- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.401
Vazelin deneyeceğim kuzumBen ilk hamileligimde bio öl kullandim aslnda cok pahali yaglara kremlere para vermeye gerek yok vazelin cok iyi is goruyo nemlendirip yirtik olusumunu onluyo herkeze tavsiyemdir
Başla başla başlayınca duramıyorsun zatenben-C-A-N-A-N- 'dan duymuştum bebek yağı siparişi vermiştim bugün geldi
sweetgirlcandy nin önerisi hindistan cevizi yaşı sldım bir de ama o daha gelmedi
hafta sonu da e-bebek'e gidelim diyoruz küçük küçük bakmaya başlayalım en azından diye
daha bi çöp almamıştık, bu yağ ile başlangıç oldu
3 aydan sonra yine bırakacak mıydınız?Canım benim kanamam var diye kesti yoksa ilk 3 ay kullanacaktım
Ben de bir yandan böyle düşünüyorum lakin çok zam gelecek diye korku da oluşmadı değilBen 6-7 ayı doldurmadan almayi düşünmüyorum alırsam da abartmadan alicam paran varsa herşey bir günde bile hall oluyor
Ben de bir yandan böyle düşünüyorum lakin çok zam gelecek diye korku da oluşmadı değil
Dinleniyorum canım anneme geldim o bakıyor sagolsın3 aydan sonra yine bırakacak mıydınız?
Hiç endişe etme arkadaşın da oldu bol bol dinlendi şimdi 5 aylık oldu dinlen canım düşünme
Yaa çok alasım var benim artıkKızlar bebişlere bir şeyler almaya başladınız mı?
Kendinize çatlak kremi vs neler alıyorsunuz memnun olduklarımızı paylaşalım. :)
Bebek arabası bakıyorum, kıyafet bakıyorum sonra hop erken diye duruyorum cesarer alayım
Kız vazelin petrol bildiğin göbek de cilde oranla yüzey alanı büyük sayılır bilemedim ben kullanamamBen ilk hamileligimde bio öl kullandim aslnda cok pahali yaglara kremlere para vermeye gerek yok vazelin cok iyi is goruyo nemlendirip yirtik olusumunu onluyo herkeze tavsiyemdir
Ya benim sabah hiçbir şey yok gün içinde şişiyor şişiyor akşam dört beş aylık gibi oluyorum. Önceden de hassas bağırsak sendromu vardı hamilelikte iyice karnım şişiyo sabahtan akşama kadarKızçelerr sizin göbüşler çıktı mı yaa ben hamilelikten önceki kilomdan bile 4 kilo düştüm hamilelik kıyafetleri giymeme galiba daha 2 ay falan var
Ben de bir yandan böyle düşünüyorum lakin çok zam gelecek diye korku da oluşmadı değil
Kaydetmiştim daha bugün bi konuda okurken gördüm.Yaa çok alasım var benim artıkalmıcam diyordum ama artık almamız lazım galiba geçen gün Habertürk’te Ali Babacan vardı diyor ki; şu anki zamlar doların 8-9 olduğundaki yansıyan zamlar. 13 olduğundakiler daha yansımadı. O da yansıyınca bizim bebek arabaları göğüs pompaları iki katına çıkar gibime geliyor.
Kızlar göğüs pompası seçen var mı?? Lansinoh öneriyorlar da başka önerisi olan var mı
Kız vazelin petrol bildiğin göbek de cilde oranla yüzey alanı büyük sayılır bilemedim ben kullanamamnormalde böyle şeylere dikkat edilmiyorsa sorun olmaz tabii
Ya benim sabah hiçbir şey yok gün içinde şişiyor şişiyor akşam dört beş aylık gibi oluyorum. Önceden de hassas bağırsak sendromu vardı hamilelikte iyice karnım şişiyo sabahtan akşama kadar(
Valla bende çıkmasını istiyorum ama ı-ı hiçç yok yakınlarda da çıkıcağını sanmıyorumBenim baya çıktı ya
Aynen 6. Aydan sonra giyerim inşallahBenim 2. oldugu icin göbüsüm var birazZaten erken 5. 6. aydan sora giyersin bol bol
Aaa belki sen zayıfsındır diye çıkmış olabilir mii bebiiş zayıflarda erkenden göbek çıkıyormuş çünküBen de 2 kilo verdim canım.
Ama göbüş var biraz.
Kesinlikle bebek değil, ayva göbeği işte.
Hamilelikten önce 2 öğün yiyordum, bir de düzenli yürüyüş yapıyordum.
Şimdi 2 ana öğün, sayamadığım kadar ara öğün yiyorum ve başucumda kuruyemişlerle yaşıyorum.
.
Evet o şişkinlikten bende de var özellikle akşamlarıYaa çok alasım var benim artıkalmıcam diyordum ama artık almamız lazım galiba geçen gün Habertürk’te Ali Babacan vardı diyor ki; şu anki zamlar doların 8-9 olduğundaki yansıyan zamlar. 13 olduğundakiler daha yansımadı. O da yansıyınca bizim bebek arabaları göğüs pompaları iki katına çıkar gibime geliyor.
Kızlar göğüs pompası seçen var mı?? Lansinoh öneriyorlar da başka önerisi olan var mı
Kız vazelin petrol bildiğin göbek de cilde oranla yüzey alanı büyük sayılır bilemedim ben kullanamamnormalde böyle şeylere dikkat edilmiyorsa sorun olmaz tabii
Ya benim sabah hiçbir şey yok gün içinde şişiyor şişiyor akşam dört beş aylık gibi oluyorum. Önceden de hassas bağırsak sendromu vardı hamilelikte iyice karnım şişiyo sabahtan akşama kadar(
Cok sukur doğdu şuan 3 aylıkPeki diğeri doğdu mu kanaması oldu mu onun da
Aaa belki sen zayıfsındır diye çıkmış olabilir mii bebiiş zayıflarda erkenden göbek çıkıyormuş çünkü
Süpersinnnn
Ablam pek emziremedi yani sadece ilk aylar emzirdi ama elektrikli bilmemne her türlü pompayı denemesine rağmen elinde sadece lansinoh vakumlu anne sutu toplayıcı diye geçio onu tuttu yani makine elektrikli değil altı silikon gibi elinle sıkarak pompaliyosun çokta güzel vakumluyo demişti resim ekliyorum bence yeterli olur bu yani ekstrasina makinasına ihtiyaç olursa belki bakılırYaa çok alasım var benim artıkalmıcam diyordum ama artık almamız lazım galiba geçen gün Habertürk’te Ali Babacan vardı diyor ki; şu anki zamlar doların 8-9 olduğundaki yansıyan zamlar. 13 olduğundakiler daha yansımadı. O da yansıyınca bizim bebek arabaları göğüs pompaları iki katına çıkar gibime geliyor.
Kizlar bu düşük risk demek dimi bide başka bişey yaziyomu bu kagitta ? Çıktığı gibi sonuç açtım pazartesi verdim bugün çıktı sonuç dr. Gitmeme var daha Google baktım anlamadım bişey öyleyse 3 lu falan yaptırmam bidaha bu strese değmez ya
Eki Görüntüle 2963265
Bu sanırım emzirirken diğerinden gelen sütü toplamak için öyle yazmışlardıAblam pek emziremedi yani sadece ilk aylar emzirdi ama elektrikli bilmemne her türlü pompayı denemesine rağmen elinde sadece lansinoh vakumlu anne sutu toplayıcı diye geçio onu tuttu yani makine elektrikli değil altı silikon gibi elinle sıkarak pompaliyosun çokta güzel vakumluyo demişti resim ekliyorum bence yeterli olur bu yani ekstrasina makinasına ihtiyaç olursa belki bakılır
A çok iyi bakalım hayırlısıCok sukur doğdu şuan 3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?