Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de iki porsiyon yedim bugün hemde büyük porsiyon halinde yani

.

“Gebelikte 10. Haftadan sonra hem karın hem de bel çevreniz kalınlaşmaya başlayacak, hafif de olsa kilo aldığınızı fark edebileceksiniz.”

.
Oglumu 56 kiloyla dogurdum. Hamile kaldigimda 56 idim dün aksam tartildim hala 56yim Bu gidişle alamiycam daha kilo

Ya kullandığın bir nemlendirici var mı canım ? Ben bu konuda biraz cekiniriyorum kremlerim var da
Cildim genel olarak kuru benim ama hamilelilten olsa gerek daha bi kurudu ben aynı sefa kremi, vazelin ve kantoron yağı kullaniyorum. İlk hamileligimde bebe yağı falanda kullanmıstım. Dogal olan kremler en güzeli

Özge abla bilmiyorum ya boynum göğüsüm bacaklarim kaşınıp duruyor ama kaşınan bölgelerde hep döküntü var yani.acaba ilaçlar la ilgisi olabilir mi?

ilaçlardan da olabilir bence, kullandıklarını bi ara doktora bi sor bakalım bi tanesinin yan etkisi olabilir mi?

normalde soruyolar alerjin var mı diye ama belki bilmiyosundur kullandıklarından biri alerji yapmıştır, sen geçen de kaşınıyorum demiştin hatırlıyorum

Aynen doğru hatirliyorsun şimdi bacaklarim kolum benim bildiğim alerjim yok ama dediğin gibi doktora bir sorayım . Zaten onuncu gün kontrolüme de gidicem.

Aynen doğru hatirliyorsun şimdi bacaklarim kolum benim bildiğim alerjim yok ama dediğin gibi doktora bir sorayım . Zaten onuncu gün kontrolüme de gidicem.

Özge kuzusu bak şöyle de bilgi var, bu senin yaşadığın durum olabilir, ama sen yine de sorarsın emin olmak için

Eklentiler

• B750971E-7718-4DF3-B8A4-CBF7D1F30F0A.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 43
Özge abla bilmiyorum ya boynum göğüsüm bacaklarim kaşınıp duruyor ama kaşınan bölgelerde hep döküntü var yani.acaba ilaçlar la ilgisi olabilir mi?
Aynisi benimde cenemde oldu alerji gibi ama neye olduğunu da anlamadım 1 ay sürdü geçti sonra kırmızı olup dökülüyordu kuruyup

sweetgirlcandy , 1000 sayfaya ulaşmışız.

Yalnız anlamadığım, sen niye 17 Eylül’de böyle bir konu açtın?
Planlı bir bebek galiba?

Benim adetimin son günüydü de o gün.

.
Kız ben 29 Eylül de açtım o nasıl 17 oldu

Diğer konuyla birleşti ya açılış tarihi o mu oldu ki

Kızlar geçenlerde burada oje sürülebilir mi konuşulmuştu, ben şimdi doğal oje baktım bi tane inglot marka var ama maşallah 160 lira bi tane daha var ne kadar doğal bilmiyorum ama ben bundan alıcam sizin de bilginiz olsun

Evde özellikle ise yariyormus ev işi yaparken bebek teninde uyuyonzstenn Haziran olcak yazın memede takılır biz iş yaparken

Bence iki türlü de iş görür, yaz bebesi olacaklar.
Üşümezler dışarıda.

.

Aslında benim korkum omzuma çok yük olması evde. Dışarıda zaten kullanacağımı düşünmüyorum. Omuz bölgem çok zayıf kas yok pek omzum sırtım ona dayanmaz gibi geliyor da. Ama videolarını izledim çok güzel. Acaba zaten otururken kucakta tutarken kollar boşta güzel olur mu ona değer mi onu merak ediyorum.

Yaz için şöyle bir şey var terletmeyen. T shirt gibi direkt giyiliyor bunu çok beğendim. Bağlamalı değil hem tek kat çok kullanışlı geldi bana. Omuza yük meselesini zihnimde halledebilirsem bu güzel benim için.

12 +2 de öğrendim kuzum ikili teste gitmiştim
Ooo çok erken söylemiş
Ne peki cinsiyeti meleğinin
Bana kıza benziyo dedi doktorum 9. Haftamda şimdi 13. Haftadayım tabii kesin değil ama başka bi doktor daha kız gibi gibi dedi 1-2 haftaya kesin öğrenicez inşallah
Benim de kızım olur inşallah Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…