Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Başla başla başlayınca duramıyorsun zaten Yağlanalım da çatlamayalım

Eveeeeeeet, neden bir süredir tuvalette zorlandığımı buldum sanırım.

“Ancak tüm besin maddelerinde olduğu gibi beyaz leblebi de aşırı tüketildiğinde mide krampları ve hazımsızlık gibi problemlere neden olabilir. Yüksek lif içeriği ile dikkat çeken besinin aşırı tüketimi bağırsaklarda şişkinlik, gaz ve kabızlık yaratır.”

.

Yaa çok alasım var benim artıkalmıcam diyordum ama artık almamız lazım galiba geçen gün Habertürk’te Ali Babacan vardı diyor ki; şu anki zamlar doların 8-9 olduğundaki yansıyan zamlar. 13 olduğundakiler daha yansımadı. O da yansıyınca bizim bebek arabaları göğüs pompaları iki katına çıkar gibime geliyor.
Kızlar göğüs pompası seçen var mı?? Lansinoh öneriyorlar da başka önerisi olan var mı
Ben ilk hamileligimde bio öl kullandim aslnda cok pahali yaglara kremlere para vermeye gerek yok vazelin cok iyi is goruyo nemlendirip yirtik olusumunu onluyo herkeze tavsiyemdir
Kız vazelin petrol bildiğin göbek de cilde oranla yüzey alanı büyük sayılır bilemedim ben kullanamam normalde böyle şeylere dikkat edilmiyorsa sorun olmaz tabii
Kızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
Ya benim sabah hiçbir şey yok gün içinde şişiyor şişiyor akşam dört beş aylık gibi oluyorum. Önceden de hassas bağırsak sendromu vardı hamilelikte iyice karnım şişiyo sabahtan akşama kadar(
Ben de bir yandan böyle düşünüyorum lakin çok zam gelecek diye korku da oluşmadı değil

Kaydetmiştim daha bugün bi konuda okurken gördüm.

Benim baya çıktı ya
Valla bende çıkmasını istiyorum ama ı-ı hiçç yok yakınlarda da çıkıcağını sanmıyorum
Benim 2. oldugu icin göbüsüm var biraz Zaten erken 5. 6. aydan sora giyersin bol bol
Aynen 6. Aydan sonra giyerim inşallah
Aaa belki sen zayıfsındır diye çıkmış olabilir mii bebiiş zayıflarda erkenden göbek çıkıyormuş çünkü
Evet o şişkinlikten bende de var özellikle akşamları

Kizlar bu düşük risk demek dimi bide başka bişey yaziyomu bu kagitta ? Çıktığı gibi sonuç açtım pazartesi verdim bugün çıktı sonuç dr. Gitmeme var daha Google baktım anlamadım bişey öyleyse 3 lu falan yaptırmam bidaha bu strese değmez ya

Aaa belki sen zayıfsındır diye çıkmış olabilir mii bebiiş zayıflarda erkenden göbek çıkıyormuş çünkü

Pek sanmıyorum canım, bebek bu haftalarda hala leğen kemiğinin içinde olması lazım.

11+0’da doktor bebeği karından görememişti, vajinal gördü ancak.

Yani bebek olsa karından çok rahat görünmesi lazım.

Benimki bebek değil göbek.

.

Ablam pek emziremedi yani sadece ilk aylar emzirdi ama elektrikli bilmemne her türlü pompayı denemesine rağmen elinde sadece lansinoh vakumlu anne sutu toplayıcı diye geçio onu tuttu yani makine elektrikli değil altı silikon gibi elinle sıkarak pompaliyosun çokta güzel vakumluyo demişti resim ekliyorum bence yeterli olur bu yani ekstrasina makinasına ihtiyaç olursa belki bakılır

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-02-18-30-09-716_com.whatsapp.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 68

aynen ben de Google'lamıştım benimkini, risk yok görünüyor benim anladığım kadarıyla değerlerin gayet güzel

Bu sanırım emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için öyle yazmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…