Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunun da ek kuşağı varmış. Ama pahalı da. Fotoya bakınca slingden artı bir şey görülmüyor o zaman değil mi?

Bunun da ek kuşağı varmış. Ama pahalı da. Fotoya bakınca slingden artı bir şey görülmüyor o zaman değil mi?

Eki Görüntüle 2964081
Eki Görüntüle 2964076

Aynen öyle canım, ne anladık o zaman.

Bir de omza yük binmiyor mu diye sorulmuştu.
Aksine, kucakta taşımaktan çok daha kolay.
Çünkü o çapraz bağlama ile yük sırta ve tüm vücuda dengeli gidiyo.

Arkadaşım öyle anlatmıştı yani.

Kardeşime hediye alıp 1,5 aylık yeğenimde deneyebilirim.

Denersem haber veririm size de.

.

Instagram’da reklam olarak çıkıyo karşıma.
Ara ara 75 liraya düşürüyor bu marka.

Takip edip almak lazım.

.

Günaydınn..
Ben heyecandan pek uyudum sayılmaz.
Saat 10'da randevum bebeğimi çok özledim
Güzel bi bebiş görelim biz de
Önce kahvaltı yapicam en son çikolata ile kapanış bu sefer görmem gerekiyor artık hareketlerini
Balkız senin de güzel haberleriniz bekliyoruz
Hajsjhshs bence en iyisini yapmışsın, bişi derse de durup dururken yapmadığına göre sorun yok

Yataktan çıkar çıkmaz belimi ölçücem -C-A-N-A-N- aklıma soktun

Çok sağol canım ya boşuna diğerine para vermeyeyim bu gayet de güzelmiş. Sitesine baktım 90 diyor zaten iyiymiş. Alınacaklar listesi yavaş yavaş şekilleniyor :)

Yataktan çıkar çıkmaz belimi ölçücem -C-A-N-A-N- aklıma soktun

Ölç kız ölç. Ben haftada bir ölçerim artık.

Şimdi kafamda deli sorular.

Bu bel 1 ayda 7cm kalınlaştıysa acaba çatlak falan oluşmuş mudur?

1 ayda 7cm kalınlaşan bel, 6 ay sonra ne olur?

.

Çok sağol canım ya boşuna diğerine para vermeyeyim bu gayet de güzelmiş. Sitesine baktım 90 diyor zaten iyiymiş. Alınacaklar listesi yavaş yavaş şekilleniyor :)

Rica ederim canım, ne demek.

Renklerini falan da çok beğendim bu markanın.

Özellikle sarıya bayıldım.

.

Günaydınn..
Ben heyecandan pek uyudum sayılmaz.
Saat 10'da randevum bebeğimi çok özledim
Hadi güzel haberler bekliyoruz arkadaşım 11 haftalıkken cinsiyetide öğrenmişti bende haftaya cuma gidicem baklm merakla bekliyorum

Tanıdıkta olsa bir yıl doğumdan sonra ne gerekçeyle rapor veriliyor ben onu anlayamadım.süre çok uzun çünkü
Hiçbir hastalığı olmadığı halde heyet raporu alanlar nasıl alıyor ona kalsa? Şöyle söyleyeyim tendom incinmesinden 90 günlük heyet raporu alanları biliyorum.

Ayy kız olurlarsa adaş olacak bizimkiler, biz de kız olursa umay istiyoruz.

Erkeğe de hazirlikliyim, Göktürk❤
Siz de bir erkek ismi bulun yine de nolur nolmaz☺

Sağlıkla gelsinler inşallah
Oğlumun adıydı Göktürk. Göktürk Abay daha doğrusu. Adlarıyla yaşasınlar İnşallah.

Ölç kız ölç. Ben haftada bir ölçerim artık.

Şimdi kafamda deli sorular.

Bu bel 1 ayda 7cm kalınlaştıysa acaba çatlak falan oluşmuş mudur?

1 ayda 7cm kalınlaşan bel, 6 ay sonra ne olur?

.
Öncesinde çok zayıftın muhtemelen ben normal kilomdaydım hala aynı verdiklerimi de alamamışım bu hafta da. Sürpriz değil yiyemiyorum zaten.

Ölçtüm 68 di gebelikte önce, 70 olmuş. Kilo vererek bel kalınlaşmasıkaslarım erimiş demek oluyor bir an önce yemeye başlamamız lazım proteinsiz kalmayalım hepimiz dikkat etmeye çalışalım.
Dile kolay mideye zor bi durum ahsjshsh

Hiçbir hastalığı olmadığı halde heyet raporu alanlar nasıl alıyor ona kalsa? Şöyle söyleyeyim tendom incinmesinden 90 günlük heyet raporu alanları biliyorum.
Anladım bilmediğim için sordum bende çalılıyorum.iki yıllık ücretsiz izin hakkımı kullanacam ama doğumdan sonra böyle bir hak varsa onuda merak ettim açıkçası.

ahahaa rüyamda Temmuz ayı grubu da kapanmıştı, oradakiler de buraya geliyodu sweetgirlcandy diyodu ki; burası haziran sizin kafanız karışır siz yeniden grup açın

Anladım bilmediğim için sordum bende çalılıyorum.iki yıllık ücretsiz izin hakkımı kullanacam ama doğumdan sonra böyle bir hak varsa onuda merak ettim açıkçası.
doğumdan sonra hiçbir annenin sekiz haftada toparlanıp işe hazır hale geldiğini görmedim. Mecburen herkes uzatıyor. Yöneticisi kıl olan da ücretsiz alıyor.( çalıştığım kurumda böyle )
dolaylı olarak hak bence, çünkü dalga geçer gibi 8 haftalık izin verilmesi

Aslında çok doğru süre çok kısa. Bizde uzatırız ama bu süre bir yıl denilince biraz şaşırdım. Gerçekten 1 yıl rapor alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…