Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vardı ama eşim bu hafta çok yoruldu o uyusun sonra kalkıp güzel bir kahvaltı yapıp öyle görelim bebişi diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm. Bu sefer annecik yerinde duramiyor
Ayy kiyamam olsun ya çok zaman farkı yok
Çikolatan hazır mı

Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.
Ayy kız olurlarsa adaş olacak bizimkiler, biz de kız olursa umay istiyoruz.

Erkeğe de hazirlikliyim, Göktürk❤
Siz de bir erkek ismi bulun yine de nolur nolmaz☺

Sağlıkla gelsinler inşallah

Özge abla bilmiyorum ya boynum göğüsüm bacaklarim kaşınıp duruyor ama kaşınan bölgelerde hep döküntü var yani.acaba ilaçlar la ilgisi olabilir mi?
Benim durumuma benzettim seninkini. Doktor gebelik alerjisi dedi bana. Geçen hafta daha yoğundu şu an ara ara geliyor şükür. Hap ve krem verdi ama son çare kullanırım diye şu an kullanmıyorum. Bepanthol sensiderm hafifletiyor onu kullanıyorum.

Kolestaz ihtimalini ortadan kaldırmak için de testler verdim. Çok şükür sorun yok. Seninki de bana benzer basit bir durumdur ama yine de doktoruna danış canım

Ayy kız olurlarsa adaş olacak bizimkiler, biz de kız olursa umay istiyoruz.

Erkeğe de hazirlikliyim, Göktürk❤
Siz de bir erkek ismi bulun yine de nolur nolmaz☺

Sağlıkla gelsinler inşallah
Aa erkek olursa bizim de Göktürk olacak kız olursa da Gökçe insallah

Aa erkek olursa bizim de Göktürk olacak kız olursa da Gökçe insallah
Aaa erkek olurlarsa da buradan adaş olacaklar hadi bakalim:))

Bu arada bizim grubun çenesi çok düşük, bir turlu yetişemiyorum son sayfaya günlerdir. Açıyorum 20 sayfa olmuş, oku oku oku bitirip bir şey yazamadan hooooop ertesi gün bir 20 sayfa daha

Çok şükür bugün yakaladim
Randevusu olanlara güzel haberler diliyorum
Benim de pazartesi randevum, zaman geçmiyor bir türlü . İkili test ve cinsiyet bakılacak kismetse

Çok güzel görünüyor canım ama bunda bebeğin bacaklarını koyduğun yer sadece çapraz şekilde.

Slingde hem çaprazın içine bacakları sokuyorsun, hem de o ikinci kat ile popodan destekliyorsun.

Bebek için sling daha konforlu geldi bana.

.

Ya kızlar benim kaşıntıyla başım dertte heryerimde döküntüler oluştu. Pişik mi desem isilik mi desem bilemedim

Canım karaca3443 arkadaşıma katılıyorum, kesinlikle doktora gidip göstermelisin.

Kaşıntı hepimiz ara ara yaşadık, kuruluktan olabiliyor ama sen döküntü de diyorsun.

rollercoaster ın dediği gibi ilaç alerjisi de olabilir. En azından ilacını değiştirir doktor.

.

Kız ben 29 Eylül de açtım o nasıl 17 oldu

Diğer konuyla birleşti ya açılış tarihi o mu oldu ki

Evet, anlaşılan öyle oldu canım.

Yani sonuç olarak sadece 2 ayda 1000 sayfayı geçmişiz. Bu geveze olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.

.

1000 tane okuyabilirim canım.
Bende Bepanthol kullanıyorum canım çok sağol. Doktora danışayım umarım bebişimi görünce unutmam
Önce kahvaltı yapicam en son çikolata ile kapanış bu sefer görmem gerekiyor artık hareketlerini
Balkız 15 dk önce yemek yeterliymis canım
Haziran anneleri yerine geveze anneler grubu diye değiştirsek kimse ses etmez

Hmm o zaman şey yapicam yanıma alayım arabada yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…