı durumdayım duşta şoke oluyorum ya öyle bi dökülüyor kitam tersi olması gerekiyordu
Günaydınmiden boşsa öyle su kusuyorsun da açlıktan olmuyor bende o, aç olmuyorum yani yersem de yediğimi çıkarıyorum fark etmiyor.
Benim inanılmaz dökülüyor. Ducray şampuan aldım dökülme karşıtı ve hamilelikte kullanılan ürün ama pek işe yaradı diyemem
Ay bendede dün sormustum hatta ilaç iccen artık diye sanırım lodostan oluyor sanırım havadan benimde ısrarla geçmeyen baş ağrısı var parol içiyorum iki üç günde bir içince bitek geçiyor maalesefilacsiz bir buçuk gün bekliyorum geçsin diye tık yok
Ben pazartesi 11+5 te gittim Nutella yiyerek bana kıza brnziyor ama haftaya gelince daha kesin söylerim dedi bişey almayın dedi ben 10 günlük kontrollerin hepsinde gidiyorum sonrada 3 hafta sonra çağırır ben 4 hafta sonra gidiyorumKızlar en erken hangi hafta öğrendiniz cinsiyeti. Cinsiyeti öğrenenler :) insan çok merak ediyor ya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil tabiki de ama merak ediyor. Ona göre şeyler düşünmek istiyorum mesela :) 11. Haftaya girdim bugün. 14 te falan mı belli oluyor
Teşekkür ederim canancımBir tane gözünü bulantıyla açan daha.
Çok geçmiş olsun tatlım.
Bence de o yediklerin yaptı.
Bu arada sarı su dediğin safra, mide boşken öyle olur.
Her bir şeye Google’a bakma kız, önce bize yaz biz söyleyelim.
.
Evet yaaa nerden nereye kese görüldü mü kalp atışı duyuldu mu diye telaş ederken cinsiyete kadar geldik çok şükürYaa ne güzel o sürece geldik çok şükür cinsiyetlerde beliriyor yavaş yavaşAllah eksiltmesin tabloya baktımda ne güzel çoğalmış sayımız çok şükür ❤
Geç bile kaldın ekleyelim hemenAy evet, harika görünüyor tablo.
Ellerine sağlıksweetgirlcandy
Ben de gaza geldim.
Beklenen doğum tarihi : 18.06.2022
Kaçıncı çocuk : 1
Kese görme : 5+0
Kalp atışı : 5+4
.
Benim hep öyle oluyor. Yemekler çıksa bile arkası mutlaka sarı su safra oluyor. Bende senin gibiyim gözlerim şapır şapır akar kusarkenGünaydın kızlarGebeliğim boyunca ilk kez az önce kustum berbat bişeydi gözlerim çeşme gibi aktı dün geceden beri midem açtı ondan olsa gerek google'dan araştırdım sarısu kusması açlıktan kaynaklıymış artık açlıktan erken kalkıcam sizde hiç sarısu şeklinde oldu mu?
Off mide boşken daha da kötü oluyor. İçi dışına çıkıyor resmen insanınKızlar baştan beri genel bir mide bulantım koku hassasiyetim vardı. Birkaç gez yediklerimi kusmak gibi değil de öğürme hali oluyordu.
Ama bu hafta istisnasız her sabah kusuyorum. Mide boş olunca bişey çıktığı da yok ama çok kötü oluyor sabahları.
Tam eşim işe giderken oldu keşke gözünün önünde kusaydım da bana acıyıp kahvalti hazırlayıp giderdi ahahahaEvet yaaa nerden nereye kese görüldü mü kalp atışı duyuldu mu diye telaş ederken cinsiyete kadar geldik çok şükür
Geç bile kaldın ekleyelim hemen
Benim hep öyle oluyor. Yemekler çıksa bile arkası mutlaka sarı su safra oluyor. Bende senin gibiyim gözlerim şapır şapır akar kusarken
Off mide boşken daha da kötü oluyor. İçi dışına çıkıyor resmen insanın
Allah seniTam eşim işe giderken oldu keşke gözünün önünde kusaydım da bana acıyıp kahvalti hazırlayıp giderdi ahahaha
Evet yaaa nerden nereye kese görüldü mü kalp atışı duyuldu mu diye telaş ederken cinsiyete kadar geldik çok şükür
Geç bile kaldın ekleyelim hemen
Benim hep öyle oluyor. Yemekler çıksa bile arkası mutlaka sarı su safra oluyor. Bende senin gibiyim gözlerim şapır şapır akar kusarken
Off mide boşken daha da kötü oluyor. İçi dışına çıkıyor resmen insanın
Arabaya binmşti garibimAllah senigeri dön kustum deseydin
Anladım canım benim de ilk 3 ay bitiyor ama cumartesi gideceğim gittiğimde konuşayım bende hiçbir şey olmaz inşallah bebeklerimizeCanım önemli bir durummuş özellikle ilk üç ay ben şimdi tedavisini olucam tabi. En azından sorunu biliyoruz çözeriz inşallah hayırlısıyla. Sende aksatma bence canım. Bende iyi ki o yayını dinledim doktor üstüne basa basa söyledi yani takip edilmeli diye
Ayyy bendebusabah tam eşimm gitti markete arkasından kustummTam eşim işe giderken oldu keşke gözünün önünde kusaydım da bana acıyıp kahvalti hazırlayıp giderdi ahahaha
Canım doktor ölçüyor baş popo mesafesini cihazın bi etkisi yok ki bunda.Kızlar nasılsız ya bişey sormak istiyorum özeldeki ultrason cihazıyla devletteki farklımı 2 gün fark var. neye göre hesaplıyolar haftasını ben hicbisey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?