Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İns ins canım umarım devam eder

Benim tecrübeme göre 10 ve 11. Haftalarda bu kusm veya kuru öğürme işi pik yapıyor. Sonra rahatlarsın inşallah. Ben biraz daha iyiyim. 5-6 hafta işe bile gitmedim acilleri hallletim sadece. Perdeleri kapatıp karanlıkta uyuyordum resmen. İnan şimdi daha iyiyim.

Çok geçmiş olsun allah kalana sağlık versin kaç haftalıktı başlarda sorun yoktu değil mi?

Yoktu canım 7 haftalık başladı igne ilaç allahım ins bi an önce durur çok korkuyorum ilk gün kü gibi kanama yok ama kahve kahve geliyor
Şu anda 7 haftalık mısın kalp atışı duymuş muydun? Allah'a dua et kahverengi olması iyiye gidiyor ama yine de kontrol altında olmalısın inşallah çabucak iyleşirsin

Yoktu canım 7 haftalık başladı igne ilaç allahım ins bi an önce durur çok korkuyorum ilk gün kü gibi kanama yok ama kahve kahve geliyor
Canım önce endişeyi bırakalım bebeğin de seninle şu anda Kahveye döndüyse iyi bişi kanama bitmiş demek. Kahve lekeyi hemen hepimiz yaşadık hatta ben de hala progestan kullanıyorum.
Kanamadan önce kullanıyor muydun bir şeyler? Bir daha ne zaman gideceksin??

11+4 te öğrendim ben.

P
Vala canım benim tüp bebek coraspin oksopar kullanıyordum doktor bıraktırdı onu kalbini duydum eşim video ya almış onu açıp açıp izliyorum

Ben aldım biraz gibi görünse de var baya bir şey zıbın battaniye tulum muslin falan aldım. Bebek arabası ve dolap araştırıyorum. Çatlak kremini 16 dan falan sonra alcam ama şimdi hindistan cevizi yağı aldım onu kullancam

Oyy sağlıkla gelsin inşallahbizde merak ediuoruz kaçıncı haftada ögrendin
Çok teşekkür ederim canim. Allah razı olsun. Ben 12. Haftaydi öğrendiğimde.
Canim öncellikle Rabbim acil şifalar versin bebisine ve sana. ikiz gebelik miydi? Aynı şey benim de başıma geldi birkaç damla kırmızı kan geldi daha sonra çamur renginde bir akıntı oldu. afedersin çise gitmeye korkar olmustum . Çok şükür progestan kullandım on gün içinde bitti. Doktor takiplerini aksatma çok da hareket etme hatta sadece tuvalate kalk yani .

ben -C-A-N-A-N- 'dan duymuştum bebek yağı siparişi vermiştim bugün geldi
sweetgirlcandy nin önerisi hindistan cevizi yaşı sldım bir de ama o daha gelmedi

hafta sonu da e-bebek'e gidelim diyoruz küçük küçük bakmaya başlayalım en azından diye

daha bi çöp almamıştık, bu yağ ile başlangıç oldu

Eklentiler

• D74D30AE-72DC-4127-955D-350B4227649A.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 44

Ben bebişe bir şey almadım henüz.
Sanırım detaylı ultrasondan sonra sadece hastane çıkışı için çanta hazırlayacağım.
Bir de işte ilk 2-3 hafta yetecek şeyler.
Gerisini doğunca alırız Allah’ın izniyle.

Kendim için bi bebe yağı alıcam, tembellikten hala alamadım.
Şimdilik kıyafetlerim oluyo.

.

P

Vala canım benim tüp bebek coraspin oksopar kullanıyordum doktor bıraktırdı onu kalbini duydum eşim video ya almış onu açıp açıp izliyorum
Ablaminda tüp bebekti. İki tane transfer etmişti doktoru. Bir tanesi gelişmedi. Hakkında hayırlısı olsun canım. O bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah amin.

Ay, bak benden önce almış bile.
Güle güle kullan kuzum.

.

Sende benim gibi Cano bende çok bişey almicam zaten bizde kız bebek bolluğu var şimdilik onlardan gelenlerle idare ederim. Bır hastane çıkışı alsam bir kaç da battaniye yeterli onu da son aylarda hallederim diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…