Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım önemli bir durummuş özellikle ilk üç ay ben şimdi tedavisini olucam tabi. En azından sorunu biliyoruz çözeriz inşallah hayırlısıyla. Sende aksatma bence canım. Bende iyi ki o yayını dinledim doktor üstüne basa basa söyledi yani takip edilmeli diye

Benim de bazen öyle baş ağrım oluyo canım.
Yatmadan 2 saat önce yatak odasının penceresini açıp havalandırıyorum canım.
Sanırım iyi geliyo.

Aslında en güzeli odaya bir hava temizleyicisi almak.

.
Dün evide havalandırdım kuzumm hep aslında oluyor demekki hamiellikte böylee

Kızlar en erken hangi hafta öğrendiniz cinsiyeti. Cinsiyeti öğrenenler :) insan çok merak ediyor ya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil tabiki de ama merak ediyor. Ona göre şeyler düşünmek istiyorum mesela :) 11. Haftaya girdim bugün. 14 te falan mı belli oluyor

11 haftalikken öğrenen de var daha geç öğrenen de canım, o an bebeğin pozisyonuna bağlı. Bende büyük heyecanla bekliyorum az kaldı öğrenmeme

Günaaaaydınnnnnn kızlarrrr pek günaymadım sankiii burnum tıkalıı başağrısıyla uyuyamadım gece bu kaçgündur var başağrısı normalmi sence ya
Ay bendede dün sormustum hatta ilaç iccen artık diye sanırım lodostan oluyor sanırım havadan benimde ısrarla geçmeyen baş ağrısı var parol içiyorum iki üç günde bir içince bitek geçiyor maalesef ilacsiz bir buçuk gün bekliyorum geçsin diye tık yok

Dimiii başağrısı zaten çok kotü uyusan olmuyo uzansan olmuyo

Ben 14 e girdim hala iki doktorumda cinsiyeti net söyleyemedi. Neyseki nifty testi yaptırdım önümüzdeki hafta öğrenecem inşallah sağlıkla

Diğer hamileliğimde tam tersiydi öyle gürleşip öyle güzel parlamıştı ki. Ben hep öyle sanıyordum demekki diilmiş:)

Benim inanılmaz dökülüyor. Ducray şampuan aldım dökülme karşıtı ve hamilelikte kullanılan ürün ama pek işe yaradı diyemem

Aslında benim bi karışımım vardı o çok güzel yapıyor saçı baktım hala dökülme devam ediyor onu kullanırım belki. Ben şampuanın içinde birer ampul bepanten, bemiks, evigen kırıyordum

Bana doktor çok ağrırsa git acilde parolun iğnesini yaptır dedi.

Auralı migren benimki, tuttu mu tüm gün mideme vuruyo.

Tekrar yaşama aynı şeyi dedi.

.

Ben pazartesi 11+5 te gittim Nutella yiyerek bana kıza brnziyor ama haftaya gelince daha kesin söylerim dedi bişey almayın dedi ben 10 günlük kontrollerin hepsinde gidiyorum sonrada 3 hafta sonra çağırır ben 4 hafta sonra gidiyorum muayene paraları malum bide aklınızda olsun saglikocagi kan idrar testleri vs yapıyor hemşireler numaralarinida verdi öyle şimdilik pazartesi gidicem ikili test sonucu ve cinsiyet için tekrar

Teşekkür ederim canancım hala üstümde tekrar olur mu korkusu var size yazardım elbette ama uyuyorsunuzdur diye kıyamadım

Yaa ne güzel o sürece geldik çok şükür cinsiyetlerde beliriyor yavaş yavaş Allah eksiltmesin tabloya baktımda ne güzel çoğalmış sayımız çok şükür
Evet yaaa nerden nereye kese görüldü mü kalp atışı duyuldu mu diye telaş ederken cinsiyete kadar geldik çok şükür
Geç bile kaldın ekleyelim hemen
Benim hep öyle oluyor. Yemekler çıksa bile arkası mutlaka sarı su safra oluyor. Bende senin gibiyim gözlerim şapır şapır akar kusarken
Off mide boşken daha da kötü oluyor. İçi dışına çıkıyor resmen insanın

Tam eşim işe giderken oldu keşke gözünün önünde kusaydım da bana acıyıp kahvalti hazırlayıp giderdi ahahaha

Allah seni geri dön kustum deseydin
Arabaya binmşti garibim çok geçti sfhsjf

Anladım canım benim de ilk 3 ay bitiyor ama cumartesi gideceğim gittiğimde konuşayım bende hiçbir şey olmaz inşallah bebeklerimize

Kızlar nasılsız ya bişey sormak istiyorum özeldeki ultrason cihazıyla devletteki farklımı 2 gün fark var. neye göre hesaplıyolar haftasını ben hicbisey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…