Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Eklentiler

• Screenshot_20211203-215720_Chrome.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 42
Ya kıyamam . Olsun kuzum hakkında hayırlı olan erkek evlatmış. Erkek evlat anaya düşkün olur derler. Şimdi ben kız diye seviniyorum dogduktan sonra babasının peşinde dolaşacak oysa ki
Doğru söylüyorsun zaten sağlıkla gelsinde başka bişi istememm

Öyle şeyler yapmayacağım için yeltenmedim Allah’tan. 16. Haftada netleşir herhalde.16+0 da randevum var bakalım.

hadi inşallah istediğin gibi olur,

ben zaten 3d'de eve bir çok şey basıyordum mumluk, saksı vs.

cancağızıma da bir şeyler bastım cinsiyeti değişse de bir şey olmaz anası basar yine

Kan grubuna bakmış sadece doktorun canım, bebeğin kan grubuna bakmak mümkün değil ki.

Ben biliyorum kan grubumu. O+

.
ayy bende sonuçlar netten baktım bir sürü tahlil vardı bunda da anne bebek kan uyuşmazlığı için falan yazıyordu bende o sandım benim kan grubummuş demek

Telefonla anlastigin klinik sana sonuçları yolluyor kuzum ama cinsiyet doktora gönderiliyor. Ben serenity İzmir de yaptırdım. 11. Günde gelmişti.
Ayy inşallah bakalım temiz gelsinde ama cinsiyetide merek etmiyor değilim artık. Gene doktorun iki dudağının aradına kaldım desene

Kızlar, mezuranız yoksa hemen edinin.
Şok içerisindeyim şu an.

1 ay önce aile hekimliğinde gebelik için kayıt açtırmıştım, bel çevremi sordular.
70 falandır dedim.

Eve gelip ölçtüm, 65’ti.

Bi süredir bel oyuntumun gittiğini düşünüyordum, bir ölçeyim dedim.
Şu an 73.

Bu kadarını hiç beklemiyordum.

.

bir de benim bebek göbeğim yok diyodun bu bebek değil de ne?

Ay demek ki cidden kalınlaşıyoruz. geçen kardeşim abla sende bel diye bişey kalmamış dümdüz olmuşsun demişti de terlikle kovalamıştım çocuumu haklıymış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…