Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla cotton bende o parayı verirken bir gittim geldim eşime hatta önce ultrason baktiralim dedim ama . Dinletemedim. Aman iyi de oldu bir prensesim olacağını öğrendim erkek de erkek erkek de erkek diyenlerin erken vakitte ağızları kapandı kafa rahat çok şükür .
Kuzum sen nerde yasiyorsun ? Hala cinsiyet dolayısıyla aldırma olayları devam ediyor mu? Ne acı bişey

12. Günde geldi canım sonuçlar

Ben yaptırdım ama değerlerden bende anlamıyorum sadece bı grafik var raporda onda düşük orta yüksek diyor ordan anladım grafiğe ulaşabilirseniz rapordakigoogleda yazınca çıkmıştı grafik nasıl okunur diye

Teşekkür ederim canım, evet duymuştum bunu akşam deneyecem

Çok mutlu oldum canım. Rabbim gönlüne ferahlık versin hiç merak etme kan sonuçların da güzel çıkacak Allah'ın izniyle. Aman sağlıklı olsunlar da evladın kızı erkeği olmuyor . Ama gönlünde olmasını istediğin varsa tabi Rabbim hayırlı şekilde onu da nasip etsin sana

Amin canım Allah razı olsun
Tabiiki ilk önceliğim sağlıklı olması. Bir tane de oğlum olduğu için bir de kız evladı tatmak istiyorum inşallah allah nasip eder hayırlısıyla bakalım olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği evlat her türlü başımızın tacı

Mayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdan kimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorum. Sonuç Allah'ın dediği oldu Elhamdülillah

Anladım cnm sağolasın Google daki grafiklerle kıyaslayamıyorum çünkü hastanenin sonuç kağıdına ulaşamıyorum şuan sadece bu iki değer gözüküyor e nabızda da neyse artık yarını bekleyeceğim mecburen de sabah hatırlatın diye yazmış

Kuzum sen nerde yasiyorsun ? Hala cinsiyet dolayısıyla aldırma olayları devam ediyor mu? Ne acı bişey
Hong Kong. Maalesef canım oluyormuş. Genelde insanlar bir veya iki çocuk sahibi olmayı tercih ediyorlar. Onu da planlıyorlar hangi yaşta hangi cinsiyette... herkes için geçerli değil tabi ama aldıran var yani sırf cinsiyet sebebiyle maalesef çok acı.

Amaann ii yaptınn tabii bosverr kocan verelim dediyse verdin zatennn enazından allahh iştee iyikide yaptırdınn süsliycektikk odasınıı pembişlerrr bi gelecek dünyaya sürpriiiiizzzzzz erkekkkk ay ne değişik bi heyecan olurduu haa

Hemde ne acı ben bunu hiç bilmiyordumm cinsiyet için bebeğe kıyılırmı allahh sana bunu sana emanet etmiş oluyorr allahın gücüne gider resmen

Hatta bir arkadaşım dedi doktor ağzını aramış hangi cinsiyette istiyorsun diye. Başka bir arkadaşıma da yüzde yüz dememiş yüzde 70 kız görünüyor demiş net cevap almadan doğuma girmiş kız olmuş ama net dememiş dr.

Sordunmu doktora ne demek olduğunu kuzuu ondan sonramı cvpvericekk kötü birşey yoktur yaa

Hemde ne acı ben bunu hiç bilmiyordumm cinsiyet için bebeğe kıyılırmı allahh sana bunu sana emanet etmiş oluyorr allahın gücüne gider resmen
Öyle canım ya bir de düşünsene cinsiyet belli olduğunca bebek kocaman oluyor en erken 12 hafta yani az değil. Hoş erken de olsa kötü ama büyük bebek daha bir acı.

Öyle canım ya bir de düşünsene cinsiyet belli olduğunca bebek kocaman oluyor en erken 12 hafta yani az değil. Hoş erken de olsa kötü ama büyük bebek daha bir acı.
Malesef dünyanin heryerinde yasanabilen bir durum rabbim isteyen diliyen kiymetini bilen insanlara evlat nasip etsin

Bide ne kocalar var mesela illede erkek derlerr bi bakıyolar kız oluyor istemiyolar zorla aldırtanda vardırrr allahh yardımcıları olsunn nediyimm bide büyüyo zaten herşey gelişiyor karnında

Bide ne kocalar var mesela illede erkek derlerr bi bakıyolar kız oluyor istemiyolar zorla aldırtanda vardırrr allahh yardımcıları olsunn nediyimm bide büyüyo zaten herşey gelişiyor
Allah oyle insanlari islah etsin tirnagina kurban olsunlar mazlum yavrularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…