Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

benim mide problemim olduğu için gebelikten önce de mide öz suyuma kadar (sarı su) çıkarırdım sabahları, gaviscon'um vardı onu içiyodum

hamilelikte çıkarırken yine sonuna kadar çıkarıyodum ama hamileyken bi şey kullanmadım

dün belki midene iyi gelmeyen bir şey yemişsindir o biraz rahatsız etmiştir

Dün delilik yapıp jelibon yedim canım tatlı isteyince ondan olmuş olabilir mi? Zâten sürekli geyirmelerim vardı ama içten sessiz şekilde midemden atıyordu gaz şeklinde

Dün delilik yapıp jelibon yedim canım tatlı isteyince ondan olmuş olabilir mi? Zâten sürekli geyirmelerim vardı ama içten sessiz şekilde midemden atıyordu gaz şeklinde

olabilir sarı sudan çok korkma sabahları benim de çok olurdu mideme o yüzden sabah çok erken bir şey sokmam ama devam ederse mide problemi için sen bi doktorla görüşürsün bi ilaç yazar benim hep vardı biraz yoruyo sadece, acı tat bırakıyo ağızda

inşallah devamı gelmez çünkü bebek için değil de senin için baharatlılara, yağlılara falan hep veda demek

Günaaaaydınnnnnn kızlarrrr pek günaymadım sankiii burnum tıkalıı başağrısıyla uyuyamadım gece bu kaçgündur var başağrısı normalmi sence ya
Dün bende ayniydim çok siddetli başagrisi buraya girdim baska arkadasta başim agriyor yazmisti bu haftalarda genel sanirim

Reactions: Jou
hangi balık yağını kullanıyorsunuz ? ben Pregnomarin kullandım hala da devam ediyorum çok memnunum. tokken alınca bir problem yaşamadım hiç
doktorun verdiği çoklu vitamin hapını kullanıyorum regenesis max. içinde balık yağı da var ayriyeten kullanmıyorum tatlım.

Gebelikten bu yana hiç ağır yemek yiyemedim hep hafif tarzlarda yedim meselâ tavuk cips hamburger pizza görmeye tahammül edemiyorum

Benimde bir defa olmuştu canım. Sabah sarı su şeklinde. Aç kalmamak lazım aslında ama benimde canım hiç bişey istemiyor. Sabah kalkar kalmaz bende süt ve muz yiyorum.
Günaaaaydınnnnnn kızlarrrr pek günaymadım sankiii burnum tıkalıı başağrısıyla uyuyamadım gece bu kaçgündur var başağrısı normalmi sence ya
Erkek bebeklerde baş ağrısı ve uyku hali oluyor diyorlar bu haftalarda . Umarım tez vakitte atlatırsın canım.

Reactions: Jou

Ah canım yaa, çok çok geçmiş olsun.

Benim de az kaldı kusmalara sanırım, 2 gündür sabahları çok fenayım.

Bebeğimiz için katlanıcaz kuzum, çok zor biliyorum ama başka çare yok.
Yeter ki sağlıkla gelsinler.

.

Bir tane gözünü bulantıyla açan daha.
Çok geçmiş olsun tatlım.
Bence de o yediklerin yaptı.

Bu arada sarı su dediğin safra, mide boşken öyle olur.

Her bir şeye Google’a bakma kız, önce bize yaz biz söyleyelim.

.

Canım kahverengi ise endişe etmeye gerek yok ama yine de doktoruna bilgi ver muhakkak.

Kanamaymış gibi düşün, yat ve sadece ihtiyaç için ayağa kalk canım.
Bol su iç bir de.

İster istemez bizi korkutuyo bu lekelenmeler.

.

Canım çok geçmiş olsun.
Hemen karalar bağlama, dur bakalım.
Herkeste böyle kötü sonuçlar olacak diye bir şey yok.
Ne güzel, bu doktorun iyi ki tekrar kültür istemiş senden.
Bundan sonra takiptesin.

.
Haklısın canım neyse ki şimdi ki doktorum iyi. Takip eder o da

Kızlar şu gebelikte saç kesme muhabbeti sıkıntılı diyolar ama ben dinlemedim perçem kestim varmı fikriniz konuyla alakalı
Batıl tabi ki bunlar. Hiç bir bilimsel yanı yok. Ama ben de iki hafta önce kestirmek istedim. Etrafımda herkes karşı çıktı kestirmedim bende çok da önemli değil. Saç bakım kremleri aldım işte . Ama dediğim gibi batıl yani saçma inanış

Benim de bazen öyle baş ağrım oluyo canım.
Yatmadan 2 saat önce yatak odasının penceresini açıp havalandırıyorum canım.
Sanırım iyi geliyo.

Aslında en güzeli odaya bir hava temizleyicisi almak.

.

Amin inşallah. Şu ilk üç ay muhabbeti de geriyor beni. 12. Haftayı atlatsam biraz gevşiycem :) evet doktor bazı testleri tekrar istedi benden bazı vitaminlerime de bakmamış öteki doktor. Şaka gibi. İdrar için hem tahlil istedi hem kültür . İkisi birden bakıldı bu sefer öyle belli oldu canım. İnşallah hepimiz sorunsuz rahat sağlıklı gebelik geçirir ve bebeklerimizi sağlıkla tam vaktinde kucağımıza alırız

Uykum öyke pek yokk kaçgündürr sadece başağrım var baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…