Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen öyle kuzum.
Ya işin garibi iştahım on numara, yemeklerle bi derdim yok.
Geçen balık yedim, ondan önce bol sarımsaklı mantı.
Yiyebiliyorum, yendiğim de çıkmıyo.
Ama işte bi garip bulantı.

.
Değişik seninkine demek ki aman iştah olsun yiyemedikçe halsizlikte olur hem bulantı hem halsizlik hiç çekilmez geçip gitsin inşallah biran önce

Yaa ne güzel o sürece geldik çok şükür cinsiyetlerde beliriyor yavaş yavaş Allah eksiltmesin tabloya baktımda ne güzel çoğalmış sayımız çok şükür

Ay evet, harika görünüyor tablo.
Ellerine sağlık sweetgirlcandy
Ben de gaza geldim.

Beklenen doğum tarihi : 18.06.2022
Kaçıncı çocuk : 1
Kese görme : 5+0
Kalp atışı : 5+4

.

Kızlar günaydın herkese ya bı arkadaş bana Ferro sanol için dikkat kabızlık yapar demişti. Ama multivitaminde ki OMEGA yağı ve d vitamini yağından dolayı sanırım bu tarz sorun yaşamadım. Eğer kabızlık sorunu yaşayan olursa takviye omegaya başlasın hemen. Kabızlık sıkıntı çünkü.

Günaydın canım. Kabızlık sorunu ilk zamanlar yaşadım da çok şükür şimdi yaşamıyorum ya. D vitamini kaç damla kullanıyorsun

Günaydın kızlar, saçını dökülen varmı aranızda. Benim çok fazla dökülüyor. Normalde tam tersi olması gerekmiyormuydu bu zamanda yw

Günaydın canım. Ben kansızlık için 6 ay kullandım bende kabızlık yapmadi, belki bünyeden bünyeye degisiyordur.

10 gün ara ile doktora gitmiştim 10 günde 1 kg almışım hahaha doktor 1 ay da alman gereken kiloyu 10 günde almışsın dikkat et dedi. lütfen kim daha çok yiyor tartışmayalım hahahaha
Ben 10 damla kullanıyorum, maşşallah her ilacıda hoca eli bol vermiş saolsun

Troidim var canım onun için ilaç kullanıyorum şuan. Haftaya olmadı hocaya sorayım ben
benim de devit-3 10 damla :) yanına bir de gynoferon depo verdi

Belli olmaz yaa belki birazdaha büyüsünn öyle daha iyi belli olurr diye 2 güne daha atarım
İşte benim kafa bana da 12 de gel demişti belki cinsiyeti de görür diye 13 e randevu aldım ama geçmiyor zaman. cuma olsaydı artıkk
Kızlar şu gebelikte saç kesme muhabbeti sıkıntılı diyolar ama ben dinlemedim perçem kestim varmı fikriniz konuyla alakalı
yok kuzum 2-3 hafta oldu ben kestirdim. İlk hamileliğimde dr a da sormuştum batıl inanç onlar kestirebilirsin dedi. Zaten düşününce istenmeyen gebeliklerde kimse kürtaj yaptırmaz saç kestirirdi
Günaydın kızlar, saçını dökülen varmı aranızda. Benim çok fazla dökülüyor. Normalde tam tersi olması gerekmiyormuydu bu zamanda yw
Canım covid saç dökülmesi yapıyor. Yakın 2 arkadaşım oldu. İkisinin de çok döküldü saçları. Ama Birsüre sonra toparladı tekrar şimdi küçük küçük birsürü çıktı saçları. Sen yine doktoruna sor belki çinko takviyesi falan verir belki. ama endişelenme muhtemelen coviddendir.

Sözümü geri aldım ahahaha

Bilmiyordum onu ya dediğin olabilir canım. Aman bebeğe zararı olmasında dökülen saçlarım olsun

Günaydın kızlar Gebeliğim boyunca ilk kez az önce kustum berbat bişeydi gözlerim çeşme gibi aktı dün geceden beri midem açtı ondan olsa gerek google'dan araştırdım sarısu kusması açlıktan kaynaklıymış artık açlıktan erken kalkıcam sizde hiç sarısu şeklinde oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…